Μέθοδοι Γκεστάπο

Μέθοδοι Γκεστάπο

Πιόνια κατακτητών

Η Γκεστάπο δηλαδή γερμανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους καρότου και μαστιγίου. Χρηματοδοτεί πολιτικούς μέσω εταιρειών όπως η Siemens, η Novartis κλπ. Αυτά βέβαια τα πληρώνουν στο τέλος οι Έλληνες φορολογούμενοι δηλαδή τους χρηματοδοτεί με χρήματα που τελικά παίρνουν πίσω με διάφορους τρόπους.

Εκτός από διάφορες πολυεθνικές εταιρείες, Έλληνες επιχειρηματίες και επιχειρηματικοί όμιλοι ανήκουν ή συνεργάζονται με την Γκεστάπο. Αυτοί παίρνουν κρατικές προμήθειες και χρηματοδοτούν πολιτικούς. Η Γκεστάπο δεν προωθεί ανθρώπους της σε θέσεις κλειδιά μόνο στον πολιτικό χώρο αλλά επίσης στον μιντιακό, στον επιχειρηματικό ακόμη και στον καλλιτεχνικό.

Όταν χρηματοδοτήσει έναν πολιτικό, φροντίζει να έχει αποδείξεις για να χρησιμεύει ως μαστίγιο. Δηλαδή η χρηματοδότηση είναι και μαστίγιο και καρότο. Παρόμοια χρησιμεύουν και άλλα ως μαστίγιο και καρότο όπως σεξουαλικές χάρες, προσφορά ναρκωτικών κλπ. Δηλαδή μπορεί η Γκεστάπο να δώσει τζάμπα μία επώνυμη βίζιτα σε ένα πολιτικό ως καρότο αλλά να έχει και αποδείξεις για να χρησιμεύσει ως μαστίγιο.

Η ομοφυλοφιλία, η χρήση ναρκωτικών, η σεξουαλική διαστροφή χρησιμεύουν ως μαστίγια για την Γκεστάπο. Μπορεί για κάποιον καλλιτέχνη αυτά να μην είναι τόσο πολύ αρνητικά. Για ένα/μία παρουσιαστή/τρια και δημοσιογράφο είναι κάπως χειρότερα, περισσότερο για αυτές που κάνουν βίζιτες. Σε ένα πολιτικό μπορεί να στοιχίσουν την καριέρα του, ειδικά αν είναι στην συντηρητική παράταξη. Η παιδεραστία είναι επιπλέον παράνομη.

Τα ΜΜΕ δεν μπορούν να πάρουν τόσο πολλά λεφτά από κρατικές προμήθειες, όσο άλλοι τομείς όπως δημόσια έργα. Έτσι ή έχουν στον ίδιο Όμιλο άλλες εταιρείες ή συνεργάζονται με εταιρείες σε άλλους χώρους. Δηλαδή αν ο μιντιάρχης δεν έχει ο ίδιος κατασκευαστική, συνεργάζεται με κάποιον που έχει και δημιουργείται τριγωνική σχέση.

Δηλαδή ο μιντιάρχης παρέχει προβολή, προπαγάνδα, χειραγώγηση που είναι υψίστης σημασίας για τους πολιτικούς και οι πολιτικοί δίνουν δουλειές σε συνεργάτες του μιντιάρχη σε άλλους τομείς και μοιράζονται τα λεφτά. Αν κάτι κάνει 100, το χρεώνουν 200 και μοιράζονται τα 100 δια του 3 ή ανάλογα. Δηλαδή 100 πηγαίνουν για το πραγματικό κόστος του έργου, 10 είναι το νόμιμο κέρδος ή η δίκαιη απόδοση και μετά παίρνουν από 30 πολιτικοί, μιντιάρχης και συνεργάτες.

Έτσι γίνεται καλύτερο ξεκάρφωμα από το να έχει ο μιντιάρχης εταιρεία που προμηθεύει το Δημόσιο. Επίσης τριγωνική σχέση γίνεται και με τμήμα του οργανωμένου εγκλήματος. Στην προκειμένη περίπτωση αντί για προμήθειες Δημοσίου, οι πολιτικοί προσφέρουν πολιτική προστασία και ασυλία στους παράνομους που συνεργάζονται μαζί τους.

Τώρα αν έχει ένας μιντιάρχης εταιρεία που από την φύση της μπορεί να εμπλέκεται σε κάποια παράνομη δραστηριότητα, είναι πιθανώς να την χρησιμοποιεί. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι ναυτιλιακές που χρησιμεύουν στην μεταφορά των ναρκωτικών από το εξωτερικό. Τα μίντια από την φύση τους συγκεντρώνουν ανθρώπους του πολιτικού, καλλιτεχνικού και όπως είναι αυτονόητο του μιντιακού συστήματος. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι υψηλού εισοδήματος.

Έτσι κάποια μίντια χρησιμεύουν και ως κανάλια διανομής ναρκωτικών και υπηρεσιών high class πορνείας. Επιπλέον προβάλουν πόρνες ώστε να αποκτούν αναγνωρισιμότητα και απαιτούν πολύ μεγαλύτερες αμοιβές. Έτσι μεγαλώνουν σημαντικά τα περιθώρια κέρδους. Δηλαδή αν μία κανονική βίζιτα παίρνει 100 - 150 ευρώ το ραντεβού, μια επώνυμη μπορεί να πάρει χιλιάδες. Δηλαδή μέσα από τα μίντια κάνουν διαφήμιση του προϊόντος τους που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η βίζιτα, για να πλασαριστεί ως είδος πολυτελείας.

Η Γκεστάπο «κρατάει» πολλούς πολιτικούς, δημοσιογράφους, μιντιάρχες και τους αναγκάζει να παίρνουν θέση θετική σε διάφορα ζητήματα που είναι ενάντια στα συμφέροντα της χώρα όπως η παραμονή στην ΕΕ και η συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας. Το μεγάλο τους πρόβλημα που ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν είναι πως εκτός από την Γκεστάπο, έχει και η Αντίσταση τα ίδια επιβαρυντικά στοιχεία.

Να ξεκαθαρίσω πως εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα στοιχείο. Όμως η Αντίσταση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα ίδια στοιχεία με τα οποία η Γκεστάπο εκβιάζει πολιτικούς, δημοσιογράφους, μιντιάρχες, επιχειρηματίες για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός τι βρώμα και δυσωδία υπάρχει στο πολιτικό, μιντιακό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Μετά θα ψάχνουν που να κρυφτούν και ελικόπτερα για να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Άρης

Scroll to Top