Όλα θα πάνε καλά

Όλα θα πάνε καλά

Πολύ σωστά υποστηρίχτηκε πως αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση για την δολοφονία Φύσσα, τότε και η Νέα Δημοκρατία είναι εγκληματική οργάνωση για την δολοφονία Τεμπονέρα. Θέλω όμως να συμπληρώσω κάτι πολύ σημαντικό. Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, ήταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού. Λόγω αυτού βρίσκεται στην καρέκλα του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή είναι γιος του μπαμπά του. Αν ήταν γιος πχ του κυρίου Παπαδόπουλου δεν θα ήταν ούτε βουλευτής. Από τότε έπρεπε να έχουν μπει στην φυλακή όλοι οι βουλευτές του κόμματος, όπως μπήκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με πρώτο τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μιας και μιλάμε για εγκληματίες, να τονίσω πως οι δύο μεγαλύτεροι εγκληματίες της Ελλάδας κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ένας δολοφόνος θα σκοτώσει έναν άντε δύο. Ο Καραμανλής και ο Σημίτης σκότωσαν χιλιάδες, οδηγώντας τους στην αυτοκτονία. Συνειδητά κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία για να υπηρετήσουν πιστά τα αφεντικά τους, την ΝΤΠ-ΕΕ. Μας κατέστρεψαν τις ζωές τα τέρατα και αυτοί είναι μια χαρά, ευημερούν. Έπρεπε να είναι στην φυλακή μαζί με τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας τους, τους υπουργούς τους.

Πίσω από τον Μητσοτάκη βρίσκονται οι δύο μεγαλύτεροι εγκληματίες της Ελλάδας, ο Σημίτης και ο Καραμανλής. Ο Σημίτης τον έκανε Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό. Ο Καραμανλής είναι ο στυλοβάτης της Νέας Δημοκρατίας. Ενδιαφέρον θα είχε μια δημοσκόπηση, όπου τα δύο εκατομμύρια και άνω των υπανθρώπων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, θα δήλωναν ποιον πολιτικό συμπαθούν περισσότερο. Πιστεύω πως περίπου οι μισοί θα δήλωναν τον Καραμανλή. Θα βρισκόταν και ένα αξιοσημείωτο ποσοστό που θα δήλωνε τον Σημίτη. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας είναι κυρίως Καραμανλικοί ψηφοφόροι που ψηφίζουν τον εκάστοτε αρχηγό, Μητσοτάκη, Σαμαρά κλπ.

Είναι υπάνθρωποι όλοι αυτοί που ακόμα ψηφίζουν ΝΔ. Όταν πάνε και ψηφίζουν αυτούς που αποδεδειγμένα μας καταστρέφουν τι είναι; Βόδια, ζωντόβολα, υπάνθρωποι είναι. Σχεδόν όλοι, κάποτε ψηφίζαμε ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Μετά όμως ήρθε η καταστροφή. Όσοι είναι άνθρωποι και διαθέτουν στοιχειώδη νοημοσύνη, μετά την αποδεδειγμένη καταστροφή στην οποία μας οδήγησαν, δεν ψηφίζουν πλέον ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Είναι κοινή λογική. Πως είναι δυνατόν τόσοι πολλοί να μην μπορούν να το καταλάβουν;

Όσο όλα αυτά τα ζωντόβολα ψηφίζουν αυτούς που μας καταστρέφουν, η χώρα θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μα το βλέπετε πως πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Και όμως μπορούν όλα να πάνε καλά για τη χώρα, αν απαλλαγούμε από το παλιό και το σάπιο σύστημα που μας οδήγησε σε αυτά τα χάλια. Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Σημιτικοί αναχρονιστές είναι το παλιό και το σάπιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το παλιό και το σάπιο ούτε ο Τσίπρας. Όμως ο Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να συνταχθούν με την σαπίλα. Επομένως χρειάζεται στον ΣΥΡΙΖΑ νέα ηγεσία που δεν θα συνταχθεί με την σαπίλα που μας οδήγησε στην καταστροφή.

Δεν θα πάνε όλα καλά από μόνα τους. Μπορούν όμως όλα να πάνε καλά για την χώρα. Μπορεί η χώρα να ορθοποδήσει και να πάει μπροστά αν απαλλαγεί από Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Σημιτικούς εκσυχρονιστές και όλους όσους συντάσσονται με το παλιό και το σάπιο. Αν δεν απαλλαγούμε από αυτά τα τέρατα, αυτούς τους εγκληματίες, είμαστε καταδικασμένοι σε οικονομικό μαρασμό και υποδούλωση. Στην κεντροαριστερά έγινε αλλαγή κόμματος αλλά δυστυχώς ο Πρόεδρος και η ηγεσία επέλεξαν να συνταχθούν με την σαπίλα.

Στην κεντροδεξιά δεν έγινε ούτε καν αλλαγή κόμματος. Αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα κινούν τα νήματα της μαριονέτας που λέγεται Μητσοτάκης. Από πίσω είναι η αδελφή του Θοδώρα με Σημίτη και Βενιζέλο. Αυτοί συγκυβερνούν, κυρίως η Θοδώρα που παίρνει γραμμή από τον Σημίτη. Η Θοδώρα ήταν νούμερο δύο στον χειρότερο πρωθυπουργό όλων των εποχών, μαζί με τον Σημίτη, τον Καραμανλή.

Έμμεσα ελέγχει την μαριονέτα και ο Καραμανλής καθώς οι Καραμανλικοί είναι η ισχυρότερη φράξια της Νέας Δημοκρατίας και στη κυβέρνηση είναι πολλοί Καραμανλικοί υπουργοί. Οι δύο χειρότεροι πρωθυπουργοί όλων των εποχών ήταν ο Καραμανλής και ο Σημίτης. Μπορούμε να συζητήσουμε ποιος από τους δύο ήταν ο χειρότερος. Πάντως είναι δεδομένο πως αυτοί οι δύο ήταν οι χειρότεροι. Προκύπτει εκ του αποτελέσματος, της αδιαμφισβήτητης καταστροφής που προκάλεσαν. Οι εξολοθρευτές των Ελλήνων εξακολουθούν να κυβερνούν δια μέσου της μαριονέτας που λέγεται Μητσοτάκης.

Έχει γίνει σημαντική προετοιμασία ώστε το παλιό και το σάπιο να αλλάξει στην κεντροδεξιά για να πάνε όλα καλά για την χώρα. Υπάρχουν άνθρωποι να αντικαταστήσουν τους εξολοθρευτές των Ελλήνων, το παλιό και το σάπιο. Αντιμετωπίζονται δύο προβλήματα. Πρώτον, πρέπει να εξασφαλιστούν κάποια κανάλια, διότι αλλιώς το εγχείρημα θα αποτύχει και θα καούν χωρίς λόγο. Τα κανάλια είναι μέρος του παλιού και του σάπιου. Δεύτερον, υπάρχει ο κίνδυνος πολλοί ψηφοφόροι να πάνε σαν τα βόδια να ψηφίσουν αυτούς που μας κατέστρεψαν, Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των ψηφοφόρων και αυτό γίνεται σιγά σιγά.

Θεόφιλος

Scroll to Top