Περικυκλωμένοι από παντού

Περικυκλωμένοι από παντού

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 1944, ξεκίνησε η επιχείρηση Overlord (Κυρίαρχος-Ηγεμόνας) με την κωδική ονομασία Neptune (Ποσειδώνας). Είναι η αλλιώς γνωστή απόβαση στην Νορμανδία ή D-day. Ενώ Αμερικάνοι, Βρετανοί και Καναδοί προήλαυναν από τα Δυτικά, οι Ρώσοι προήλαυναν από τα Ανατολικά. Στις 12 Ιανουαρίου 1945, ξεκίνησε η επίθεση Vistula-Oder με τους στρατηγούς Ζούκωφ και Κόνεφ του Κόκκινου Στρατού. Αυτοί ήταν που μπήκαν πρώτοι στο Βερολίνο, τρεις μήνες αργότερα, στις 20 Απριλίου, με το 1ο Λευκορωσικό και 1ο Ουκρανικό Μέτωπο.

Ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου, η φρουρά του Βερολίνου παραδόθηκε στις 2 Μαΐου και ο Πόλεμος τελείωσε στις 8 Μαΐου 1945. Από την απόβαση της Νορμανδίας μέχρι το τέλος του πολέμου πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, παρά έναν μήνα. Λίγο μετά την D-day ήταν προφανές ότι οι Ναζί θα έχαναν τον πόλεμο αλλά ήταν άγνωστο πότε θα συνέβαινε αυτό. Οι συνεχιστές των Ναζί είναι οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Στις αγγλόφωνες χώρες (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυσταλία, Νέα Ζηλανδία) μάλλον διαφοροποιούνται από το σχέδιο της Νέας Τάξης.  

Είναι προφανές ότι οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες θα χάσουν τον πόλεμο αλλά είναι άγνωστο όμως πότε αυτό θα συμβεί. Στην Ελλάδα είναι περικυκλωμένοι από παντού. Η Οργάνωση Τραμπ είναι στην γραμμή Τραμπ και έχει επαφές με τον κύκλο Τραμπ. Η γραμμή Τραμπ σε θέματα παγκοσμιοποίησης αναμένεται να επικρατήσει στα κεντροδεξιά κόμματα των Αγγλόφωνων χωρών. Βέβαια πιθανώς να υπάρξουν συμβιβασμοί σε διάφορα σημεία. Η Οργάνωση Τραμπ επιδιώκει το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς να βρίσκεται στην γραμμή Τραμπ σε θέματα παγκοσμιοποίησης δηλαδή «Ελλάδα πρώτα» κατά το «Αμερική πρώτα» (America First) του Τραμπ.

Νέα Αρχή και Οργάνωση Τραμπ είναι διαφορετικές αλλά έχουν κάποια κοινά σημεία. Η ΔΕΚΑ βρίσκεται στον χώρο το κέντρου ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Κλίνει προς την μεριά των Συμμάχων αλλά δεν είναι προς το παρόν ούτε στην γραμμή Τραμπ ούτε στην γραμμή Μπάιντεν. Η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί ανάμεσα σε συμπληγάδες. Θα την χτυπάει αλύπητα η ΔΕΚΑ από το κέντρο και η Νέα Αρχή από τα δεξιά. Ήταν και αυτός ένας λόγος για την διάσπαση.

Η ΔΕΚΑ όμως θα ανταγωνίζεται επίσης για ψηφοφόρους με το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο. Μπορεί να κάνει συμμαχίες προς τα δεξιά, τα αριστερά ή να παραμείνει στο κέντρο. Ευρώδουλη δεν πρόκειται να γίνει και να πάει με τον Άξονα. Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχουν αυτοί που είναι φιλικοί στον Άξονα και άλλοι που είναι φιλικοί στους Συμμάχους. Όμως φαίνεται ότι αυτοί του Άξονα επικρατούν.

ΕΔΕΣ είναι η ονομασία ομπρέλα που χρησιμοποιείται για αντιστασιακές οργανώσεις κέντρο + δεξιάς. Έχει διαύλους επικοινωνίας με τον ΕΛΑΣ (αντιστασιακές οργανώσεις κέντρο + αριστεράς). Συνεργάζεται με ένα τμήμα των Συμμάχων για την Απελευθέρωση της χώρας από τον ζυγό του Άξονα. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα γίνει απότομη ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος από την Αντίσταση.

Η Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης, η Νέα Τάξη είναι περικυκλωμένοι από παντού. Το παιχνίδι έχει τελειώσει για αυτούς. Είναι θέμα χρόνου το πότε θα γίνει. Θα εξαρτηθεί και από αυτούς αν θα γίνει με τον καλό ή τον άγριο τρόπο. Μητσοτάκης είναι πακέτο με τους Σημιτικούς αναχρονιστές που είναι με τον Άξονα και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό.

Στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ όλοι είπαν στον Μητσοτάκη «αποφάσισε επιτέλους με ποιους είσαι, δεν σε παίρνει πια να το παίζεις σε πολλά ταμπλό». Ο Μητσοτάκης αποφάσισε ότι είναι με τον Άξονα και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Έπρεπε να πάρει μία πλευρά. Για αυτόν ήταν «εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα». Οι Σύμμαχοι, ο Παγκόσμιος Ελληνισμός, η Παγκόσμια Ορθοδοξία του έχουν γυρίσει την πλάτη αφού επέλεξε τους άλλους.

Οι Σύμμαχοι θα είναι οι νικητές στο τέλος. Όποιος θέλει να είναι με τους νικητές, έχει διάφορες επιλογές, Οργάνωση Τραμπ, Νέα Αρχή, ΔΕΚΑ, ΕΔΕΣ. Αν και διαφέρουν σε πολλά, είναι με τους Συμμάχους και άρα με τους νικητές. Τώρα έχει γίνει η απόβαση στην Νορμανδία. Το τέλος του πολέμου μεταξύ Συμμάχων - Άξονα μπορεί να αργήσει όπως πέρασε πολύς καιρός από την D-Day μέχρι την οριστική λήξη των μαχών.

Αναστάσιος

Scroll to Top