Ο Άδωνις το χιπιό

Ο Άδωνις το χιπιό

Σχίσμα Εσωτερισμού

Θα αποδείξω ότι όλοι αυτοί του πολιτικού και μιντιακού συστήματος δεν είναι μόνο ελεεινοί παλιάνθρωποι αλλά αγράμματοι και αστοιχείωτοι. Όχι μόνο αυτό αλλά έχουν και σκατά στο κεφάλι τους. Σύμφωνα με μία άποψη, τόπος καταγωγής των Πελασγών ήταν η Αρκαδία. H θρησκεία τους ήταν παγανιστική. Είναι γνωστοί οι διάφοροι πίνακες «et in Arcadia ego» που σημαίνει «και εγώ στην Αρκαδία».

Aναφέρονται σε μία εποχή πριν τις μονοθεϊστικές θρησκείες που ενδεχομένως να ήταν η εποχή των Πελασγών. Γιατί αναφέρονται στην Ελλάδα και όχι σε κάποια άλλη χώρα; Γιατί οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που κατέγραψαν τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών. Τα γραπτά κείμενα των άλλων λαών που διασώζονται είναι μηδαμινά μπροστά στων Αρχαίων Ελλήνων. Αυτό που προσπαθούν να παρουσιάσουν ως πρόοδο ουσιαστικά είναι επιστροφή σε μία εποχή πριν την επικράτηση των μονοθεϊστικών θρησκειών.

Τότε η στάση σε διάφορα ζητήματα όπως πχ η ομοφυλοφιλία, η πορνεία, η χρήση ναρκωτικών ήταν πιο ελαστική. Οι Σταυροφόροι, ανακάλυψαν διάφορες πληροφορίες έξω από την Χριστιανική διδασκαλία. Εκείνη την εποχή, οι Εκκλησίες και ειδικά η Ρωμαιοκαθολική, είχαν εξαφανίσει όλη αυτή την γνώση. Μεταφέρθηκε στην Ευρώπη με τα διάφορα Τάγματα όπως οι Ναΐτες, οι Οσπιτάλιοι, οι Τεύτονες κλπ. Αυτά ήταν στρατιωτικά και θρησκευτικά τάγματα με έντονη μιλιταριστική νοοτροπία. Οι γνώσεις διατηρήθηκαν στους αιώνες μέσα στους Ευρωπαϊκούς εσωτερικούς κύκλους.

Προπομπός του Ναζισμού ήταν η Völkische (folk) Bewegung με κεντρικά στοιχεία folk, κορπορατισμό, φυσιολατρία, agrarianism (οικονομία αγροτικής ισονομίας), ρομαντισμό, Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κλπ. Αυτό που λέγεται στα Αγγλικά folk religion δηλαδή λαϊκή θρησκεία, αν δεν είναι το ίδιο, είναι σχετικό με τις παγανιστικές θρησκείες, πριν την έλευση των μονοθεϊστικών θρησκειών. Το πρώτο Ράιχ των Ναζί ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Οι Ναζί είχαν έντονο μιλιταρισμό όπως τα Ιπποτικά τάγματα και οικολογική - φυσιολατρική στάση. Ήταν εθνικιστές και διεθνιστές διότι ήθελαν να δημιουργήσουν μια νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Ενωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Ευρώπης) κάτω από Γερμανική κυριαρχία. Το ίδιο ήθελε να κάνει και ο Ναπολέων αλλά κάτω από Γαλλική κυριαρχία. Τελικά Γάλλοι και Γερμανοί κατάφεραν να υποδουλώσουν από κοινού την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κάποιοι ψυχικά άρρωστοι όπως ο Καραμανλής και η Μελίνα, υποστήριζαν τους Ναζί για να επιτύχουν μέσω του πολέμου αυτό που ήθελαν, παγανιστική Πανθρησκεία, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία, οικολογική φυσιολατρία, ανοχή σε ομοφυλοφιλία, χρήση ναρκωτικών κλπ. Τουλάχιστον η Μερκούρη έδειχνε αυτό που ήταν. Ο Καραμανλής εμφανιζόταν ως πατριώτης, Χριστιανός, δεξιός ενώ ήταν διεθνιστής, παγανιστής, σοσιαλιστής. Ήταν Δούρειος Ίππος στην συντηρητική, πατριωτική, Χριστιανική δεξιά.

ΟΙ Ναζί έκαναν παγανιστικές τελετές. Μάλιστα ήταν σημαντικό στοιχείο της ιδεολογίας τους. Ο Χίτλερ στα νιάτα του ήταν ένας μποέμ φτωχός ομοφυλόφιλος ζωγράφος. Το Bohemian Club (Μποέμ Σύλλογος) του San Francisco συνδέουν πολλοί με την Νέα Τάξη. Διοργανώνει το Bohemian Grove στη Sonoma County όπου προσκαλούνται πλούσιοι και επιτυχημένοι από διάφορους χώρους συμπεριλαμβανομένου και του χώρου της πολιτικής. Μέχρι και Πρόεδροι έχουν συμμετάσχει στις τελετές που είναι φυσιολατρικές παγανιστικές.

Οι Beat Generation (Kerouac, Ginsberg, Burroughs, Ferlinghetti, Cassady κλπ) είχαν ένα μποέμ στυλ ζωής. Ασχολήθηκαν με Ανατολικές θρησκείες όπως η Μπλαβάτσκι της Θεοσοφίας και ένα τμήμα των εσωτερικών κύκλων της Ευρώπης. Πολλοί των εσωτερικών κύκλων υποστήριζαν την χρήση ναρκωτικών για μεταφυσικούς λόγους όπως συνέβαινε στις παγανιστικές θρησκείες πριν τις μονοθεϊστικές.

Ο Leary πειραματιζόταν και χρησιμοποιούσε LSD όπως και η Beat Generation. Το χρησιμοποιούσαν και στα Ελευσίνια μυστήρια που προέρχονταν από την παγανιστική θρησκεία των Πελασγών. Τι σχέση μπορεί να έχουν οι χίπις με τον Χίτλερ; Έχουν πολύ μεγάλη σχέση. Έχουν πολλές ομοιότητες αλλά και διαφορές. Οι χίπις ήταν υπέρ της ειρήνης και αντιμιλιταριστές. Προσπαθούσαν να περάσουν τα πιστεύω τους ειρηνικά. Ο Χίτλερ ήταν μιλιταριστής, υπέρ του πολέμου και προσπαθούσε να επιβάλλει παραπλήσια πιστεύω με την κατάκτηση. Όμως ο πόλεμος δεν διαρκεί για πάντα.

Ο Χίτλερ και οι χίπις είχαν τον ίδιο περίπου σκοπό αλλά διαφορετικά μέσα. Το ίδιο σκοπό υπηρετεί ο Άδωνις και όλοι οι Νεοταξίτες. Μπορεί να μην το έχουν καταλάβει για αυτό και τους ενημερώνουμε. Διότι στην βάση πιστεύουν στα ίδια πράγματα που προέρχονταν από τους εσωτερικούς κύκλους της Ευρώπης. Οι Νεοταξίτες είναι πιο κοντά στους Ναζί παρά στους χίπις. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσω πως υπάρχει σχίσμα στους εσωτερικούς κύκλους όπως και με τον Χίτλερ. Άλλοι είναι Νεοταξίτες και άλλοι αντί-Νεοταξίτες.

Στράτος

Scroll to Top