Πιόνια κατακτητών

Πιόνια κατακτητών

Ο Ανρί ντε Σαιντ Σιμόν γεννήθηκε στο Παρίσι το 1760 και πέθανε στην ίδια πόλη το 1825. Ήταν ξεπεσμένος κόμης που δανειζόταν από τους φίλους του και δεν τα επέστρεφε. Αυτός εξέφρασε πρώτος την ιδέα της πολιτικής Ένωσης της Ευρώπης και επηρέασε και άλλους ουτοπικούς σοσιαλιστές όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ.

Δεν είναι προβληματικό πολιτικοί και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, του ΜΕΡΑ25 να είναι Σαιντσιμονιστές. Αυτό που είναι άκρως προβληματικό είναι άνθρωποι που παριστάνουν τους κεντροδεξιούς και τους δεξιούς να είναι στην πραγματικότητα Σαιντσιμονιστές. Όλο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο ΛΑΟΣ, η Ελληνική Λύση είναι Σαιντσιμονιστές δηλαδή ουτοπικοί σοσιαλιστές. Τότε πως βρίσκονται στην κεντροδεξιά;

Τις απόψεις του Σαιντσιμόν περί πολιτικής Ένωσης της Ευρώπης προσπάθησε να εφαρμόσει πρώτος ο Ναπολέοντας στους Ναπολεόντειους πολέμους (1803 -1815). Πράγματι κατέκτησε σχεδόν όλη την Ευρώπη αλλά δεν κατόρθωσε να την κρατήσει. Είχε απέναντι του διάφορες μεταβαλλόμενες συμμαχίες, πρωτίστως με Βρετανία και Ρωσία.

Τα βήματα του Ναπολέοντα ακολούθησε ο Χίτλερ για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Πάλι είχε απέναντι του Βρετανία, Ρωσία και αυτή τη φορά προστέθηκαν οι ΗΠΑ. Πάλι κατέκτησε όλη την Ευρώπη αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει. Του Ναπολέοντα ήταν ευρωπαϊκός πόλεμος ενώ του Χίτλερ παγκόσμιος. Γαλλία και Γερμανία είναι παγκόσμιες απειλές. Οι Σαιντσιμονιστές άλλαξαν τακτική και αντί για κανόνια και τανκς χρησιμοποίησαν άλλα όπλα για να πραγματοποιήσουν την ουτοπία τους.

Αντιλήφθηκαν πως έπρεπε να χρησιμοποιήσουν Δούρειους Ίππους στην αντίπαλη παράταξη. Η τακτική του Δούρειου Ίππου δεν είναι δική τους ανακάλυψη, υπάρχει τουλάχιστον από την εποχή του Ομήρου δηλαδή από τον 8ο πχ αιώνα. Όλοι αυτοί της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ, της Ελληνικής Λύσης που παριστάνουν τους πατριώτες είναι Σαινσιμονιστές, Δούρειοι Ίπποι του ουτοπικού διεθνιστικού σοσιαλισμού που σκοπό έχουν την εγκαθίδρυση Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Ολιγαρχικής Δικτατορίας.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την σημερινή κατάσταση; Ο Ναπολέων και ο Χίτλερ κατέκτησαν την Ευρώπη με στρατό. Οι σημερινοί κατακτητές Γάλλοι και Γερμανοί δεν χρησιμοποιούν όπλα αλλά άλλες μεθόδους. Στα σαράντα χρόνια της ΕΕ έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους γερά στην Ελλάδα και έχουν καταστήσει υποχείρια τους πολλούς πολιτικούς. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας είναι πιόνια Γάλλων και Γερμανών.

Η Ελλάδα καταστράφηκε από την ευρωπαϊκή πορεία. Κανονικά έπρεπε να βγει από την ΕΕ. Όμως πολιτικοί και μίντια ελέγχονται από τους κατακτητές. Χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους όπως χρηματοδότηση από Siemens, Novartis και παρόμοιες εταιρείες, προβολή από ΜΜΕ, επαγγελματική ανάδειξη, προπαγάνδα, λογοκρισία, πλύση εγκεφάλου, ψυχολογική χειραγώγηση κλπ.

Τον Σημίτη τον έβαλαν οι Γερμανοί και τον Καραμανλή οι Γάλλοι. Τον Μητσοτάκη τον έβαλε ο Σημίτης αρχηγό της ΝΔ μαζί με την αδελφή του Θοδώρα και τους Γερμανούς που κρύβονται από πίσω τους. Μετά ο Καραμανλής στήριξε όχι τον ίδιο αλλά το κόμμα και έτσι εξελέγη ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Όλοι πιόνια των κατακτητών είναι, άλλοι των Γερμανών και άλλοι των Γάλλων. 

Η συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας είναι καταστροφική για την χώρα και πιθανότατα θα οδηγήσει σε απώλεια εδαφών. Όμως την παρουσιάζουν ως κάτι πολύ καλό επειδή είναι πιόνια των κατακτητών που σκοπό έχουν να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία υπό την ηγεσία Γαλλίας, Γερμανίας και Κίνας. Ο Άξονας Γερμανίας - Ιταλίας - Ιαπωνίας του Χίτλερ αντικαταστάθηκε από τον Άξονα Γερμανίας - Γαλλίας - Κίνας.

Τα ΜΜΕ όπως είναι πασιφανές ελέγχονται από την σύγχρονη Γκεστάπο δηλαδή γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες με τις οποίες συνεργάζεται τμήμα των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις πως γαλλικές (και γερμανικές;) μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στις δολοφονίες Αμερικανών από την 17Ν.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις πως εμπλέκονται σε τμήμα του οργανωμένου εγκλήματος που με την σειρά του χρηματοδοτεί το μιντιακό και πολιτικό σύστημα και ως αντάλλαγμα έχει ασυλία. Πίσω από κυκλώματα ναρκωτικών, πορνείας, λαθρεμπορίου και άλλων παράνομων ενεργειών βρίσκεται η Γκεστάπο (γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες). 

Η Ελλάδα θα υποστεί τραγικές συνέπειες από την αμυντική συμφωνία με την Γαλλία. Όμως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δήθεν ειδικοί παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα γιατί είναι πιόνια γαλλικών και γερμανικών μυστικών υπηρεσιών και Σαιντσιμονιστών. Η μόνη μας ελπίδα είναι οι Σύμμαχοι AUKUS και Ρωσία που δυστυχώς δεν φαίνεται να τα έχουν βρει ακόμη μεταξύ τους.

Μέθοδοι Γκεστάπο

Άρης

Scroll to Top