Οριστικό τέλος σε ΕΕ

Οριστικό τέλος σε ΕΕ

Συμπεράσματα Αφγανιστάν

Αυτή η απίστευτη ηλιθιότητα της Νέας Τάξης έχει οριστικά και αμετάκλητα τελειώσει. Έχει εξηγηθεί πολλές φορές ποια ήταν η ηλιθιότητα. Η δημιουργία Ευρωπαϊκής, Αμερικανικής, Ασιατικής και Αφρικανικής Ένωσης. Ένα παιδάκι δέκα χρονών αν το έβαζες, έτσι θα το έκανε. Αυτοί που το σκέφτηκαν πρέπει να ήταν πολύ βλάκες. Αυτό πάει τελείωσε! Ξεχάστε το. Πλέον συζητούν για μία άλλη εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση.

Το λέμε εδώ και πολλά χρόνια και τώρα βλέπετε πως γίνεται. Τώρα διαπραγματεύονται οι Μεγάλες Δυνάμεις για μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Δεν κάθονται «κάθε τρεις και λίγο» να παίρνουν τηλέφωνο τον Μητσοτάκη και να τον ενημερώνουν. Καταλάβατε το! Η Ελλάδα δεν είναι σημαντική χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας. Τώρα μιλάνε στην Α’ Κατηγορία (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία κλπ).

Δηλαδή γίνεται μία πρώτη διαπραγμάτευση μέσα στην Δύση. Η Ρωσία είναι ντεμί μέσα αλλά η Κίνα είναι έξω. Η Κίνα είναι Ασιατική χώρα, οι Κινέζοι είναι Ασιάτες. Βέβαια κάποιες σημαντικές χώρες όπως Βραζιλία, Νότια Αφρική, Ιαπωνία μπορεί να τις συμπεριλαμβάνουν σε ένα δεύτερο κύκλο διαλόγου. Όταν λοιπόν καταλήξουν κάπου, θα το πουν στον Μητσοτάκη ή όποιον άλλο ή άλλη είναι πρωθυπουργός. Μπορεί να του έχουν δώσει μια πολύ γενική εικόνα και να μην θέλει να πει πως αυτό το σατανικό δημιούργημα της ΕΕ, έχει τελειώσει. Είναι θέμα επικοινωνιακού χειρισμού.

Σχεδόν πενήντα χρόνια μας τα «είχαν πρήξει» με την ΕΕ. Τι θα τολμήσουν να πουν τώρα τα καθάρματα; Περιμένουν μέχρι να έρθει η ώρα που δεν θα μπορούν να το κρύψουν άλλο από τους πολίτες δηλαδή παραμονές των όποιων αλλαγών γίνουν. Υπάρχει όμως και περίπτωση να μην τους έχουν ενημερώσει. Σιγά μην κάτσουν να ενημερώσουν τον Μητσοτάκη και τον κάθε Μητσοτάκη σε κάθε μπανανία, έτσι όπως κατάντησαν την χώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Όταν θα έρθει η ώρα θα του πουν «Μητσοτάκη κάνε αυτό παιδί μου» ή «Μητσοτάκη φύγε εσύ και έλα εσύ… όποιος είναι ο επόμενος».

Τώρα ακριβώς πως θα είναι η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση δεν το ξέρουμε. Και αυτά που λέω δεν είναι 100% οριστικοποιημένα. Είναι πιθανά. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Εγώ λέω πως είναι πιθανό να γίνουν τα πράγματα στο περίπου. Το ακριβώς δεν το ξέρω γιατί δεν το ξέρει κανένας. Ακριβώς πως θα είναι τα γκρουπαρίσματα θα φανεί στο μέλλον. Πάντως μάλλον πηγαίνει προς τα εκεί που το περιέγραψα. Μπορεί όμως να αλλάξει τελευταία στιγμή.

Η Τουρκία θα είναι ντεμί μεταξύ Δύσης και μουσουλμανικού κόσμου. Ναι μεν θα είναι στο μουσουλμανικό τόξο αλλά θα έχει επαφές με την Δύση που θα της δίνει τεχνογνωσία και θα την μεταφέρει στις υπόλοιπες χώρες. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει στην Αφρική με την Νότια Αφρική σε ηγετική θέση. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί τα πάντα αλλά μερικά. Οριστικά έχουμε φύγει από την απίστευτη ηλιθιότητα των τεσσάρων ηπειρωτικών Ενώσεων.

Οριστικά η Ελλάδα θα είναι με τους Συμμάχους (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά κλπ). Μπορεί να είναι όμως και με την Γαλλία, την Γερμανία την Ιταλία, την Ισπανία; Μπορεί μόνο σε μία περίπτωση. Αν και αυτές είναι στο γκρουπ των Συμμάχων. Εγώ δεν είπα πως η Ελλάδα δεν θα είναι με την Γαλλία, την Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία. Είπα πως η Ένωση του Διαβόλου έχει τελειώσει και πως η Ελλάδα θα είναι οπωσδήποτε με τους Συμμάχους.

Μπορεί η Δύση κάνει ένα γκρουπ ή ένα τόξο. Μπορεί το γκρουπ/τόξο των Συμμάχων (ή της Δύσης) να σπάσει σε επιμέρους. Πολλά μπορεί αλλά κάποια είναι σίγουρα. Η ΕΕ τέλειωσε, η Ελλάδα θα είναι οπωσδήποτε με τους Συμμάχους και θα γίνουν ομοιογενή γκρουπαρίσματα. Αυτά θα είναι ανεξάρτητων χωρών εκτός κι αν ένα γκρουπ θέλει πιο στενές σχέσεις. Έτσι ίσως η ΕΕ μικρύνει σημαντικά με την αποχώρηση της Ελλάδας και άλλων κρατών αλλά κρατήσει την μορφή της Ένωσης.

Αυτό που λέμε συνεχώς και τονίζουμε είναι το εξής. Όσοι Νεοταξίτες δεν έχουν κάνει συμφωνία με την Αντίσταση και δεν έχουν έρθει με το μέρος της, θα τιμωρηθούν με πολύ βαριές ποινές. Όχι γιατί είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά για τα εγκλήματα τους που είναι πολλά και βαριά, με πρώτο της εσχάτης προδοσίας που θα τιμωρηθεί με θάνατο. Όσοι είναι ξύπνιοι και έρθουν με την Αντίσταση, θα την γλυτώσουν. Το ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου δίκαιο αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό στο να φέρει Νεοταξίτες στου κόλπους της Αντίστασης.

Πως θα διαλυθεί η ΕΕ

Σταύρος

Scroll to Top