Να πολεμήσουμε στην Βρετανία

Να πολεμήσουμε στη Βρετανία

Χρειάζεται μεγάλη επαγρύπνηση για όσα πρόκειται να συμβούν στην Βρετανία. Είναι πιθανό οι Νεοταξίτες να προσπαθήσουν να ανατρέψουν την απόφαση των Βρετανών πολιτών και να αντιστρέψουν το Brexit. Μπορεί να πει κανείς δύο πράγματα 1) και τι με νοιάζει εμένα ; 2) και τι να κάνω εγώ;

Μας νοιάζει πάρα πολύ τι γίνεται στην Βρετανία και γενικά τι επιχειρεί η Νέα Τάξη σε όλο τον κόσμο και ειδικά στις χώρες που είναι πιο κοντά μας. Μας νοιάζει τι κάνει η Νέα Τάξη πχ στην Ιαπωνία αλλά μας νοιάζει περισσότερο τι κάνει στην Βρετανία και ακόμη περισσότερο στην Ιταλία. Η πρώτη σοβαρή αντίδραση σε ΕΕ – ΝΤΠ ήταν το ελληνικό δημοψήφισμα τον Ιούλιο του 2015.

Η δεύτερη σοβαρή αντίδραση ήταν ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2016, το βρετανικό Δημοψήφισμα για το Brexit. Η τρίτη σοβαρή αντίδραση ήταν οι αμερικανικές εκλογές του 2016 όπου επικράτησε ο Τραμπ, κάποιος εκτός πολιτικού συστήματος και ενάντια στο Νεοταξικό σχέδιο. Η τέταρτη σοβαρή αντίδραση ήταν η κυβέρνηση Ντι Μάγιο – Σαλβίνι τον Μάιο του 2018. Οι εκλογές είχαν γίνει δύο μήνες πριν.

Από τα νεοταξικά μέσα χαρακτηρίστηκε η πρώτη κυβέρνηση λαϊκιστών στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη κυβέρνηση κομμάτων που δεν συμφωνούσαν με το Νεοταξικό σχέδιο. Βέβαια η τάση για αντίδραση είχε εκδηλωθεί από πολύ πριν. Στην Ιταλία το Κίνημα Πέντε Αστέρων είχε πάρει 25% από τις εκλογές του 2013.

Στην Γαλλία, ψηλά ποσοστά έπαιρναν Λεπέν και Μαλανσόν από τις εκλογές του 2012. Στις πρόσφατες εκλογές, οι αντί – Νεοταξίτες συγκέντρωσαν 55% και τα παραδοσιακά Νεοταξικά κόμματα που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία έπεσαν κάτω από 5%. Όμως σε αντίθεση με την Ιταλία, δεν κατόρθωσε ένα κόμμα σκεπτικό ή αντίθετο στη Νέα Τάξη να έρθει στην εξουσία.

Στην Ελλάδα το κατόρθωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά εμφανίστηκε αντισυστημικό και σε σύγκρουση με την ΕΕ αλλά εξελίχθηκε σε συστημικό, ευρώδουλο, νεοταξικό. Έτσι δουλεύουν οι Νεοταξίτες, με δολοπλοκίες και μηχανορραφίες ανατρέπουν την απόφαση των πολιτών στις διάφορες χώρες. Στην Ελλάδα ανέτρεψαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Στην Ιταλία κατόρθωσαν να κάνουν πρωθυπουργό τον δεύτερο υπέρτατο Νεοταξίτη μετά τον Μακρόν, τον Ντράγκι. Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ και πολλοί Ρεπουμπλικάνοι ισχυρίζονται πως στις εκλογές του 2020 υπήρξε νοθεία. Τώρα θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το Brexit. Δηλαδή λειτουργούν τελείως δικτατορικά, αδιαφορούν για τις επιθυμίες των πολιτών και αντιστρέφουν οποιαδήποτε αντίδραση στο σχέδιο τους, παρασκηνιακά συνωμοτικά αλλά επιφανειακά με ένα δημοκρατικοφανή τρόπο.

Κάθε χώρα πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε ως οχυρό. Κάθε οχυρό που καταλαμβάνουν ή ανακαταλαμβάνουν οι Νεοταξίτες, τους φέρνει πιο κοντά στον σκοπό τους, την Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Τι μας νοιάζει εμάς αν ανατρέψουν την απόφαση των Βρετανών οι Νεοταξίτες; Μας νοιάζει γιατί έτσι έρχεται πιο κοντά η Παγκόσμια Δικτατορία που θέλουν να επιβάλουν.

Και τους Βρετανούς θα έπρεπε να τους νοιάζει που ανατράπηκε η απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015. Αν είχαν αντιδράσει, τώρα ίσως να μην προσπαθούσαν οι Νεοταξίτες να ανατρέψουν την δική τους απόφαση που εναντιώνεται στα Νεοταξικά σχέδια. Όλους τους πολίτες πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι μηχανορραφίες και οι δολοπλοκίες των Νεοταξιτών, οπουδήποτε γίνονται στον κόσμο.

Ερχόμαστε στο δεύτερο ερώτημα. Και τι να κάνω εγώ στην Ελλάδα που οι Νεοταξίτες θα επιχειρήσουν να αντιστρέψουν το Brexit; Μπορεί να κάνει κάποιος απλά πράγματα. Να ενημερώσει όσους περισσότερους μπορεί για το πως ενεργούν οι Νεοταξίτες και σε τι αποβλέπουν. Μπορεί να το κάνει μέσω Ίντερνετ ή με άλλους τρόπους.

Στο τέλος, αν χρειαστεί, να πάμε να πολεμήσουμε στην Βρετανία, εναντίον των Νεοταξιτών. Η ύστατη λύση απέναντι στην τυραννία είναι η ένοπλη αντίσταση. Όπου και να δώσει κανείς την μάχη, το ίδιο είναι, γιατί οι Νεοταξίτες είναι παγκόσμια απειλή. Να σκεφτεί λοιπόν πολύ καλά ο Μπόρις Τζόνσον. Υπήρχε ποτέ περίπτωση Ουκρανοί να πάνε να πολεμήσουν στην Βρετανία ενάντια στην Νέα Τάξη;

Αποκλείεται να πάει έστω και ένας Ουκρανός γιατί η Ουκρανία και ο Πρόεδρος της υπηρετούν το Νεοταξικό σχέδιο. Γιατί λοιπόν ο Τζόνσον βοηθούσε τόσο πολύ την Ουκρανία; Η Ουκρανία ήθελε και θέλει να γίνει μέρος της ΕΕ. Ο Τζόνσον υποτίθεται πως θέλει την Βρετανία εκτός ΕΕ. Τι έχει να κερδίσει αν η Ουκρανία είναι εντός ΕΕ;

Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Αμερικανοί και Άγγλοι δεν είχαν μεγάλη συμπάθεια για τους Ρώσους. Ένας λόγος παραπάνω ήταν πως οι Ρώσοι (Σοβιετικοί) ήταν τότε κομμουνιστές. Όμως φρόντισαν να εξουδετερώσουν πρώτα την κοινή απειλή των Ναζί και μετά να ξεκινήσουν τον Ψυχρό Πόλεμο. Αν ο Τζόνσον είναι αληθινός Brexiteer, θα έπρεπε να φροντίσει να εκλείψει πρώτα η Νεοταξική απειλή και μετά να αρχίσει τις κόντρες με την Ρωσία.

συνέχεια Πανευρωπαϊκό αντάρτικο

Πάνος

Scroll to Top