Πανευρωπαϊκό αντάρτικο
Πανευρωπαϊκό αντάρτικο
προηγούμενο Να πολεμήσουμε στην Βρετανία
Ήδη τα νεοταξικά ΜΜΕ προωθούν τον υπέρτατο Νεοταξίτη, φανατικό Bremainer, Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ben Wallace. Τον παρουσιάζουν πως δήθεν είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις για να επηρεάσουν τους πιο χαζούς Βρετανούς ψηφοφόρους. «Ε αφού είναι πρώτος θα τον ψηφίσω κι εγώ» θα σκεφτούν όλοι οι βλάκες Συντηρητικοί.
Υποτίθεται πως ανέβηκε η δημοτικότητα του στον χειρισμό του θέματος της Ουκρανίας. Ο χειρισμός ήταν άκρως Νεοταξικός. Η Ουκρανία επιθυμεί διακαώς να γίνει μέλος της ΕΕ. Η Βρετανία και η κυβέρνηση Τζόνσον υποτίθεται πως επιθυμεί να μην είναι μέλος της ΕΕ. Το Νεοταξικό σχέδιο προβλέπει η Ουκρανία να είναι μέλος της ΕΕ.
Επίσης το Νεοταξικό σχέδιο προβλέπει η Αυστραλία να είναι μέλος της Ασιατικής Ένωσης. Ενώ ο Τζόνσον πήγε κόντρα στο Νεοταξικό σχέδιο στο Brexit και στο θέμα της AUKUS ήταν ο υπέρτατος Νεοταξίτης στο θέμα της Ουκρανίας. Μία εξήγηση είναι πως ήταν Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης.
Βέβαια ο Τζόνσον έκανε το Brexit. Ίσως δεν τον έπαιρνε να μην το κάνει αφού κέρδισε σαρωτική νίκη με αυτό το σύνθημα. Ίσως ο σκοπός του ήταν να είναι το Brexit όσο πιο χλιαρό γίνεται ώστε να έρθουν οι άλλοι, οι Bremainers, οι Εργατικοί ή ο υπέρτατος Νεοταξίτης Wallace και να το αντιστρέψουν. Υπάρχει και μια άλλη εξήγηση για τον Τζόνσον.
Ίσως βιάστηκε υπερβολικά. Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν από την μία ο Άξονας Γερμανίας - Ιταλίας και από την άλλη Βρετανία και Ρωσία στην Ευρώπη. Παγκόσμια η Βρετανία ήταν μαζί με τις ΗΠΑ και η Ρωσία με την Κίνα. Ο νέος Άξονας ήταν Γαλλία – Γερμανία με την Ιταλία στην τρίτη θέση, ειδικά μετά το Brexit. Προς το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν ξεκάθαρο πως ο Χίτλερ θα έχανε τον πόλεμο,
Οι Βρετανοί προετοιμάζονταν για την μεταπολεμική εποχή όπου στην Ευρώπη θα ήταν από την μία η Βρετανία ως κύρια δύναμη του συστήματος της μεικτής οικονομίας και από την άλλη η Ρωσία (Σοβιετική Ένωση) ως η κύρια δύναμη του κομμουνιστικού συστήματος. Μαζί με την Βρετανία ήταν οι ΗΠΑ και μαζί με την Ρωσία η Κίνα.
Ίσως οι βρετανοί να ήθελαν να αναδειχθούν ως το αντίπαλο δέος της Ρωσίας στην Ευρώπη και για αυτό κράτησαν την πιο εχθρική στάση από όλους. Όμως ενώ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Άξονας είχε ηττηθεί, τώρα «καλά κρατεί». Τότε η Ρωσία (Σοβιετική Ένωση), είχε υπό την επιρροή της όλη την Ανατολική Ευρώπη. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό.
Σαφέστατα είναι προτιμότερο να αντικαταστήσει η Βρετανία την Γερμανία ως την κυρίαρχη δύναμη της ΕΕ, αν η Βρετανία προσπαθούσε να αναδειχθεί ως το αντίπαλο δέος της Ρωσίας στην Ευρώπη. Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοια περίπτωση, το ζητούμενο είναι να αλλάξει το Νεοταξικό μοντέλο σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση και όχι απλά να γίνει αντικατάσταση της Γερμανίας από την Βρετανία.
Τι πραγματικά έχει συμβεί μόνο ο Τζόνσον και οι στενοί σύμβουλοι του το ξέρουν. Πάντως η στάση του στο Brexit και στην AUKUS από την μία και στο θέμα της Ουκρανίας από την άλλη είναι τελείως αντιφατικές. Αν τελικά ήταν Δούρειος Ίππος της Νέας Τάξης, ευτυχώς που έφυγε, μάλλον ΘΑ φύγει, γιατί δεν έγινε ακόμη. Το θέμα δεν βρίσκεται στα πρόσωπα αλλά στις πολιτικές, να μην αντιστραφεί το Brexit.
Οφείλω να ομολογήσω πως όσο περνάει ο καιρός, βλέπω όλο και πιο πιθανή την λύση του Πανευρωπαϊκού αντάρτικου. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους. Εξωτερικά οι Νεοταξίτες μοιάζουν με άνθρωποι αλλά είναι τέρατα με μορφή ανθρώπων. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να επιβάλουν Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Αν στις χώρες που ελέγχουν δηλαδή που είναι Νεοταξικές κυβερνήσεις, ξεκινήσει αντάρτικο, αργά ή γρήγορα θα τους γονατίσει και θα μπορούν να έρθουν στην εξουσία αντί – Νεοταξικά κόμματα.
Η Βρετανία ήταν η μόνη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα όπου η κυβέρνηση υποτίθεται πως ήταν αντί – Νεοταξική. Άλλη μία περίπτωση ίσως είναι η Ουγγαρία αλλά είναι μικρή χώρα, περίπου ίδια σε πληθυσμό με την Ελλάδα. Σίγουρα ο Τζόνσον δεν έχει την ίδια πολιτική ιδεολογία με τον Όρμπαν ή τον Πούτιν. Όμως και ο Μελανσόν έχει περισσότερες διαφορές με την Λεπέν αλλά και οι δύο υποτίθεται πως είναι ενάντια στην Νέα Τάξη. Όταν λοιπόν είσαι σε ένα στρατόπεδο, το αντί – Νεοταξικό δεν πάει να πει πως ταυτίζεσαι ιδεολογικά με όλους.
Οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι ήταν στην ίδια πλευρά με τους Σοβιετικούς και τους Κινέζους, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενάντια στους Ναζί και στον Χίτλερ. Οι πρώτοι ήταν καπιταλιστές (μεικτή οικονομία) και η δεύτεροι κομμουνιστές. Ήταν ενάντια στον Χίτλερ γιατί οι Ναζί ήθελαν να καταργήσουν καπιταλισμό και κομμουνισμό και να επιβάλλουν δικτατορικά παγκόσμια σοσιαλισμό.
Το αντάρτικο ενάντια στις Νεοταξικές κυβερνήσεις της Ευρώπης ποιες χώρες θα το στηρίξουν; Σίγουρα όχι η Ουκρανία που είναι σούπερ Νεοταξική. Πιθανώς να είναι η Ρωσία που είναι αντί – Νεοταξική. Βέβαια μην περιμένουμε αντί – Νεοταξικά κόμματα να στηρίξουν επίσημα το αντάρτικο. Ίσως ακόμα και φανερά να το καταδικάζουν ενώ κρυφά να το επιδοκιμάζουν γιατί τους εξυπηρετεί.
συνέχεια Τακτική φθοράς Νεοταξιτών
Πάνος