Μιντιακή Μαφιακή Δικτατορία

Μιντιακή Μαφιακή Δικτατορία

Γράφτηκε ότι αν δεν είχε καταλυθεί η Δημοκρατία από την Νέα Τάξη, θα μπορούσε να ανατραπεί μόνο μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί, έξυπνοι, μορφωμένοι που μπορούν να κάνουν ένα κόμμα στην κεντροδεξιά και να αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία ως κόμμα εξουσίας. Είναι ικανοί και έντιμοι. Ας πούμε ότι προχωρούν στην ίδρυση κόμματος.

Πως θα τους μάθουν οι ψηφοφόροι; Μόνο από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας! Αυτά όμως ελέγχονται από την Νέα Τάξη και θα τους θάψουν. Ειδικά τα κανάλια είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση και προωθούν μόνο Νεοταξίτες. Τι συμβαίνει με τα κανάλια και κάποιες εφημερίδες; Στην πραγματικότητα «μπαίνουν μέσα» δηλαδή έχουν ζημιά. Αυτή την ζημιά τους την ισοφαρίζουν από άλλες δραστηριότητες.

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι το οργανωμένο έγκλημα και οι δουλειές και χάρες από την κυβέρνηση. Οι πολιτικοί της Νέας Τάξης που είναι στην κυβέρνηση κάνουν τα στραβά μάτια σε συγκεκριμένους μαφιόζους. Αυτοί χρηματοδοτούν τα κανάλια αλλά και το πολιτικό σύστημα. Τα κανάλια με την σειρά τους προβάλουν τους πολιτικούς της Νέας Τάξης και θάβουν όλους όσους αντιστέκονται στην Νέα Τάξη.

Ο άλλος τρόπος είναι δουλειές και χάρες από την κυβέρνηση. Και με τις δουλειές και με τις χάρες κάνουν λεφτά. Οι δουλειές είναι οι προμήθειες Δημοσίου που τις παίρνουν με μεγάλο περιθώριο κέρδους και πληρώνουν τα κορόιδα οι πολίτες. Αυτό που κοστίζει κανονικά 100, οι φορολογούμενοι μπορεί να το πληρώσουν 150, 200 ακόμη και 300. Οι χάρες είναι ευνοϊκή νομοθεσία που θα επιφέρει για συγκεκριμένες εταιρείες μεγάλα κέρδη. Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε εμπλοκή της Μαφίας.

Στην δεύτερη περίπτωση είναι Μαφία λευκού κολάρου. Μπορεί και εκεί να δημιουργείται ένα τρίγωνο. Δηλαδή αυτός που παίρνει την προμήθεια Δημοσίου ή έχει την ευνοϊκή ρύθμιση, είναι τρίτο πρόσωπο, συνεργαζόμενο με τα κανάλια. Τα νεοταξικά κανάλια μεσολαβούν στην νεοταξική κυβέρνηση για τον Νεοταξίτη συνεργάτη και παίρνουν κι αυτά ένα μέρος από τα κέρδη. Δεν είναι τυχαίο ότι τα κανάλια είναι γεμάτα βίζιτες και dealers. Έχουν στενές σχέσεις με κυκλώματα πορνείας και ναρκωτικών.

Τουλάχιστον οι μισές για να μην πω περισσότερες από αυτές που εμφανίζονται σε διάφορες εκπομπές είναι βίζιτες. Βίζιτες είναι και γνωστές παρουσιάστριες. Βέβαια η βίζιτα τους παίζει στα χιλιάρικα, 1-2 συνήθως αλλά μπορεί και παραπάνω αν βρουν κανένα φραγκάτο να τα σκάει. Γιατί να μην τα σκάει; Και αυτoί κλεμμένα τα έχουν. Ένα πολύ μεγάλο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε βίζιτες σε επίπεδο αρχηγών κρατών και Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών που μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών. Όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες την έχουν πάρει αλλά δεν έπεφτε παρακάτω.   

Τώρα θα δώσω μία είδηση που θα γίνει σεισμός. Υπάρχει γνωστή τηλεπερσόνα που μπορεί να την πάρει κανείς με 300-500 ευρώ. Τρέξτε κόσμε να προλάβετε! Δανειστείτε από φίλους, συγγενείς, τράπεζες όσοι δεν έχετε. Κάντε μια δεύτερη δουλειά ή τέλος πάντων βρείτε κάποιο τρόπο. Η κοπέλα είναι πολύ γνωστή, πολύ όμορφη και πολυτάλαντη. Το εννοώ, δεν κάνω πλάκα. Βέβαια έχει επέμβει και η ιατρική επιστήμη στην εμφάνιση της.

Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, έχει τις πιο χαμηλές τιμές από τις επώνυμες. Αυτό είναι κάτι που αξίζει τον κόπο έστω για μία φορά. Δεν θα το κάνετε συνέχεια αλλά για μία έστω φορά στην ζωή του, κάποιος πρέπει να έχει πάρει μία επώνυμη βίζιτα. Είναι σε άλλη κατηγορία πια. Οι άντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Η μία κατηγορία είναι αυτοί που έχουν πάρει επώνυμες βίζιτες και η άλλη όλοι οι υπόλοιποι. Ακόμη και μία φορά, σας βάζει στην πρώτη κατηγορία.

Να διευκρινίσω ότι δεν παρακολουθώ την εν λόγω δεσποινίδα για το τι κάνει ακριβώς και δεν ξέρω αν αυτή την περίοδο συνεχίζει και με ποια ταρίφα. Πάντως ξέρω από έγκυρη πηγή ότι πριν όχι μεγάλο διάστημα, αυτές οι τιμές ίσχυαν για την συγκεκριμένη κοπέλα. Τέτοια επίπεδα τιμών έχουν ημιεπώνυμες. Αυτή είναι επώνυμη με τα όλα της. Επίσης να διευκρινίσω ότι το διχίλιαρο που παίρνουν άλλες επώνυμες δεν είναι για μία ώρα αλλά συνήθως για μία νύχτα.

Να πω και κάτι άλλο; Τώρα είναι δύσκολες εποχές. Αν φτιάξουν όμως τα πράγματα, ένα χιλιάρικο γιατί να μην το δώσει κανείς, για να έχει μία επώνυμη για όλο το βράδυ; Δεν λέω να το κάνει συνέχεια αλλά μια-δυο-τρείς φορές στην ζωή του αξίζει να το κάνει. Υπάρχουν και άντρες επώνυμοι και ημιεπώνυμοι που κάνουν βίζιτες. Αυτοί πηγαίνουν περισσότερο με ομοφυλόφιλους αλλά και με γυναίκες αν τους ζητήσουν. Βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα τιμών από τις γυναίκες συναδέλφους τους. 

Οι βίζιτες είναι το αρχαιότερο επάγγελμα. Δεν πάμε να το καταργήσουμε. Ίσα ίσα προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τον λαό να αποκτήσει την εμπειρία μιας επώνυμης βίζιτας. Γ@μ$σε κι εσύ μια επώνυμη. Μπορείς! Αν πέσει και η τιμή του μ@υν$ού συνολικά, θα συμπαρασύρει και τις τιμές των επώνυμων βιζιτών. Θα δούμε τιμές που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Θα παίρνει κανείς επώνυμη με τρία-τέσσερα κατοστάρικα. Όχι μία αλλά πολλές θα έχουν τέτοιες τιμές. 

Εμάς μας ενοχλεί η Μιντιακή Μαφιακή Δικτατορία που έχει επιβάλει η Νέα Τάξη. Σε όλα τα κανάλια εμφανίζεται μία άποψη, της Νέας Τάξης. Όλες οι άλλες απόψεις έχουν εξαφανιστεί. Σε όλα τα κανάλια εμφανίζονται μόνο Νεοταξίτες. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί. Είναι μέσα στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης για να πετύχει την Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Μάρκος

Scroll to Top