Πολιτικοί Ιανοί

Πολιτικοί Ιανοί

Οι Νεροδημοκράτες οπαδοί, τα είχαν βάλει για δεκαετίες με το ΠΑΣΟΚ που ήταν ο μεγάλος τους αντίπαλος. Μετά που πέρασε στην πρώτη θέση της κεντροαριστεράς ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπάθησαν κάπως το ΠΑΣΟΚ και άρχιζαν να τα βάζουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έβλεπαν όμως ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Είναι σαν να βρίζεις κερατά (κερατού) και να κοροϊδεύεις τον γείτονα (την γειτόνισσα) που του π$δι#ται η γυναίκα (ο άντρας) δεξιά και αριστερά και να μην έχεις καταλάβει ότι η δική σου γυναίκα (άντρας) π$δι#ται περισσότερο.

Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας βρίσκεται μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Είναι διπρόσωποι πολιτικοί Ιανοί που άλλο δείχνουν και άλλο είναι. Οι Πασόκοι και οι Συριζαίοι ήταν και είναι περίπου αυτό που δείχνουν. Εγώ διαφωνώ στα περισσότερα μαζί τους αλλά είναι ειλικρινείς και συνεπείς στην ιδεολογία τους.

Αυτή είναι η ιδεολογία τους, οικολογία, διεθνισμός, ανοιχτά σύνορα, κρατισμός, τεμπελιά, σπατάλη. Είναι υπέρ των ομοφυλόφιλων. Το λένε και το δείχνουν. Έχουν δύο μεγάλα περίπτερα στο Athens Pride στο Σύνταγμα. Θέλουν την χώρα ξέφραγο αμπέλι, να είναι «μπέστε σκύλοι αλέστε», ανοιχτή σε κάθε ψυχοπαθή δολοφόνο από οπουδήποτε. Να πληρώνουν τους λαθρομετανάστες ενώ δεν έχουν συνεισφέρει ούτε ένα ευρώ σε φόρους και εισφορές καθώς δουλεύουν μαύρα.

Να υπερφορολογούν και να δυσκολεύουν τις επιχειρήσεις μέχρι να τις κλείσουν τελείως. Να βάλουν όλους στο Δημόσιο να κάθονται, να μην δουλεύει κανένας και να είναι όλοι φτωχοί. Να ορίσουν όλη την Ελλάδα Natura, δασική ή αρχαιολογική περιοχή και να μένουν οι άνθρωποι σε παγκάκια και αντίσκηνα αντί για σπίτια επειδή δεν θα υπάρχει πουθενά οικοδομήσιμη γη. Να καταργήσουν την θρησκεία και την πατρίδα. Αυτά πρεσβεύουν και αυτά εφαρμόζουν. 

Στην Νέα Δημοκρατία εφαρμόζουν τα ίδια ενώ πρεσβεύουν διαφορετικά. Σιγοντάρισαν σιωπηρά την είσοδο εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην χώρα. Δημιούργησαν ένα γαλάζιο κράτος εξίσου υδροκέφαλο με το πράσινο. Είναι κατά της επιχειρηματικότητας και υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Δημιούργησαν το δασικό πρόβλημα και το πρόβλημα των αυθαιρέτων. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ποτέ περίπτερο στο Athens Pride.

Σωστά δεν έχει διότι απευθύνεται σε συντηρητικούς ανθρώπους που είναι κοντά στην θρησκεία. Άρα που είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι πως τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι κατά των ομοφυλόφιλων δηλαδή κατά του ίδιου του του εαυτού. Είναι διπρόσωποι πολιτικοί Ιανοί. Από την μία σωστά δεν παίρνουν θέση υπέρ των ομοφυλόφιλων διότι «δεν τους παίρνει» στους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς και από την άλλη είναι οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι.

Γεμίζουν με εικόνες Αγίων τα γραφεία τους και άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή άλλοι διάγουν έκλυτο βίο. Στις συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας είναι μία θάλασσα από ελληνικές σημαίες. Και είναι το κόμμα που έχει παίξει τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο στην απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας. Ξεσήκωσαν τους πολίτες κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Η διαφωνία των πολιτών ήταν στην ονομασία, στην οποία συμφωνούσαν όλοι οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας. Είχαν πάρει όλοι θέση υπέρ της μεικτής ονομασίας.

Χρειάζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς. Αρκετοί ψηφοφόροι βρίσκονται ανάμεσα και η αντιπαράθεση επηρεάζει προς τα ποια μεριά θα κλίνουν. Όμως πρώτα «καθαρίζεις το σπίτι σου» από αυτούς που έχουν ίδιες ή παραπλήσιες αντιλήψεις με τους Πασόκους και τους Συριζαίους και μετά αντιπαρατίθεσαι με τον αντίπαλο. Τι αντιπαράθεση να κάνεις με τον αντίπαλο όταν έχεις μέσα στο σπίτι σου ανθρώπους που συμφωνούν μαζί του;

Ή τους μεταπείθεις (πολύ δύσκολο έως αδύνατο) ή τους διώχνεις κλοτσηδόν και μετά πιάνεις τους αντιπάλους. Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας βρίσκεται στην κεντροδεξιά, με τους πολιτικούς Ιανούς. Οι Νεροδημοκράτες πρέπει πρώτα να κοιτάξουν μέσα στο σπίτι τους που π$δι#ται η γυναίκα (ο άντρας) τους. Έχουν μέσα στο κόμμα σοσιαλιστές. Αφού διώξουν με τις κλωτσιές την γυναίκα (άντρα) τους που π$δι#ται, να κοροϊδεύουν και να βρίζουν τον γείτονα (την γειτόνισσα) δηλαδή να τα βάλουν με τους σοσιαλιστές που βρίσκονται σε άλλα κόμματα.

Δεν είναι προτιμότερη η Νέα Δημοκρατία για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους από το ΚΙΝΑΛ ή τον ΣΥΡΙΖΑ; Ας υποθέσουμε ότι συνολικά βρίσκεται πιο δεξιά, αν και σε κάποια σημεία είναι πιο ΠΑΣΟΚ κι από το ΠΑΣΟΚ. Όσο συντηρείται ένα υβριδικό σοσιαλιστικό κόμμα (ΝΔ) στην κεντροδεξιά δεν θα μπορέσει ποτέ να αντικατασταθεί από ένα γνήσιο κεντροδεξιό. Η Ελλάδα δεν θα είχε φθάσει ποτέ σε αυτά τα χάλια, αν η ΝΔ ήταν γνήσιο συντηρητικό, πατριωτικό κεντροδεξιό κόμμα και όχι διεθνιστικό, κρατικίστικο, «κλουβί με τις τρελές».

Σταμάτης

Scroll to Top