Θα τα πάρουμε όλα

Θα τα πάρουμε όλα

προηγούμενο Ζητάω πέντε μύρια

Είναι κάποιοι, σε ιδιωτικές συζητήσεις που αμφισβητούν πως μπορεί να εκδικαστεί αποζημίωση πέντε εκατομμυρίων ανά άτομο. Δεν είναι εκεί η δυσκολία. Τυπικά το νομοθετικό έργο έχει η Βουλή. Επί της ουσίας τους νόμους τους φτιάχνουν οι κυβερνήσεις και τους ψηφίζουν οι κυβερνητικές πλειοψηφίες στην Βουλή. Επομένως η μετανεοταξική ελληνική κυβέρνηση μπορεί να «κάνει ό,τι θέλει».

Το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί μπορεί να κάνει ό,τι θέλει μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει εφόσον είναι δίκαιο και έχει την λαϊκή στήριξη. Και τα δύο αυτά υπάρχουν. Και δίκαιο είναι να αποζημιωθούν οι Έλληνες για τα πάνδεινα που πέρασαν από τους Νεοταξίτες και την υποστήριξη θα έχει της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Μάλιστα θα επιβεβαιωθεί η στήριξη των πολιτών με δημοψήφισμα που θα περιλαμβάνει και άλλα ζητήματα. Δεν χρειάζεται να το κάνει. Αρκεί να ψηφίσει τους νόμους η κυβερνητική πλειοψηφία. Όμως θα το κάνει (η Αντίσταση διαμέσου της μετανεοταξικής ελληνικής κυβέρνησης) για να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση από κανένα. Έχει την βεβαιότητα πως αυτό όπως και τα περισσότερα ζητήματα που θα τεθούν στην κρίση των πολιτών θα περάσουν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία.

Δύο είναι τα προβλήματα. Το ένα είναι να κατορθώσει να έρθει η Αντίσταση στην διακυβέρνηση ώστε να μπορέσει να τα κάνει όλα αυτά. Αν έρθει στην εξουσία, όλα αυτά θα γίνουν. Για να έρθει η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ στην εξουσία δεν αρκεί απλώς να δημιουργηθεί ένα νέο αντινεοταξικό κόμμα (ή περισσότερα) που θα εκφράσει την πρόθεση του να κάνει όσα προανέφερα. Χρειάζονται περισσότερα γιατί οι Νεοταξίτες ελέγχουν τα ΜΜΕ και τα κανάλια.

Το Καθεστώς ΝΤΠ – ΕΕ θα πέσει συνωμοτικά όπως έχει κατορθώσει να επικρατήσει. Πίσω από την επικράτηση ΝΤΠ – ΕΕ υπάρχει πολύ δολοπλοκία και συνωμοσία, σίγουρα πολλών δεκαετιών και πιθανώς αιώνων. Δεν έκαναν απλά κάποια κόμματα και κατέβηκαν στις εκλογές. Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το μεγαλύτερο τμήμα του παγόβουνου δεν φαίνεται δηλαδή οι διεργασίες που γίνονται παρασκηνιακά.

Η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ έχει ένα προσεκτικά μελετημένο σχέδιο για να πετύχει την Ανατροπή του Νεοταξικού Καθεστώτος. Χρειάζεται όμως βοήθεια δηλαδή περισσότεροι να μπουν στις τάξεις της Αντίστασης. Αυτοί θα έχουν και άλλα οφέλη, πέρα από όλη την περιουσία όλων των Νεοταξιτών που θα διατεθεί υπέρ όλων των Ελλήνων.

Υπάρχει και ένα άλλο σημείο που έχει άμεση σχέση με την βοήθεια που χρειάζεται η Αντίσταση. Η μετανεοταξική ελληνική Δικαιοσύνη που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών αντί για τα συμφέροντα της Νεοταξικής ψευτοελίτ, μπορεί να εκδικάσει αποζημίωση πέντε εκατομμύρια για τον κάθε πολίτη. Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει και να τα πάρει από τους Νεοταξίτες.

Αν κατορθώσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό, θα χαθούν τα λεφτά (η περιουσία που έχουν) στο εξωτερικό. Αν όμως εμποδιστεί η διαφυγή τους, θα αναγκαστούν να την παραδώσουν από μόνοι τους ώστε κάποια μέρα να μπορέσουν να βγουν από την φυλακή. Και για αυτό χρειάζεται η Αντίσταση βοήθεια. Βέβαια πράκτορες του μετανεοταξικού ελληνικού κράτους θα προσπαθήσουν να τους απαγάγουν και να τους φέρουν στην Ελλάδα.

Όμως αυτό δυσκολεύει κάπως τα πράγματα, ειδικά αν διαφύγουν πολλοί. Η παρεμπόδιση διαφυγής θα πρέπει να γίνει για όλους του Νεοταξίτες που θα επιδιώξουν να το κάνουν. Είναι βέβαιο πως δεν είναι 100% επιτυχής. Παρόλη την προσπάθεια, κάποιοι θα κατορθώσουν να διαφύγουν. Αυτούς μετά θα τους εντοπίσουν Έλληνες πράκτορες, θα τους απαγάγουν και θα τους φέρουν στην Ελλάδα για να δικαστούν.

Βοηθήστε την Αντίσταση για να τους τα πάρουμε όλα των Νεοταξιτών ακόμα και τα σώβρακα και τις κιλότες. Μπορεί αυτά να τους αφήσουμε. Γίνεται! Όλα είναι έτοιμα, όλα είναι σχεδιασμένα. Λίγη παραπάνω βοήθεια χρειάζεται η Αντίσταση, όχι πολύ, λίγη. Δώστε την επιτέλους να τελειώνουμε με αυτή την αρρώστια, αυτή τη κατάρα, το ευρώδουλο Νεοταξικό Καθεστώς.

Δημοσθένης

Scroll to Top