Pax socialGermana

Pax socialGermana

προδοτο-μπασταρδο-σοσιαλιστές

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και μετά η Παγκόσμια ήταν στους κρυμμένους στόχους του Ναζισμού. Η Άρια φυλή ήταν ο Ευρωπαίοι, ίσως με την εξαίρεση των Σλάβων. Ο Χίτλερ με στρατιωτικά μέσα θα ένωνε την Ευρώπη και μετά τον κόσμο. Κάποιοι ονειρεύονταν μια αντίστοιχη Pax Romana υπό την Γερμανία. Οι διάφορες χώρες στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, κατά την διάρκεια της Pax Romana, απολάμβαναν μερική αυτονομία αλλά δεν έπαυαν να είναι υποτελείς στην Ρώμη.

Περιλαμβάνει περίπου τους δύο πρώτους αιώνες μετά Χριστό. Τελειώνει με τον θάνατο του Μάρκου Αυρήλιου. Βέβαια δεν υπήρχε απόλυτη ειρήνη εκείνη την περίοδο αλλά σε σχέση με άλλες περιόδους ήταν πιο ειρηνικά. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έφθασε την μεγαλύτερη έκταση της και είχε 70 εκατομμύρια κατοίκους, όσους περίπου οι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες σήμερα.

Κατά την περίοδο της Pax Romana, υπήρξε αύξηση του εμπορίου. Η Pax Sinica με την δυναστεία των Χαν, συνέπεσε στην ίδια περίοδο αλλά είχε ξεκινήσει δύο αιώνες πριν. Και οι δύο τέλειωσαν περίπου την ίδια χρονική περίοδο. Εκτός από εμπόριο εντός της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, αναπτύχθηκε και το εμπόριο με την Κίνα. Οι χώρες όμως ήταν υπόδουλες στους Ρωμαίους, γινόντουσαν φρικτές πράξεις από την μεριά τους (των Ρωμαίων) και οποιαδήποτε προσπάθεια για ανεξαρτησία «πνιγόταν στο αίμα».

Ο Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο πατέρας του Σημίτη, ο πατέρας του Ράλλη και πάρα πολλοί άλλοι ήταν προδοτο-σοσιαλιστές, όχι εθνικοσοσιαλιστές. Δηλαδή είχαν την εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία των Ναζί, μόνο που αντί για εθνικιστές ήταν προδότες. Η σημερινή Κατοχή δεν είναι στρατιωτική αλλά πολιτική και οικονομική. Οι σημερινοί προδότες είναι παιδιά, ανίψια και εγγόνια των συνεργατών των Ναζί.

Μετά τις φρικαλεότητες και την πανωλεθρία του φασισμού και του ναζισμού στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτές οι δύο πολύ δημοφιλείς ιδεολογίες προπολεμικά, έγιναν μισητές για τους περισσότερους ανθρώπους. Άλλοι εθνικοσοσιαλιστές (προδοτο-σοσιαλιστές) έγιναν σοσιαλιστές όπως η Μελίνα Μερκούρη και ο Μιτεράν (φασίστας) και άλλοι έγιναν λαϊκοί δεξιοί όπως ο Καραμανλής και πολλοί άλλοι.

Υπάρχει μία γνωστή απάτη στο Διαδίκτυο. Σας λένε ότι κερδίσατε ένα σημαντικό ποσό αλλά για να μπορέσετε να το πάρετε πρέπει να καταθέσετε σε ένα λογαριασμό τραπέζης ένα πολύ μικρότερο ποσό. Κάποιοι πραγματικά ηλίθιοι, πέφτουν θύματα αυτής της απάτης. Η ΕΕ είναι μία παρόμοια απάτη. Σας λένε ότι κερδίσατε οικονομική ευημερία αλλά για να την πάρετε πρέπει να δώσετε την εθνική κυριαρχία. Δυστυχώς θύματα αυτής της απάτης έχουν πέσει όλοι, «ξύπνιοι» και ηλίθιοι. Τώρα αυτοί οι «ξύπνιοι» δεν πρέπει να είναι και πολύ ξύπνιοι.

Όλα είναι μια καλοστημένη σοσιαλιστική απάτη με τελικό σκοπό την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Ο ομοφυλόφιλος σοσιαλιστής συνεργάτης των Ναζί Καραμανλής κατόρθωσε να πείσει τους αγράμματους χωρικούς ότι ήταν συντηρητικός, πιστός Χριστιανός, πατριώτης και δεξιός. Εν μέρει είναι κατανοητό, να έχει γίνει στις δεκαετίες του ’50 και του ’60.

Οι άνθρωποι όχι μόνο δεν διάβαζαν αλλά δεν ήξεραν καλά-καλά να γράψουν το όνομα τους. Αρκετοί έβαζαν ένα Χ αντί για την υπογραφή τους. Όμως οι Καραμανλικοί εξακολουθούν να εξαπατούν ανθρώπους με πτυχία και μεταπτυχιακά πως είναι πατριώτες. Ποιοι παριστάνουν τους πατριώτες; Αυτοί που πρωτοστατούν στην απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας και την υποδούλωση της χώρας στον Γερμανογαλλικό άξονα.

Οι Έλληνες Γαλλόδουλοι κάνουν κάποιες τσιριτσάντσουλες επειδή οι Γερμαναράδες «έριξαν» τα Γαλλόπουλα τους φίλους τους. Από εκεί που νόμιζαν ότι θα είναι νούμερο 2 μετά την Γερμανία και θα έχουν τους άλλους υπό, βρέθηκαν υπό την Γερμανία δηλαδή οι Γερμανοί να αποφασίζουν για θέματα της Διαβολικής Ένωσης. Όλοι οι προδοτο-μπασταρδο-σοσιαλιστές θέλουν να υποδουλώσουν την χώρα στον Γερμανογαλλικό άξονα που πλέον είναι κυρίως Γερμανία.

 Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά και πνευματικά πολύ άρρωστους ανθρώπους. Έχουν σκατά στο κεφάλι τους και παραδίδουν την εθνική κυριαρχία στους Γερμανούς και στους Γάλλους μέσω ΕΕ, για μια αμφιλεγόμενη ειρήνη. Θέλουν να αναβιώσουν μια Pax Romana μαζί με μία Pax Sinica σε όλη την Ασία. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι Pax socialGermana και Pax commuSinica.

Ο σημαντικότερος λόγος όμως είναι το προσωπικό συμφέρον, η λαγνεία για χρήμα και δόξα. Το κάνουν για να γίνουν αυτοί η δυναστεία του Ηρώδη δηλαδή οι ντόπιοι άρχοντες που θα ορίσουν οι Γερμανοί, όπως όρισαν οι Ρωμαίοι την δυναστεία του Ηρώδη, την περίοδο του Ιησού Χριστού. Δηλαδή υποδουλώνουν όλους τους Έλληνες και καταστρέφουν την Ελλάδα για να τους βάλουν οι σύγχρονοι Ρωμαίοι δηλαδή οι Γερμανοί, τοπικούς άρχοντες. Μιλάμε για τέτοιους ελεεινούς παλιανθρώπους που μας κυβερνούν, σιχαμερούς προδότες.

Μανώλης

Scroll to Top