Νύχτα με ελικόπτερο

Νύχτα με ελικόπτερο

Άλλα λέμε εμείς, άλλα καταλαβαίνουν αυτοί. Εμείς «είπαμε αντικαταστήστε τους κεντροαριστερούς διεθνιστές με πατριώτες» (ακόμη κι αν είναι ύποπτοι πατριώτες μαϊμού) και αυτοί κατάλαβαν «προχωρήστε με γοργά βήματα την Ευρωπαϊκή πορεία». Ή έχουν σκατά στο κεφάλι τους ή νομίζουν ότι είναι πολύ πονηροί και μπορούν να μας δουλεύουν.

Αναφέραμε και την Κουντουρά ανάμεσα σε αυτούς που θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν. Μας έβγαλαν λοιπόν την Κουντουρά στο κανάλι της Βουλής μαζί με Μεϊμαράκη, Κύρτσο, Παπαδημούλη για να μας πουν πόσο καλή είναι η σατανική, μισητή και αποτυχημένη ΕΕ. Αυτό είναι πολύ προκλητικό. Δηλαδή τι μας λένε; Αν τολμάτε κάψτε μας όλους; Θα ψάχνουν νύχτα ελικόπτερο για να διαφύγουν στο εξωτερικό και δεν θα βρίσκουν γιατί θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ζητούν.

Γνωρίζουμε καλά ότι η Κουντουρά είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εξελέγη με ψήφους κεντροδεξιών για λόγους στρατηγικής. Εκείνη την εποχή επέλεξαν να δυναμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια εκλογική αναμέτρηση που δεν θα είχε ιδιαίτερες συνέπειες στα τεκταινόμενα εντός της χώρας. Δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ποτέ αυτό και η Κουντουρά δεν πρόκειται να εκλεγεί ποτέ ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια αυτή η μαγνητοσκόπηση μπορεί να έγινε πολύ πριν. Ας πρόσεχε η Κουντουρά! Έχει αποκλειστεί από οποιαδήποτε θέση όπως και καθένας που παίρνει θέση υπέρ της ΕΕ που κατέστρεψε και υποδούλωσε την χώρα.

Κάποια ονόματα αναφέρθηκαν ενδεικτικά. Είπαμε ότι ο Τραμπ (το επιτελείο του) δεν θα ασχοληθεί με την κάθε Κουντουρά. Δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη της Κουντουρά, του Νικολόπουλου, της Παπακώστα, του Μπαλτάκου κλπ. Τον Καμένο ίσως τον έχει συναντήσει αλλά σίγουρα δεν τον θυμάται. Δίνει απλά γενικές κατευθύνσεις. Όσοι ήταν εξαρχής στην γραμμή του αναβαθμίζονται. Όσοι δεν ήταν αλλά την αποδεχτούν, να πάρουν θέσεις. Όσοι δεν την αποδεχτούν, να φύγουν. Να επιστρέψουν πίσω στην Νέα Δημοκρατία όσοι ήταν κοντά στην γραμμή του.

Μήπως δεν γνωρίζουν ποια είναι η γραμμή του Τραμπ; Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος της Νέας Τάξης. Θα χρησιμεύσει ως μοντέλο για Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική Ένωση που θα μπουν κάτω από μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Ο απώτερος σκοπός είναι η κατάργηση των εθνών, των φυλών, των θρησκειών, των πολιτισμικών ταυτοτήτων, των φύλων. Σε όλο τον κόσμο θα υπάρχει μία κυβέρνηση, μία θρησκεία, ένα νόμισμα, ένα χρώμα προσώπου, ένα φύλο (τρίτο).

Ο Τραμπ είναι κατά της παγκοσμιοποίησης. Είναι βασική πολιτική επιλογή του. Ενδεχομένως η Σύνοδος των κεντροδεξιών κομμάτων της Δύσης να καταλήξει σε μία εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση. Δεν ξέρουμε όμως ποια θα είναι αυτή. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή στο προηγούμενο σύστημα, πριν την ΕΕ και την Νέα Τάξη, είναι προτιμότερη από την καταστροφική παγκοσμιοποίηση και την ΕΕ.

Η Σύνοδος των κεντροδεξιών κομμάτων της Δύσης είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατά πρώτον αφορά κόμματα και όχι χώρες. Οι αποφάσεις δεν είναι δεσμευτικές για τις χώρες. Δεν είναι Ένωση κομμάτων αλλά Σύνοδος δηλαδή συνάντηση που θα υποστηρίζεται από επικοινωνία και διαβουλεύσεις καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Επίσης θα συμμετέχουν ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και χώρες που είναι εκτός ΕΕ με πιο σημαντική το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενδεχομένως να συμμετέχουν και άλλες χώρες όπως Ρωσία, Τουρκία, Ισραήλ, ΗΑΕ, Νότια Αφρική, Βραζιλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία κλπ. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Η Σύνοδος έχει μόνο μια μικρή σχέση με τα γκρουπ κομάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τους δώσαμε μία ευκαιρία αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Τι μπορεί να γίνει; Aς διαβάσουν τα προηγούμενα άρθρα για να πάρουν μια ιδέα. Η προειδοποίηση δεν είναι ούτε απειλή αλλά ούτε και πλήρης ενημέρωση ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα. Δεν θα πούμε τι θα γίνει, πως θα γίνει και πότε θα γίνει. Μπορεί να γίνει σε λίγες μέρες ή σε πολλούς μήνες. Θα δώσουμε περιθώρια να συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις. Αν γίνει όμως, θα ψάχνουν νύχτα για ελικόπτερο ώστε να καταφέρουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Οι επιλογές τους είναι οι εξής: α) ξεκινούν με δηλώσεις τους να υποστηρίζουν την πολιτική Τραμπ, ενάντια στην ΕΕ και την παγκοσμιοποίηση ή β) τοποθετούνται με δηλώσεις τους στον χώρο της κεντροαριστεράς που είναι στην γραμμή Μπάιντεν. Κουντουρά και Παπαδημούλης λοιπόν σωστά τοποθετήθηκαν μέσα στην γραμμή Μπάιντεν ως ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Απλά η Κουντουρά «αυτοκτόνησε» πολιτικά γιατί δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κύρτσος και Μεϊμαράκης να πάνε να γραφτούν στο ΠΑΣΟΚ γιατί εκεί ανήκουν, είναι διεθνιστές. Δεν ανήκουν στον πατριωτικό χώρο. Ο χώρος της κεντροδεξιάς είναι πατριωτικός.

Ξουξούδια λαμόγια! Πάτε στο ΠΑΣΟΚ. Μαγαρίζετε τον χώρο της κεντροδεξιάς που είναι καθαρός.

Απόστολος

Scroll to Top