Όταν δεν παίρνουν από λόγια

Όταν δεν παίρνουν από λόγια

Τα σιχαμερά νεοταξικά ΜΜΕ για μια ακόμη φορά αποκρύπτουν την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Αποφεύγουν να δώσουν την σωστή ερμηνεία των διαφόρων σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν. Βέβαια άλλο είδηση και άλλο ερμηνεία. Όμως έχουν πολλούς σχολιαστές που για ακόμη μια φορά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό.

Έγινε δημοψήφισμα στις ρωσόφωνες περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας που ελέγχονται ολικά ή μερικά από τους Ρώσους ώστε να προσαρτηθούν στην Ρωσία. Ταυτόχρονα έγινε μερική επιστράτευση στην Ρωσία. Άλλες πηγές λένε για τριακόσιες χιλιάδες και άλλες για ένα εκατομμύριο εφέδρους. Ίσως είναι απλά δύο διαφορετικές φάσεις.

Δηλαδή σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν με τις τριακόσιες χιλιάδες και αν χρειαστεί θα φθάσουν μέχρι ένα εκατομμύριο. Κάποιοι σχολιαστές των Νεοταξικών ΜΜΕ είπαν πως θα τους χρησιμοποιήσουν για να υπερασπιστούν τις ρωσόφωνες περιοχές που θα προσαρτηθούν στην Ρωσία. Σε πρώτη φάση ίσως είναι προειδοποίηση προς τους Ουκρανούς και αυτούς που τους βοηθούν «μην προσπαθείτε να τα ανακαταλάβετε γιατί θα ρίξουμε ένα εκατομμύριο στρατιώτες στη μάχη».

Σε δεύτερη φάση, αν δεν συμμορφωθούν, θα το κάνουν. Επίσης ίσως είναι και μια γενικότερη προειδοποίηση που δεν αφορά στενά μόνο το μικρό σχετικά μέρος που ανήκε στην Ουκρανία και σύμφωνα με τους Ρώσους είναι ρωσικά εδάφη. Είναι μικρό σχετικά με την συνολική έκταση της Ουκρανίας (15%) αλλά σημαντικό γιατί περιλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του παραλιακού μετώπου και ενώνει την Ρωσία με την Κριμαία.

Τα νεοταξικά ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τους αδαείς για αποτυχία των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Ρωσίας. Μπορεί να είναι περίοδοι που πηγαίνουν καλύτερα και άλλες που δεν πηγαίνουν τόσο καλά. Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Ξεκίνησαν για τις επαρχίες Λουχάνσκ και Ντονιέσκ και εκτός από αυτές θα βρεθούν να έχουν επίσης τις επαρχίες της Ζαπορίζα και της Χερσώνας. Που είναι η αποτυχία για την οποία τόσους μήνες προσπαθούν να μας πείσουν τα ΜΜΕ της ΕΕ – ΝΤΠ;

Το πρόβλημα της Ουκρανίας δημιουργήθηκε εξ αιτίας του καταστροφικού Νεοταξικού σχεδίου που θέλει να δημιουργήσει τέσσερις ηπειρωτικές ενώσεις, ευρωπαϊκή, ασιατική, αμερικανική και αφρικανική και να τις βάλει κάτω από μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Μια ψευτοελίτ Νεοταξιτών θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει, θα ελέγχει τους ανθρώπους και θα επιβάλει την άποψη της με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Αυτό το σχέδιο δεν θα το δεχτούν πάρα πολλοί, όχι μόνο ο Πούτιν και οι Ρώσοι. Αυτό το σχέδιο δεν θα προχωρήσει όπως δεν θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τριχοτόμηση της Ευρώπης ίσως είναι η καλύτερη εναλλακτική που έχουν οι Νεοταξίτες. Αν δεν διασπαστεί η Ευρώπη, τότε σίγουρα θα διαλυθεί η ΕΕ. Ίσως παρασκηνιακά στην σύνοδο του ΟΗΕ να συμφωνήθηκε η τριχοτόμηση της Ευρώπης.

Στην περίπτωση της τριχοτόμησης της Ευρώπης, θα προστεθούν στα τρία τμήματα χώρες και από άλλες ηπείρους. Ίσως η στάση του Ερντογάν να αποστασιοποιηθεί κάπως από την Ρωσία να σημαίνει πως δεν θα είναι η Τουρκία στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Ο Ινδός πρωθυπουργός Μόντι αποστασιοποιήθηκε επίσης. Είπε στον Πούτιν πως δεν είναι καιρός για πόλεμο.

Κάνει πολύ μεγάλο λάθος ο Μόντι. Όταν τα νερά έχουν λιμνάσει, χρειάζεται κάτι να ταράξει τα νερά, να αλλάξουν οι ισορροπίες ώστε στην συνέχεια να αναλάβει η διπλωματία και ο διάλογος. Αν δεν τάραζε τα νερά η Ρωσία, οι Νεοταξίτες και ειδικά αυτοί της ΕΕ ούτε σε χίλια χρόνια δεν θα δεχόντουσαν αλλαγή του καταστροφικού Νεοταξικού σχεδίου σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Βέβαια αν τυχόν συμφωνήθηκε η τριχοτόμηση της Ευρώπης στη σύνοδο του ΟΗΕ, κάτι τέτοιο δεν ανακοινώνεται αλλά φαίνεται σταδιακά στην πορεία. Θα φανεί στην πορεία αν τελικά συμφωνήθηκε η τριχοτόμηση της Ευρώπης. Ενώ γινόταν μια επικοινωνιακή ελληνογαλλική στρατιωτική άσκηση στο βόρειο Αιγαίο, έλαβε χώρα και μια με την Ισπανία που δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων.

Στο σενάριο της τριχοτόμησης της Ευρώπης, η Ελλάδα είναι πολύ πιο πιθανό να βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με την Ισπανία παρά με την Γαλλία. Για την ακρίβεια η Ελλάδα θα είναι στο ίδιο γκρουπ ή με Βρετανία – ΗΠΑ ή με Ρωσία. Αυτά θα είναι τα δύο νέα γκρουπ που θα δημιουργηθούν. Το τρίτο θα είναι ό,τι απομείνει από την σημερινή ΕΕ, με Γαλλία – Γερμανία.

συνέχεια Θα μας σώσει ο Τραμπ;

Δήμος

Scroll to Top