Νέα Τάξη ή Αντίσταση

Νέα Τάξη ή Αντίσταση

Οι Νεοταξίτες προσπαθούν με κάθε τρόπο, ηθικό ή ανήθικο, νόμιμο ή παράνομο, να επιβάλλουν την Νέα Τάξη. Κανείς θα είναι ή με την Νέα Τάξη ή με την Αντίσταση. Αν δεν αντισταθούμε θα κατορθώσουν να επιβάλλουν την Νέα Τάξη. Η Νέα Τάξη θα επιφέρει μία κατάσταση στις αναπτυγμένες χώρες πολύ χειρότερη από ότι ήταν στις κομμουνιστικές χώρες.

Δεν θα έχουμε κομμουνισμό αλλά κάτι χειρότερο. Θα είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στην Κίνα τώρα και είναι το ίδιο που υποστήριζαν οι Ναζί. Τυπικά υπάρχει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας αλλά το οικονομικό μοντέλο είναι αυτό του Ναζισμού. Τα μέσα παραγωγής ανήκουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες που συνδέονται με το Ναζιστικό Κόμμα που τυπικά λέγεται Κομμουνιστικό.

Κάποια στοιχεία της Νέας Τάξης αρέσουν στον καθένα. Σε άλλον αρέσουν τα ανοιχτά σύνορα, σε άλλον οι ανοιχτές αγορές, σε άλλον η Παγκόσμια Κυβέρνηση, σε άλλον ο απολυταρχισμός (υπάρχουν και αυτοί). Η Νέα Τάξη όπως έχει γραφεί πολλές φορές είναι ένα πακέτο. Μας έρχονται όλα μαζί και τα περισσότερα είναι δυσάρεστα.

Στοχεύει στην δημιουργία τεσσάρων ηπειρωτικών Ενώσεων, Ευρωπαϊκής, Ασιατικής, Αμερικανικής, Αφρικανικής και την τοποθέτηση τους κάτω από μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Αυτός ήταν και ο σκοπός τους Χίτλερ. Όπως και οι Ναζί, δημιουργούν μία ψευτοελίτ που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και την δύναμη και θα καταπιέζει, εκμεταλλεύεται, εξαπατά, χειραγωγεί την μεγάλη πλειοψηφία. Νέα Τάξη = ακραία παγκοσμιοποίηση = ΕΕ = Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Δεν είναι οποιοσδήποτε σοσιαλισμός αλλά το σοσιαλιστικό μοντέλο των Ναζί.

Η Νέα Τάξη είναι εναντίον των περισσοτέρων από εμάς. Μας πηγαίνουν για σφαγή. Δεν θα κάνουν τον Κινέζο εργάτη όπως τον Έλληνα αλλά τον Έλληνα όπως τον Κινέζο. Θα μας έχουν να δουλεύουμε σε sweat shops (κάτεργα) όπως τους Κινέζους. Θα είναι και για τους εργάτες λευκού κολλάρου το ίδιο. Απλά αυτοί θα κάθονται σε γραφεία. Ενδεχομένως ο Κινέζος εργάτης να βελτιωθεί ελάχιστα με την Νέα Τάξη. Κυρίως θα γίνουν περισσότεροι και πλουσιότεροι οι Κινέζοι δισεκατομμυριούχοι. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε τα δικά μας τα συμφέρονται και όχι των Κινέζων.

Η Νέα Τάξη είναι κατά της επιχειρηματικότητας. Αλλιώς ο Τραμπ, ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας δεν θα ήταν εναντίον της, θα ήταν υπέρ της. Η Νέα Τάξη κατέστρεψε την ελληνική βιοτεχνία και βιομηχανία και μαζί τους την ελληνική οικονομία. Υποτίθεται ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της ΕΕ δηλαδή της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη κατέστρεψε την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό υπάρχουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που βοηθάει η Νέα Τάξη. Μπορεί να βοηθάει την Microsoft, την Amazon, την Google κλπ. Στα παλιά μου τα παπούτσια για να μην πω στα α%χ$δ#α μου τι κάνει η Νέα Τάξη για την Microsoft, την Amazon, την Google και τους Κινέζους δισεκατομμυριούχους. Εγώ ξέρω ότι εμένα με έχει καταστρέψει. Ο καθένας πρέπει να κοιτάζει τι επίπτωση έχει για τον εαυτό του, τους γύρω του και την χώρα.

Για το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων, η Νέα Τάξη ήταν καταστροφική. Ίσως να υπήρξε ένα μικρό μέρος που βοηθήθηκε. Σίγουρα οι Νεοταξίτες είναι καλύτερα, διότι μέσα στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης είναι να δημιουργήσει μία ψευτοελίτ που θα ευημερεί σε βάρος των υπολοίπων, εκμεταλλευόμενη την συντριπτική πλειοψηφία. Η Νέα Τάξη συμφέρει τους Μητσοτάκηδες, τους Σημίτηδες, τους Καραμανλήδες, τους μιντιάρχες κλπ δηλαδή την ψευτοελίτ που έχουν βάλει να εξαπατά, να εκμεταλλεύεται και να καταπιέζει τους πολίτες.

Η Νέα Τάξη δεν συμφέρει τον μέσο Νεοδημοκράτη. Δεν συμφέρει τον μέσο Πασόκο ούτε τον μέσο Συριζαίο. Δεν συμφέρει τον μέσο επιχειρηματία. Δεν συμφέρει τον μέσο εργαζόμενο. Όχι μόνο δεν τους συμφέρει αλλά τους έχει καταστρέψει. Απλά όλοι αυτοί, οι νεοταξίτες πολιτικοί, τα νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν κάνει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Έχουν πείσει την συντριπτική πλειοψηφία που ζημιώνεται ή καταστρέφεται από την Νέα Τάξη ότι δήθεν τους συμφέρει επειδή συμφέρει τους ίδιους.  

Για αυτό θα τιμωρηθούν με πολύ βαριές ποινές όλοι τους, όταν η Αντίσταση ανατρέψει το νεοταξικό σύστημα. Για να γίνει αυτό πρέπει να δυναμώσει η Αντίσταση κι άλλο. Για πάνω από το 90% των Ελλήνων, η Νέα Τάξη είναι από πολύ έως υπερβολικά ασύμφορη όπως ήταν και η Κατοχή. Οι δωσίλογοι πέρναγαν σχετικά καλά στην Κατοχή. Πάλι τώρα, οι σύγχρονοι δωσίλογοι περνάν καλά, παρόλο που οι περισσότεροι Έλληνες υποφέρουν λίγο ή πολύ.

Ενωθείτε με την Αντίσταση και βοηθήστε την. Αντίσταση υπάρχει και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία, οι κυβερνήσεις τους είναι κατά της Νέας Τάξης. Δημιουργείται μία παγκόσμια Συμμαχία ενάντια στην Νέα Τάξη. Στο τέλος θα νικήσουμε όπως νίκησαν οι Σύμμαχοι τον Άξονα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά πρέπει όσο το δυνατόν περισσότεροι να βοηθήσουν την Αντίσταση και να πάρει πιο μαζικό χαρακτήρα.  

Γιώργος

Scroll to Top