Παρασκήνια

Παρασκήνια

Ποιοι κυβερνούν την Ελλάδα; Φαινομενικά και επιφανειακά την κυβερνούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Αυτοί όμως ελέγχονται από μιντιάρχες, μεγαλοεπιχειρηματίες ακόμη και μέρος του οργανωμένου εγκλήματος. Και αυτοί όμως ελέγχονται από κάποιους άλλους, τις γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες οργιάζουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον από το ’80. Η ένταξη στην ΕΕ τους έδωσε την δυνατότητα να δρουν ανενόχλητες.

Και γιατί να είναι γαλλικές και γερμανικές και να μην είναι ρωσικές ή αμερικανικές; Αυτό είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε και δεν χρειάζεται κάποια εμπιστευτική πληροφόρηση. Αν ήταν ρωσικές ή αμερικανικές, οι πολιτικοί και τα μίντια θα υποστήριζαν την Ρωσία και τις ΗΠΑ. Υποστηρίζουν όμως την ΕΕ δηλαδή την Γαλλία και την Γερμανία. Έγινε πασιφανές πρόσφατα όταν το πολιτικό και μιντιακό σύστημα τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας.

Όλοι αυτοί ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τις γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Κάποιος/α μπορεί να δουλεύει για τις γαλλικές ή γερμανικές μυστικές υπηρεσίες εν αγνοία του/της. Δηλαδή μπορεί να ελέγχεται και να κατευθύνεται από κάποιους άλλους που δουλεύουν για ή ελέγχονται από τις γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Κανονικά η ΕΥΠ θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοια ζητήματα και να εξασφαλίζει πως η χώρα δεν ελέγχεται από γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Όμως η ΕΥΠ έχει διαβρωθεί και υπάρχουν διπλοί πράκτορες που δουλεύουν για γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες. Επιπλέον η ΕΥΠ υπαγόταν στον υπουργό Δημόσιας Τάξης (Προστασίας του Πολίτη), πάνω από τον οποίο ήταν ο πρωθυπουργός. Αυτό άλλαξε όμως από τον Μητσοτάκη και υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό. Τι γίνεται όμως αν ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός ελέγχεται από ή εργάζεται για τις γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες; Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον αλλά τους συμπεριλαμβάνω όλους, χωρίς να ισχυρίζομαι πως ισχύει για όλους.

Αν οι γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τον υπουργό ή τον πρωθυπουργό, ελέγχουν και την ΕΥΠ που υπάγεται σε αυτούς.Έχει επανειλημμένα γραφεί πως ΕΕ = ΝΤΠ = Γαλλία και Γερμανία. Στην Κατοχή οι Γερμανοί ήταν και Ναζί δηλαδή είχαν διπλή ιδιότητα. Έτσι οι γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είναι και Νεοταξίτες. Διότι το σχέδιο της Νέας Τάξης ευνοεί τον Άξονα Γερμανίας - Γαλλίας - Κίνας σε βάρος των άλλων χωρών.

Υπήρχαν χώροι με μεγάλα ποσοστά Νεοταξιτών όπως ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός και οι LGBT διότι η Νέα Τάξη έχει προσπαθήσει να κάνει μία πλειοψηφία συγκεντρώνοντας μειονότητες ώστε να επικρατήσει. Αυτά πριν την παγκόσμια κρίση. Από τότε μεσολάβησαν αρκετά τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Στην Ελλάδα ήρθε η χρεοκοπία ως αποτέλεσμα της Ευρωπαϊκής πορείας. Το Δημοψήφισμα έβγαλε ΟΧΙ και έγινε ΝΑΙ από γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Παγκόσμια είχαμε το Brexit και την εκλογή Τραμπ ως αντίδραση στην Νέα Τάξη. Επίσης μικρότερης επίδρασης ήταν η μεγάλη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία και λιγότερο η Ισπανία. Σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία δεν είναι όλοι Νεοταξίτες αλλά οι χώρες ελέγχονται από τους Νεοταξίτες. Παρομοίως το ’40 στην Γερμανία δεν ήταν όλοι Ναζί αλλά η χώρα ελέγχονταν από τους Ναζί.

Ειδικά μετά την συμφωνία AUKUS, έχουν διαφοροποιηθεί οι Εβραίοι των ΗΠΑ από τους Εβραίους της Ευρώπης. Στην Ευρώπη εξακολουθούν να είναι υπέρ του αρχικού σχεδίου της ΝΤΠ, με την δημιουργία ηπειρωτικών Ενώσεων όπως η ΕΕ.

Στις ΗΠΑ κάνουν στροφή υπέρ μιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης επειδή η AUKUS αντιτίθεται στο αρχικό σχέδιο ΝΤΠ που τοποθετούσε την Αυστραλία στην Ασιατική Ένωση με την Κίνα. Οι περισσότεροι Αμερικανοεβραίοι ανήκουν στο Δημοκρατικό κόμμα και την AUKUS την συμφώνησε ο Μπάιντεν. Άρα και όσοι διαφωνούν, αργά ή γρήγορα θα συμμορφωθούν. Το κέντρο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού βρίσκεται πάντοτε στην υπερδύναμη, εκτός του ότι αριθμητικά σαφώς υπερέχουν οι Εβραίοι των ΗΠΑ.

Επομένως αν τελικά ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός έχει κοινή γραμμή, κάτι που συνήθως επιδιώκουν, θα υπερισχύσει η γραμμή των Εβραίων των ΗΠΑ. Απλά είναι μία μεταβατική περίοδος και δεν έχουν ακόμη κατασταλάξει οι καταστάσεις. Η άποψη Μητσοτάκη - Μακρόν (ΝΤΠ - ΕΕ) είναι του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού. Την έχουν ακόμη αρκετοί Εβραίοι στις ΗΠΑ αλλά η τάση είναι προς μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση που σηματοδοτεί η AUKUS. Μητσοτάκης και Μακρόν, αργά ή γρήγορα θα αντικατασταθούν από άλλους που θα είναι υπέρ της εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης.

Μας καταστρέφουν παγκόσμια

Αντώνης

Scroll to Top