Απειλή της απειλής

Απειλή της απειλής

προηγούμενο Win win για Ρωσία

Θεωρώ πως η κοινή γνώμη των χωρών του ΝΑΤΟ ενδεχομένως να δείξει λιγότερη ευαισθησία στην περίπτωση της Γερμανίας (αν συμβεί) από την περίπτωση της Ουκρανίας. Η Ουκρανία είναι σαφώς η αδύναμη, σε σχέση με την Ρωσία. Κάποιοι Ουκρανοί συνεργάστηκαν με τους Ναζί αλλά δεν είναι ευρέως γνωστό. Οι Ρώσοι τους κατηγορούν για εθνοκάθαρση αλλά ούτε αυτό είναι ευρέως γνωστό όπως το ό,τι ο Στάλιν χάρισε Ρωσικά εδάφη στην Ουκρανία και επίσης στην Νοτιοανατολική Ουκρανία είναι ρωσόφιλοι.  

Αντίθετα η Γερμανία είναι η χώρα που έβγαλε τον Χίτλερ και προκάλεσε δύο Παγκοσμίους Πολέμους. Παρόλο που έχασε και τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, κατόρθωσε να κυριαρχήσει στην ΕΕ και σχεδίαζε μέσω της ΕΕ να κυριαρχήσει παγκόσμια. Στρατιωτικά μπορεί να μην είναι πλέον τόσο ισχυρή αλλά οικονομικά είναι πολύ ισχυρή και ανταγωνιστική προς τις ΗΠΑ.

Η Γερμανία κυριάρχησε στην ΕΕ. Όποια χώρα συμμετέχει στη ΕΕ θα είναι υπό την επιρροή του Τριγώνου του Διαβόλου (Γαλλία Ιταλία Γερμανία) αλλά κυρίως υπό Γερμανική επιρροή. Για πολλούς Αμερικάνους και Βρετανούς δεν έχει μεγάλη διαφορά αν χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι υπό Γερμανική επιρροή ή Ρωσική επιρροή. Αν οι Νεοταξίτες δεν δεχτούν να συνθηκολογήσουν και το τραβήξουν στα άκρα, πιθανότατα να έχουμε πολύ άσχημες εξελίξεις. Μη δίνετε σημασία στις συμμαχίες που δημιουργούνται τώρα.

Έχουν αξία μόνο αν συμφωνεί μεγάλο μέρος του πολιτικού συστήματος των χωρών. Να πάρουμε δύο παραδείγματα, την Γαλλία και τις ΗΠΑ. Πάνω από τους μισούς στην Γαλλία ψήφισαν αντί – Νεοταξικά κόμματα, με πρώτα της Λεπέν και του Μελανσόν. Η Ρωσία είναι ενάντια στην Νέα Τάξη. Λεπέν και Μελανσόν δεν διάκεινται τόσο εχθρικά προς την Ρωσία. Η Γαλλία παρουσιάζει μια αντίφαση.

Ενώ Πρόεδρος είναι ο υπέρτατος Νεοταξίτης Μακρόν, ο πιο Νεοταξίτης από όλους τους Νεοταξίτες, ταυτόχρονα υπάρχει και η μεγαλύτερη αντίδραση στη Νέα Τάξη από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, σε ποσοστό 55%. Επίσης περίπου οι μισοί Αμερικάνοι ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους όπου κυρίαρχη φράξια είναι του Τραμπ που είναι ξεκάθαρα κατά του Νεοταξικού σχεδίου. Απλά τυγχάνει αυτή την στιγμή να βρίσκονται Νεοταξίτες στην διακυβέρνηση πολλών χωρών, κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει. 

Έχει εξηγηθεί πως όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι εξ αιτίας του βλακώδους Νεοταξικού σχεδίου που τοποθετεί την Ρωσία στην Ασιατική Ένωση επειδή γεωγραφικά, το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης της χώρας βρίσκεται στην Ασία. Το μεγαλύτερο όμως μέρος του πληθυσμού της είναι στην Ευρώπη. Οι Ρώσοι είναι Ευρωπαίοι Σλαβικής καταγωγής και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Έτσι όμως αποκόπτει την Ρωσία από τους πρώην συμμάχους της στην Ανατολική Ευρώπη, άλλους φυλετικά και πολιτισμικά συγγενείς Σλάβους και άλλους Ορθοδόξους. Οι Έλληνες πχ δεν είναι ούτε Σλαβικής καταγωγής και ούτε ανήκαν στο κομμουνιστικό μπλοκ. Είναι όμως Ορθόδοξοι και μάλιστα αυτοί που έκαναν την Ρωσία Ορθόδοξη, για την ακρίβεια το Βυζάντιο που δεν ήταν ελληνικό αλλά η Ελλάδα είναι η πιο κοντινή σύγχρονη χώρα στο Βυζάντιο.

Δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά και πολλά άλλα που δημιουργεί το παρανοϊκό Νεοταξικό σχέδιο με την δημιουργία τεσσάρων ηπειρωτικών Ενώσεων. Η ελληνική οικονομική καταστροφή και υποδούλωση οφείλονται στο Νεοταξικό σχέδιο. Οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία θα μπορούσαν να είναι η αφορμή ώστε να αλλάξει ένα ούτως ή αλλιώς πολύ λανθασμένο σχέδιο που έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στην Ευρώπη και στην ανθρωπότητα.

Γίνεται μεγάλη φασαρία για την ένταξη Φιλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Είναι άνευ σημασίας γιατί τα πιθανότερα ενδεχόμενα είναι δύο, η ΝΤΠ – ΕΕ ή θα συνθηκολογήσει ή θα ηττηθεί. Είτε έτσι είτε αλλιώς οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν, θα αλλάξουν τις στρατιωτικές και γενικότερες συμμαχίες. Πάντοτε βέβαια μιλάμε με σενάρια και πιθανότητες πραγματοποίησης των σεναρίων.

Οι πιθανότητες να προχωρήσει το άκρως αποτυχημένο και επιεικώς ηλίθιο Νεοταξικό σχέδιο είναι σχεδόν μηδενικές. Η συνθηκολόγηση θα περιλαμβάνει μάλλον την δημιουργία γκρουπ συνεργασίας χωρών, κυρίως οικονομικής, από την οποία θα προκύψουν και στρατιωτικές συνεργασίες. Η Φιλανδία και η Σουηδία ήταν δύσκολο να βρεθούν στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Θα είναι σε κάποιο άλλο γκρουπ.

Ο Στόλτενμπεργκ είπε πως η μεγαλύτερη απειλή για τις χώρες του ΝΑΤΟ είναι η Ρωσία. Η μεγαλύτερη απειλή για τους πολίτες των χωρών του ΝΑΤΟ όπως και για τους πολίτες όλων των χωρών δηλαδή για την ανθρωπότητα είναι η Νέα Τάξη. Η Ρωσία εναντιώνεται στο Νεοταξικό σχέδιο δηλαδή είναι απειλή για την απειλή της ανθρωπότητας. Η μεγαλύτερη απειλή όμως για την Νέα Τάξη βρίσκεται εντός των χωρών της Δύσης, με εξαίρεση την Γερμανία.

Στην Γερμανία, η αντίδραση σε ΝΤΠ – ΕΕ είναι μικρή. Η Εναλλακτική για την Γερμανία πήρε μόλις 10% στις εκλογές του 2021. Τα παραδοσιακά Νεοταξικά κόμματα (SPD, CDU/CSU) κρατήθηκαν στις δύο πρώτες θέσεις. Το αντίθετο έγινε στην Γαλλία. Μεγάλη αντίδραση σε ΝΤΠ – ΕΕ υπάρχει και στην Ιταλία. Στην Γερμανία η απειλή για την απειλή της ανθρωπότητας είναι εξωτερική ενώ στις άλλες δύο χώρες του Διαβολικού Τριγώνου εσωτερική.  

Δημήτρης

Scroll to Top