Πως θα πέσει η κυβέρνηση

Πως θα πέσει η κυβέρνηση

AUDIO

Μπορεί να πέσει η κυβέρνηση από την εκδίκηση της πουτάνας όπως εξηγούμε σε άλλο άρθρο ή να το κάνει άθελα του ο Ερντογάν. Αν υπάρχουν και πολλά άλλα τότε θα λειτουργήσουν σωρευτικά. Ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία μπορεί να είναι υπέρ ή κατά της κυβέρνησης, ανάλογα με την κατάληξη του. Αν σταματήσει στους τσαμπουκάδες, τότε ίσως να ωφεληθεί η κυβέρνηση. Αν οδηγήσει σε απώλεια εδαφών, ακόμα και ένα ξερονήσι ή λίγα μέτρα στον Έβρο, τότε θα πέσει αυτή η κυβέρνηση που τα μόνα συμφέροντα που ΔΕΝ υπηρετεί είναι του ελληνικού λαού.

Από τους δύο πυλώνες του φαύλου συστήματος που κατέστρεψε την χώρα και εξαθλίωσε τους πολίτες για ίδιον όφελος, έχει μείνει μόνο ο ένας, ο δεξιός. Μια παρασιτική, παρακμιακή, σατανική μικρή μειοψηφία έχει υπεξαιρέσει την εξουσία από τον ελληνικό λαό. Εξαπατά, εκμεταλλεύται και καταπιέζει τους πολίτες της χώρας για ίδιον όφελος. Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την ανατροπή του φαύλου συστήματος, εμείς θα συμμετέχουμε. Το διευκρινίζουμε με κάθε ευκαιρία. Ο ελληνικός λαός θα τους ανατρέψει που η εξουσία του είναι πάνω από όλες. Θα πάρει πίσω την εξουσία που του έχει υφαρπάξει το φαύλο σύστημα.

Να τους ανατρέψουμε, να ωφεληθεί η χώρα, να ωφεληθούν οι Έλληνες και όλοι οι άλλοι εκτός από τους κυβερνητικούς. Εμείς το λέμε να τους ανατρέψουμε από πριν τις εκλογές του Ιουλίου. Σύντομα θα συμπληρώσουν ένα εξάμηνο. Ε πόσο άλλο πια; Είναι καιρός να ξεκινήσει η διαδικασία ανατροπής με το νέο χρόνο γιατί δεν θα γίνει από την μια στιγμή στην άλλη αλλά θα κρατήσει μήνες. Έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα για το πως θα μπορούσε να είναι μια επιτυχημένη προσπάθεια αντίδρασης που θα οδηγήσει στην ανατροπή της σημερινής κυβέρνησης όπως:

 

Σε δύο βιβλία περιγράφω ακραία μυθιστορηματικά σενάρια που προς το παρόν τα έχουμε αποκλείσει. Όμως η τέχνη μιμείται την ζωή και η ζωή την τέχνη. Το ένα είναι «Επαγρύπνηση στην Hellas – το τέλος της εποχής των παλιανθρώπων» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2018. Το άλλο είναι «Το γλυκό κροτάλισμα των όπλων – η συνωμοσία κατά των συνωμοτών» που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Τα βασικό τους θέμα είναι κοινωνικοπολιτικό αλλά περιλαμβάνουν περιπέτεια, δολοπλοκίες, ερωτισμό. Εκτός από τα μυθιστορηματικά σενάρια ανατροπής του φαύλου συστήματος, περιγράφουν μια αθέατη πλευρά της πραγματικότητας που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Το ίδιο κάνει και το βιβλίο «Εξαθλίωση στην Hellas – η σιωπηλή απόγνωση των νεόφτωχων» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019.

Από εκεί και πέρα μπορεί να υπάρχουν και άλλες καλές ιδέες. Εμείς αναζητούμε άλλες ιδέες. Μπορεί να γίνει δημόσιος διάλογος γύρω από αυτό το ζήτημα. Εναλλακτικά ή  παράλληλα μπορεί να γίνει ένας μεγάλος διαγωνισμός με θέμα «Πως θα πέσει η κυβέρνηση». Όποιοι έχουν τις καλύτερες ιδέες να πάρουν βραβεία με δώρα. Ένα site ή ένα blog χρειάζεται που να συγκεντρώσει όλες τις απόψεις. Βέβαια έτσι θα τα μάθει και η κυβέρνηση και θα χαθεί το πλεονέκτημα της μυστικότητας. Τι να κάνουμε; Όλα έχουν συν και πλην. Μπορεί κάποιες απόψεις να μείνουν μυστικές. Επίσης αν παρουσιαστούν πολλές απόψεις, η κυβέρνηση δεν θα ξέρει ποια από όλες θα εφαρμοστεί και δεν θα είναι δυνατόν να προετοιμαστεί για όλες.

Εμείς ξεκάθαρα λέμε ότι βρισκόμαστε στον χώρο του κέντρου. Ο αγώνας για κομμουνισμό, σοσιαλισμό, αναρχισμό, εθνικισμό είναι άλλων αγώνας. Δεν είπαμε ποτέ ότι αγωνιζόμαστε για αυτά. Ο αγώνας κατά του φαύλου συστήματος που κατέστρεψε την χώρα για ίδιον όφελος μπορεί να είναι κοινός αγώνας, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Ο αγώνας για πραγματική δημοκρατία, δικαιοσύνη, ανεξαρτησία, σωστή και σφαιρική ενημέρωση μπορεί να είναι κοινός αγώνας.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας. Μπορούμε να τις αφήσουμε στην άκρη και να αγωνιστούμε όλοι μαζί κατά του φαύλου συστήματος όπως έκανε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με τον ΕΔΕΣ. Μετά σκοτώθηκαν μεταξύ τους αλλά είχαν νικήσει πρώτα τους κατακτητές, τον κοινό εχθρό.

Για ποιο λόγο να θέλουν να συμμετέχουν οποιοιδήποτε σε κοινό μέτωπο για την ανατροπή της κυβέρνησης; Πρώτα πρώτα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το φαύλο σύστημα καταπιέζει, εξαπατά, εκμεταλλεύεται τον ελληνικό λαό. Κατέστρεψε την χώρα και εξαθλίωσε τους πολίτες για ίδιον όφελος, για να πάρουν τις καρέκλες, να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με λεφτά και να υπηρετήσουν συμφέροντα σκοτεινών εγχώριων και ξένων κέντρων.

Μετά όλοι θα ωφεληθούν κομματικά από την ανατροπή της κυβέρνησης όπως εξηγούμε σε άλλο άρθρο. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Έλεος πια! Όλοι θα ωφεληθούμε και πάνω από όλα η χώρα και οι Έλληνες από την ανατροπή της κυβέρνησης. Ξυπνήστε επιτέλους. Κοιτάξτε πρώτα το καλό της χώρας και μετά το κομματικό συμφέρον. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα κοινό μέτωπο ενάντια στην κυβέρνηση, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, χωρίς ιδεολογικό πρόσημο.

Scroll to Top