Σαν τους χάνους

Σαν τους χάνους

Νέα Αρκαδία για Νεοταξίτες

Η Αντίσταση κατά της Νέας Τάξης είναι αντίσταση κατά της τυραννίας, της υποδούλωσης και της οικονομικής καταστροφής. Οι Νεοταξίτες έχουν καταλύσει την Δημοκρατία και έχουν υποδουλώσει την χώρα. Επιπλέον την κατέστρεψαν οικονομικά και παραμένουν σε ένα δρόμο χωρίς καμία ελπίδα. Όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα, θα γίνει προφανές ακόμη και στον τελευταίο πολίτη, με ποιο τρόπο κατόρθωσαν οι Νεοταξίτες να καταλύσουν την Δημοκρατία.

Τότε η Νέα Τάξη δεν θα ελέγχει πλέον τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και θα ξαναγίνουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα ακουστούν και θα διαβαστούν για πρώτη φορά από το ευρύ κοινό απόψεις που έχουν απήχηση σε μικρή κλίμακα, όλα αυτά τα χρόνια του μαρτυρίου του Ελληνικού λαού. Δεν θα είναι νέες απόψεις που για πρώτη φορά θα δημοσιεύονται. Όμως ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων, θα τις ακούει ή θα τις διαβάζει για πρώτη φορά. Πάρα πολλά είναι γραμμένα σε αυτόν τον ιστότοπο, σε άλλους, σε λογαριασμούς social media και σε λίγες μη συστημικές εφημερίδες.  

Ο ελληνικός λαός πρέπει να προσχωρήσει στις τάξεις της Αντίστασης, διότι ο αγώνας της Αντίστασης είναι αγώνας για την δική του ευημερία, για Δημοκρατία και Ανεξαρτησία. Η Αντίσταση δεν θα καταλύσει την Δημοκρατία αλλά θα επαναφέρει την Δημοκρατία που κατέλυσαν οι Νεοταξίτες και μάλιστα αυτή την φορά θα είναι ακόμα καλύτερη και πραγματική. Εκτός από την Δημοκρατία, η Αντίσταση θα επαναφέρει και την Ανεξαρτησία της χώρας. Αν δεν γίνει συμφωνία με το νεοταξικό σύστημα για ομαλή μετάβαση εξουσίας και ήπια αλλαγή, η Αντίσταση δεν θα έχει άλλη επιλογή από την απότομη ανατροπή του νεοταξικού συστήματος. Υπάρχει εκτεταμένο και λεπτομερέστατο σχέδιο που έχει πρόβλεψη για όλες τις περιπτώσεις.

Οι άνθρωποι της Αντίστασης είναι πολύ σοβαροί, έξυπνοι και γνώστες. Όταν γίνει η ανατροπή του νεοταξικού συστήματος, οι Νεοταξίτες δεν θα καταλάβουν από που τους ήρθε. Θα έχουν παραλύσει τελείως και δεν θα καταλαβαίνουν τι γίνεται. Θα κάθονται ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ, όλο τρομαγμένη έκπληξη, με το στόμα ανοιχτό. Η απότομη ανατροπή θα επιφέρει μία περίοδο πολιτικής αστάθειας και μη ομαλότητας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος διότι η Δημοκρατία επί της ουσίας έχει καταλυθεί από την Νέα Τάξη. Αν δεν είχε καταλυθεί η Δημοκρατία, θα μπορούσε η ανατροπή της Νέας Τάξης να γίνει μόνο μέσα από εκλογικές διαδικασίες.

Μόλις ανατραπεί το νεοταξικό σύστημα και αποκτήσει τον έλεγχο η Αντίσταση, θα ξεκινήσει η διαδικασία τιμωρίας των Νεοταξιτών. Η Αντίσταση δεν έχει απλά λίστα αλλά ηλεκτρονικό «φάκελο» για όλους τους Νεοταξίτες. Για καθένα είναι από αρκετές γραμμές μέχρι πολλές σελίδες. Κάποιες πληροφορίες προέρχονται από αυτά που είναι δημοσιευμένα στα ΜΜΕ και στο Ίντερνετ και άλλες από αντιστασιακούς που βρίσκονται σε διάφορους χώρους. Επίσης συνοδεύονται από πολλά επιβαρυντικά στοιχεία για τους Νεοταξίτες. 

Η Αντίσταση θα «απελευθερώσει» μετά την ανατροπή του συστήματος, την Χρυσή Αυγή, την 17 Νοέμβρη και αντιεξουσιαστές κρατούμενους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί πως η Αντίσταση ταυτίζεται με αυτούς τους χώρους (ΧΑ - 17Ν & αντιεξουσιαστές). Εκτείνεται από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Έχει επέλθει σχετική συμφωνία μεταξύ ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ. Η σκέψη είναι αρχικά για Ηalfway houseς που στην ακρίβεια μεταφράζεται «Ενδιάμεσου τύπου (δρόμου) σπίτια». Είναι κτίρια μεταξύ φυλακών και φθηνών ξενοδοχείων.

Αυτό βέβαια καλό είναι να εφαρμοστεί και για άλλου είδους κρατουμένους, πριν την οριστική αποφυλάκιση τους. Αν τελικά γίνει συμφωνία με το νεοταξικό σύστημα (διαφωνώ όπως έγραψα) πριν την ανατροπή του, θα επιδιωχθεί να είναι μέρος της συμφωνίας η «απελευθέρωση δεξιών και αριστερών πολιτικών κρατουμένων» αλλά σαφέστατα δεν είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας. Αν δεν προκύψει συμφωνία και ανατραπεί το νεοταξικό σύστημα, η «απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων» θα γίνει σίγουρα όπως έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ. 

Πρέπει να εξηγήσουμε ότι ΕΔΕΣ, Οργάνωση Τραμπ, Νέα Αρχή είναι διαφορετικές οργανώσεις που έχουν όμως κοινά στοιχεία. ΕΔΕΣ είναι κάποιες οργανώσεις κέντρο + δεξιάς Αντίστασης που συνεργάζονται με ένα τμήμα των Συμμάχων. Δεν λέγονται ΕΔΕΣ αλλά τους αποκαλούμε έτσι. Ο ΕΔΕΣ έχει διαύλους επικοινωνίας με τον ΕΛΑΣ που είναι οργανώσεις κέντρο + αριστεράς Αντίστασης (και δεν ονομάζονται έτσι αλλά απλά τους αποκαλούμε έτσι). Εκτός από την συμφωνία για την «απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων», έχουν γίνει και άλλες συμφωνίες μεταξύ αντιστασιακών οργανώσεων κέντρο + δεξιάς και κέντρο + αριστεράς ώστε να μην έχουμε Εμφύλιο μετά την Απελευθέρωση.

Ευάγγελος

Scroll to Top