Πάρτε τα λεφτά σας

Πάρτε τα λεφτά σας

Σας κοροϊδεύουν οι Νεοταξίτες με είκοσι, τριάντα, εκατό και διακόσια ευρώ που σας δίνουν. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ θα σας τα δώσει  ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δηλαδή αντί για εκατό ευρώ, εκατό χιλιάδες ευρώ. Η Αντίσταση δεσμεύεται πως η μέση αποζημίωση θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκατό χιλιάδες.

Εκατό χιλιάδες ευρώ για την ακρίβεια εκατόν τέσσερις χιλιάδες ευρώ (104,603) είναι η μέση περιουσία των φυσικών προσώπων στην Ελλάδα ή τουλάχιστον αυτά που δηλώνουν. Αν η κατανομή ήταν κανονική, ο διάμεσος και ο μέσος θα συνέπιπταν. Σε καμία χώρα δεν είναι κανονική η κατανομή. Ο διάμεσος είναι πενήντα εφτά χιλιάδες ευρώ (57,595).

Δηλαδή οι μισοί έχουν λιγότερο από τόσο και οι άλλοι μισοί περισσότερο. Οι μισοί ενήλικες έχουν το πολύ πενήντα επτά χιλιάδες. Το 70% έχει το πολύ εκατό χιλιάδες. Μόνο το 30% των ενηλίκων έχει περιουσία παραπάνω από εκατό χιλιάδες. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τους αριθμούς καλά. Για αυτούς και τα εκατό ευρώ και οι εκατό χιλιάδες ευρώ, εκατό είναι.

Να σκεφτούν λοιπόν αυτοί όλοι, τι μπορούν να πάρουν με εκατό χιλιάδες ευρώ. Τι είναι λοιπόν καλύτερα, εκατό ευρώ ή εκατό χιλιάδες ευρώ; Και που θα τα βρει η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ; Και αφού μπορεί να τα βρει η Αντίσταση γιατί δεν τα βρίσκουν και οι Νεοταξίτες να τα δώσουν στους Έλληνες πολίτες; Αυτά είναι δύο συνηθισμένα ερωτήματα. Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι ίδια. Η Αντίσταση θα τα πάρει από τους Νεοταξίτες και θα τα δώσει στους Έλληνες πολίτες.

Προφανώς οι Νεοταξίτες δεν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο, να δώσουν την περιουσία τους στους Έλληνες πολίτες. Αυτά τα λεφτά δηλαδή η περιουσία των Νεοταξιτών είναι λεφτά των πολιτών. Οι Νεοταξίτες δεν πρόκειται να τα δώσουν από μόνοι τους ούτε εύκολα θα αφήσουν να τους τα πάρουν. Γιατί είναι λεφτά των πολιτών; Τα κλεμμένα από τους πολίτες, σαφέστατα είναι λεφτά των πολιτών. Τα αποκτημένα με παράνομους τρόπους είναι επίσης λεφτά των πολιτών διότι πρέπει να κατασχεθούν από το κράτος.

Πέρα από αυτά, οι Νεοταξίτες οφείλουν μεγάλες αποζημιώσεις στους Έλληνες για όσα υπέστησαν εξαιτίας τους. Όλη η Νεοταξική ψευτοελίτ οδήγησε συνειδητά και εν γνώσει της την χώρα στην καταστροφή για να πετύχει το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ. Η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια δηλαδή θέλουν να δημιουργήσουν άλλες τρεις ή τέσσερις ηπειρωτικές Ενώσεις όπως η ΕΕ, κάτω από μια Παγκόσμια Νεοταξική Δικτατορία όπου η νεοταξική ψευτοελίτ θα εκμεταλλεύεται, θα εξαπατά, θα καταπιέζει και θα ελέγχει την ανθρωπότητα.

Η αποζημίωση που οφείλεται στους Έλληνες πολίτες από τους Νεοταξίτες είναι τριών ειδών: α) οικονομική β) ψυχική οδύνη γ) υγείας. Η οικονομική αποζημίωση είναι για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι Έλληνες λόγω της οικονομικής καταστροφής, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανεργία, ζημιές και κλείσιμο εταιρειών κλπ. Για αυτά που συνέβησαν με υπαιτιότητα των Νεοταξιτών, οι Έλληνες πέρασαν ψυχική οδύνη δηλαδή ψυχικό πόνο για το οποίο δικαιούνται αποζημίωση.

Επιπλέον κάποιοι αρρώστησαν ή αυτοκτόνησαν. Από την αρρώστια που τους προκάλεσαν οι Νεοταξίτες, κάποιοι πέθαναν. Την αποζημίωση την δικαιούνται τα μέλη της οικογένειας τους, για όσους δεν βρίσκονται στην ζωή. Τα προβλήματα υγείας είναι σωματικά ή ψυχολογικά. Και να μην έχετε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάντε πως έχετε. Παίξτε το τρελοί (με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας των Νεοταξιτών) για να πάρετε μεγαλύτερη αποζημίωση.

Πως ξέρουμε ποια είναι τα κλεμμένα, ποια είναι τα παράνομα αποκτημένα από την περιουσία των Νεοταξιτών; Δεν χρειάζεται να το ξέρουμε γιατί η Αντίσταση (το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος που θα υπηρετεί τους πολίτες αντί για την νεοταξική ψευτοελίτ), θα τους τα πάρει όλα υπέρ του ελληνικού λαού. Με μέση αποζημίωση τουλάχιστον εκατό χιλιάδες, θα πάρει από τους Νεοταξίτες τουλάχιστον ένα τρις. Πιθανότατα αυτό να είναι περισσότερο από όλη την περιουσία όλων των Νεοταξιτών.   

Η Νεοταξική προπαγάνδα σας έχει κάνει φυτά τελείως. Αντί να πάρετε τα λεφτά σας, την περιουσία των Νεοταξιτών που είναι δική σας, τους πιστεύετε και πάτε και τους ψηφίζετε. Αυτά τα λεφτά είναι δικά σας. Τα δικαιούστε. Δεν είναι των Νεοταξιτών αλλά δικά σας. ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΟΥΛΙΑ. Η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ θα σας αποζημιώσει για όσα περάσατε, με την περιουσία αυτών που σας τα προκάλεσαν. Πρώτα όμως πρέπει να ανατραπεί το Νεοταξικό Καθεστώς και να έρθει στην διακυβέρνηση η Αντίσταση.

Γαβριήλ

Scroll to Top