Νεοταξίτες αντί αμοραλιστές

Νεοταξίτες αντί αμοραλιστές

Έχουν γραφτεί μερικά άρθρα (6-7) για τους ακόλαστους αμοραλιστές. Το τοπίο είναι λίγο ομιχλώδες. Αίσθηση μου είναι πως εσκεμμένα οι αρθρογράφοι δημιούργησαν μία ασάφεια ως προς το ζήτημα. Αυτό βέβαια το ξέρουν οι ίδιοι. Σαφέστατα υπάρχει σχέση μεταξύ Νεοταξιτών και ακόλαστων αμοραλιστών. Οι περισσότεροι Νεοταξίτες είναι ακόλαστοι αμοραλιστές και θα το εξηγήσω σε λίγο. Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και ακόλαστοι αμοραλιστές που δεν είναι Νεοταξίτες.

Ενώ δεν μπορούμε να συμπεράνουμε εύκολα για κάποιον άνθρωπο αν είναι ακόλαστος αμοραλιστής, είναι σχετικά εύκολο να ξεχωρίσουμε τους Νεοταξίτες. Παρόλο που σε διάφορα σημεία των άρθρων που αφορούν τους ακόλαστους αμοραλιστές υπονοείται πως αυτοί μπορεί να είναι οι Νεοταξίτες δεν γίνεται ξεκάθαρο. Η ανάλυση του ακόλαστου αμοραλισμού είναι σωστή αλλά κάποια πράγματα και ειδικά λύσεις αναφέρονται κυρίως στους Νεοταξίτες που μάλλον οι περισσότεροι είναι και ακόλαστοι αμοραλιστές. Επομένως κάποια σημεία των άρθρων αφορούν τους ακόλαστους αμοραλιστές ενώ άλλα τους Νεοταξίτες, κατά την δική μου την άποψη.

Αυτοί οι οποίοι προδίδουν, εξαπατούν, εκμεταλλεύονται δεν μπορεί παρά να είναι ακόλαστοι αμοραλιστές. Είναι και κάποιοι τελείως ηλίθιοι και τελείως αδαείς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τα ζώα τι γίνεται. Επομένως οι Νεοταξίτες είναι δύο κατηγορίες, ακόλαστοι αμοραλιστές και ζώα. Από την άλλη δεν είναι απαραίτητα όλοι οι ακόλαστοι αμοραλιστές Νεοταξίτες. Δεν συμφωνώ με τον ακόλαστο αμοραλισμό αλλά μπορεί κάποιοι ακόλαστοι αμοραλιστές να μην ενοχλούν, να ακολουθούν σε γενικές γραμμές τους νόμους και να μην σχεδιάζουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα όπως οι Νεοταξίτες.

Η Νέα Τάξη δημιουργεί μία ψευτο-ελίτ όπως οι Ναζί που εκμεταλλεύεται, καταπιέζει, εξαπατά τους υπόλοιπους. Οι σκοποί της Νέας Τάξης είναι πολλαπλοί. Θέλουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα και να περνάνε αυτό που τους λέει η γκλάβα τους ότι είναι το σωστό. Μπορεί να είναι και τελείως λάθος. Δεν πάει να πει πως ότι λέει η γκλάβα καθενός είναι σωστό. Στην πραγματική Δημοκρατία έχει δικαίωμα κάποιος να το πιστεύει για τον εαυτό του, να εκφράζει την άποψη του και να προσπαθεί να πείσει τους άλλους με θεμιτούς τρόπους. Οι Νεοταξίτες δεν πιστεύουν στην Δημοκρατία αλλά προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση της.

Θεωρούν ότι η πλέμπα δεν είναι σε θέση να σκεφτεί σωστά και να αποφασίσει. Επομένως μία ψευτοελίτ, οι ίδιοι, θα αποφασίζουν και θα επιβάλλουν τις απόψεις τους στην πλέμπα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Εκτός του ότι θέλουν να επιβάλλουν αυτό που μόνο η δική τους γκλάβα θεωρεί σωστό, σκοπεύουν να εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους. Δηλαδή θα συγκεντρώσουν πολύ μεγάλο πλούτο σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας. Αυτό το κάνουν και για να περνάνε πάρα πολύ όμορφα «στην υγειά των κορόϊδων» αλλά και γιατί ο πλούτος τους δίνει πολιτική και μιντιακή δύναμη και καλύτερο έλεγχο επί των υπολοίπων.

Η ΕΕ είναι μέρος της Νέας Τάξης. Η Ευρωπαϊκή πορεία και η παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης ήταν και εξακολουθεί να είναι καταστροφική για την Ελλάδα. Αυτό έχει ήδη εξηγηθεί σε άρθρα εδώ αλλά και σε άλλους ιστότοπους. Όμως δεν εξηγείται στα ΜΜΕ και κυρίως στα κανάλια που έχουν την μεγαλύτερη απήχηση. Είναι μέσα στον σχεδιασμό της Νέας Τάξης ο έλεγχος των ΜΜΕ. Με αυτό τον τρόπο επιβάλλουν την δική τους αλήθεια που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. 

Οι Νεοταξίτες είναι οι σύγχρονοι δωσίλογοι. Υπηρετούν άλλα συμφέροντα και πάνω από όλα το δικό τους, σε βάρος της χώρας και των κατοίκων τους. Σε κάθε χώρα, η Νέα Τάξη θα έχει εγκαταστήσει μία εγχώρια ψευτοελίτ που θα ευημερεί ανεξάρτητα με το τι θα συμβαίνει με την χώρα και τους υπόλοιπους κατοίκους. Η χώρα μπορεί να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αλλά οι εγχώριοι Νεοταξίτες από το καλό στο καλύτερο. Επιπλέον δια μέσου την προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου θα έχουν πείσει τους αδαείς ψηφοφόρους πως όλα πάνε καλά ενώ στην πραγματικότητα όλα πάνε κατά διαόλου.

Αυτό συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα. Η χώρα συνεχίζει τον καταστροφικό της δρόμο και οι δωσίλογοι έχουν πείσει τους αδαείς πως όλα πάνε καλά. Για αυτούς πραγματικά όλα πάνε καλά αλλά όχι για την συντριπτική πλειοψηφία. Για τις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες η Νέα Τάξη είναι επιζήμια. Ωφελείται κυρίως η Γερμανία που τίθεται από την Νέα Τάξη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωφελείται και η Κίνα που τίθεται επικεφαλής της Ασιατικής Ένωσης. Η Κίνα δεν είναι ακόμη οικονομικά αναπτυγμένη χώρα αλλά είναι οικονομική υπερδύναμη λόγω του πληθυσμού της.

Νέα Αρκαδία για Νεοταξίτες

Ευάγγελος

Scroll to Top