Ζητάω πέντε μύρια

Ζητάω πέντε μύρια

Είναι ξεκάθαρο πέρα από κάθε αμφιβολία τι έχει συμβεί. Μια συμμορία συνωμοτών, προδοτών, κλεφτών, απατεώνων κατέστρεψε συνειδητά και εν γνώσει της την Ελλάδα και τους κατοίκους της για να υλοποιήσει το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ. Δεν δίνω ούτε μία τοις χιλίοις πιθανότητα να μην έχει συμβεί αυτό. Είναι αδύνατο να μην γνώριζαν που βάδιζε η χώρα.   

Εξαιτίας αυτών των καθαρμάτων, πέρασα την Κόλαση επί γης και εξακολουθώ να την περνάω. Μου κατέστρεψαν την ζωή οι παλιάνθρωποι και πρέπει να πληρώσουν. Να τιμωρηθούν και να με αποζημιώσουν. Για το μαρτύριο που πέρασα και εξακολουθώ να περνάω ζητάω πέντε εκατομμύρια ως αποζημίωση. Θεωρώ πως είναι ένα λογικό ποσό για όσα πέρασα.

Περιμένω να πάρω πέντε εκατομμύρια, εγώ προσωπικά, από την ευρώδουλη Νεοταξική ψευτοελίτ; Να κάνουμε έναν υπολογισμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι δέκα εκατομμύρια εφτακόσιες είκοσι χιλιάδες (10,720,000). Βάζω εφτακόσιες χιλιάδες Νεοταξίτες (αν και είναι μάλλον πολύ λιγότεροι) και τους υπόλοιπους θύματα τους που θα ζητήσουν αποζημίωση. Πέντε εκατομμύρια αποζημίωση ανά άτομο επί δέκα εκατομμύρια άτομα μας κάνει πενήντα τρις (5,000,000 Χ 10,000,000 = 50,000,000,000,000).

Πενήντα τρις θα είναι η αποζημίωση που θα εκδικαστεί, σύμφωνα με την εκτίμηση μου. Το ΑΕΠ της Ελλάδας είναι εκατόν ογδόντα εννέα δις, ας πούμε διακόσια δις χοντρικά. Τα πενήντα τρις είναι διακόσιες πενήντα φορές το ΑΕΠ της χώρας. Σωστά γράφτηκε πως η αποζημίωση που θα κληθούν να πληρώσουν από κοινού οι Νεοταξίτες θα είναι πολλαπλάσια του ελληνικού ΑΕΠ.

Θα τα πληρώσουν; Αν τα πληρώσουν θα πάρω πέντε εκατομμύρια, μαζί με άλλα δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Αν η συνολική περιουσία της Νεοταξικής ψευτοελίτ φθάνει τα πενήντα τρις, τότε θα τα πάρω τα πέντε εκατομμύρια, κάτω από προϋποθέσεις που θα εξηγήσω παρακάτω. Δεν μπορεί να εκτιμηθεί η συνολική περιουσία των Νεοταξιτών γιατί είναι ανεκτίμητη.

Ας πούμε πως δεν θα πάρω τελικά πέντε εκατομμύρια. Και ένα εκατομμύρια να πάρω, ευχαριστημένος θα είμαι. Και μισό εκατομμύριο δεν με χαλάει. Και τριακόσιες ή διακόσιες χιλιάδες καλά είναι. Οι περισσότεροι Έλληνες δουλεύουν μια ζωή και δεν κατορθώνουν να μαζέψουν ούτε εκατό χιλιάδες. Τόση είναι η μέση περιουσία ανά ενήλικο. Να διευκρινίσω κάτι. Ο μέσος όρος και ο διάμεσος είναι κάτι διαφορετικό.

Ο διάμεσος βρίσκεται πιο κάτω και είναι ο αριθμός στην μέση ακριβώς όπου 50% βρίσκεται χαμηλότερα και 50% ψηλότερα. Το 70% των ενηλίκων δηλαδή πάνω από τα 2/3 έχει έως εκατό χιλιάδες. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως όλοι κάτι παίρνουν από τους γονείς. Δηλαδή τις εκατό χιλιάδες δεν τις έβαλαν στην άκρη μόνο αυτοί που τα έχουν αλλά και οι γονείς τους.

Επομένως ναι μεν ζητάω και θα προσπαθήσω να πάρω πέντε εκατομμύρια αλλά και εκατό χιλιάδες δεν θα είναι άσχημα όταν τα 2/3 των ενηλίκων έχουν έως εκατό χιλιάδες. Με εκατό χιλιάδες βγαίνει σύνολο 1 τρις (100,000 Χ 10,000,000 = 1,000,000,000) που είναι πενταπλάσιο του ΑΕΠ. Κάνω τον υπολογισμό για αποζημίωση σε όλους τους κατοίκους, πλην Νεοταξιτών. Αν βάλω μόνο ενήλικες βγαίνει χαμηλότερα.

Μπορεί η συνολική περιουσία των Νεοταξιτών να είναι ένα τρις, όταν λίγο λιγότερο είναι η συνολική περιουσία όλων των Ελλήνων (900 δις); Και βέβαια μπορεί γιατί εννιακόσια δις είναι αυτά που δηλώνουν τα φυσικά πρόσωπα. Οι Νεοταξίτες δεν δηλώνουν τα περισσότερα. Για αυτό είναι σημαντικό να εμποδιστεί η διαφυγή τους στο εξωτερικό, μετά την έναρξη των γεγονότων Ανατροπής του Νεοταξικού Καθεστώτος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις; Μία είναι βασική προϋπόθεση. Για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και τα παράνομα αποκτηθέντα και να μας αποζημιώσουν οι Νεοταξίτες για την καταστροφή που προκάλεσαν, πρέπει να φύγουν από την διακυβέρνηση της χώρας και να έρθει στην θέση τους η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ. Θα αλλάξει τους νόμους ώστε να εκφράζουν την λαϊκή βούληση.

συνέχεια  Θα τα πάρουμε όλα

Δημοσθένης

Scroll to Top