Τακτική φθοράς Νεοταξιτών

Τακτική φθοράς Νεοταξιτών

προηγούμενο Πανευρωπαϊκό αντάρτικο

Υπήρξαν πολλές απορίες και αντιρρήσεις στα δύο προηγούμενα άρθρα μου. Θα προσπαθήσω να τα εξηγήσω όσο πιο καθαρά μπορώ. Περιέγραψα τέσσερις σοβαρές αντιδράσεις, κατά την γνώμη μου, στο Νεοαταξικό σχέδιο, σε Ελλάδα, Βρετανία, ΗΠΑ, Ιταλία. Εξήγησα πως και στην Γαλλία υπάρχει πολύ μεγάλη αντίδραση αλλά οι αντιδρώντες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν στην εξουσία.

Κατάφεραν να έρθουν στην εξουσία σε Βρετανία, ΗΠΑ, Ιταλία. Η περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερη διότι από κόμμα που αντιδρούσε στην Νέα Τάξη εξελίχθηκε σε Νεοταξικό όπως το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. Η αντιμετώπιση της Νέας Τάξης στην αντίδραση που υπήρξε στο σχέδιο τους είχε διαφορετική βαρύτητα σε κάθε περίπτωση.

Τα πιο χοντρό, το πιο βαρύ, έγινε στην Ελλάδα, με την αντιστροφή του δημοψηφίσματος. Δηλαδή οι Έλληνες ψήφισαν ΟΧΙ στα Μνημόνια και η Νέα Τάξη το έκανε ΝΑΙ. Στην Ιταλία κατόρθωσε με μηχανορραφίες και δολοπλοκίες να «ανατρέψει» την πρώτη φιλολαϊκή, αντί – Νεοταξική κυβέρνηση της Ευρώπης. Οι Νεοταξίτες βέβαια την βάφτισαν λαϊκίστικη γιατί κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο. Ό,τι εκφράζει το λαό, το βαφτίζουν λαϊκίστικο. Ό,τι εκφράζει την Νεοταξική ψευτοελίτ, ενάντια στη θέληση του λαού, του βρίσκουν διάφορα ωραία επίθετα για να το χαρακτηρίσουν.

Στην Ιταλία όμως δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί εκμεταλλεύτηκαν ένα κακό κλίμα που υπήρχε εξαρχής μεταξύ του Κινήματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκας του Σαλβίνι και πέτυχαν κυβέρνηση Κινήματος Πέντε Αστέρων και Δημοκρατικών, παρόλο που έχουν πολλές διαφορές. Έκαναν πρωθυπουργό τον γελωτοποιό Νεοταξίτη Ντράγκι. Αν στις ΗΠΑ έγινε νοθεία, ήταν ακόμη πιο βαρύ από αυτό που έγινε στην Ελλάδα. Όμως παρόλο που ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι προσκόμισαν αρκετά στοιχεία, είναι κάτι ακόμη αμφισβητήσιμο, το γεγονός πως έγινε νοθεία. Από τις τέσσερις αντιδράσεις σε ΕΕ – ΝΤΠ, μένει οι Νεοταξίτες να αντιστρέψουν το Brexit.

Έγραψα πως στο τέλος, ως ύστατη λύση, να πολεμήσουμε στην Βρετανία. Επίσης πως όσο περνάει ο καιρός, βλέπω την πιθανότητα του πανευρωπαϊκού ανταρτοπόλεμου να αυξάνει. Αυτά τα δύο είναι το ίδιο ή πολύ σχετικά. Αν επιχειρήσουν στην Βρετανία να αντιστρέψουν το Brexit, θα είναι ένας λόγος για να ξεκινήσει από εκεί ο πανευρωπαϊκός ανταρτοπόλεμος που θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Οι μεγαλύτερες και ισχυρότερες χώρες της Ευρώπης είναι Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία. Στις τρεις πρώτες πρέπει κυρίως να επικεντρωθεί ο ανταρτοπόλεμος, χωρίς βέβαια να τον αποκλείουμε και για τις υπόλοιπες χώρες. Και στην Γερμανία θα μπορούσε να γίνει. Το πρόβλημα με την Γερμανία είναι πως οι αντί – Νεοταξικές δυνάμεις είναι δύσκολο να επικρατήσουν.

Στις τελευταίες εκλογές, η Εναλλακτική για την Γερμανία πήρε 10% ενώ τα παραδοσιακά Νεοταξικά κόμματα που πρωταγωνίστησαν στην ΕΕ συγκέντρωσαν πάνω από 50%. Αντίθετα στην Γαλλία οι αντί – Νεοταξίτες συγκέντρωσαν 55% και τα παραδοσιακά Νεοταξικά κόμματα που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία και στην ΕΕ έπεσαν κάτω από 5% και 2%.

Το νόημα του ανταρτοπόλεμου δεν είναι να καταλάβουν οι αντάρτες την πρωτεύουσα. Μπορεί να γινόταν παλαιότερα, σε άλλες εποχές. Ο σκοπός του είναι να προκαλέσει φθορά στις Νεοταξικές κυβερνήσεις ώστε να κατορθώσουν να έρθουν στην εξουσία οι αντί – Νεοταξικές. Μπορεί να συνοδευθεί και από άλλες ενέργειες που θα προκαλέσουν φθορά στις Νεοταξικές κυβερνήσεις. Χρειάζεται συνολικό σχέδιο φθοράς Νεοταξιτών. 

Όσο πιο ισχυρό είναι το αντί – Νεοταξικό στρατόπεδο σε μια χώρα, τόσο πιο λίγα χρειάζεται να γίνουν μέχρι να πέσουν τα Νεοταξικά καθεστώτα. Σε Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία είναι κάπως εύκολο ενώ στην Γερμανία πολύ δύσκολο. Η κυβέρνηση Τζόνσον υποτίθεται πως είχε αντί – Νεοταξικό χαρακτήρα αν και συμμετείχαν πολλοί Νεοταξίτες όπως τελικά αποδείχθηκε.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε (πως ήταν αντί – Νεοταξική) και για την κυβέρνηση Λέγκας – Πέντε Αστέρων που δεν κράτησε όμως πολύ. Στην Γαλλία δεν έχει κατορθώσει ακόμη να γίνει αντί – Νεοταξική κυβέρνηση. Όμως πιστεύω πως είναι η χώρα στην οποία είναι πιο εύκολο γιατί το αντί – Νεοταξικό στρατόπεδο είναι πολύ ισχυρό, πήρε 55%.

Για να ξεκινήσει ο ανταρτοπόλεμος χρειάζεται κάποιος λόγος. Παρόλο που οι Νεοταξίτες κάνουν μηχανορραφίες και δολοπλοκίες, δεν έχουν κάνει κάτι βαρύ στην Ιταλία ή στην Γαλλία. Αυτοί οι παλιάνθρωποι κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν τον σκοπό τους. Αν μπορούν να τον πετύχουν με ήπιες παρεμβάσεις, αρκούνται σε αυτές. Αλλιώς θα κάνουν το οτιδήποτε όσο βαρύ και χοντρό να είναι όπως η βέβαιη αντιστροφή του ελληνικού δημοψηφίσματος και η πιθανολογούμενη νοθεία στις αμερικανικές εκλογές.

Η αντιστροφή του Brexit είναι ένας σοβαρός λόγος όπως ήταν και η αντιστροφή του ελληνικού δημοψηφίσματος που πέρασε στο ντούκου, χωρίς να γίνει τίποτα. Μάλιστα οι βλάκες οι ψηφοφόροι έδωσαν αυτοδυναμία στο κόμμα που πρωταγωνίστησε στην αντιστροφή του δημοψηφίσματος και προκάλεσε την καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία.  

Από μια μεριά, θα είναι καλό να προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το Brexit οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες, αν βέβαια αυτό προκαλέσει την αρχή του ανταρτοπόλεμου στην Βρετανία και στην συνέχεια εξαπλωθεί σε Γαλλία και Ιταλία. Αν οι αντινεοταξικές δυνάμεις ελέγχουν αυτές τις τρεις χώρες, μπορούν να ελέγχουν την Ευρώπη. Για την Γερμανία μπορεί να υπάρξει άλλη προσέγγιση, εφόσον θα ελέγχονται οι τρεις άλλες από αντί - Νεοταξίτες.

Πάνος

Scroll to Top