Πόση άλλη κοροϊδία;

Πόση άλλη κοροϊδία;

Έγραψα στο προηγούμενο άρθρο «Ο Έλληνας Τραμπ» ότι ενάντια στην Νέα Τάξη είναι το 85% των Ρεπουμπλικάνων και το 45% των Δημοκρατικών. Ποιας Νέας Τάξης όμως; Υπάρχουν δύο Νέες Τάξεις. Η μία είναι αυτή που παρουσιάζουν, ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές αγορές, transgender κοινωνικά πρότυπα, Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες τρεις Ενώσεις (Ασιατική, Αμερικανική, Αφρικανική). Αυτά ισχύουν, δεν είναι ψέματα.

Είναι όμως ένα πολύ μικρό μέρος της αλήθειας, η κορυφή του παγόβουνου. Μετά είναι όλα τα άλλα που δεν παρουσιάζουν, η Παγκόσμια Δικτατορία, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου, η λογοκρισία. Μια απειροελάχιστη σατανική μειοψηφία θα έχει συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και την δύναμη και θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει και θα βασανίζει την ανθρωπότητα.

Οι χαζοί και οι αδαείς βλέπουν μόνο ότι τους λένε. Οι έξυπνοι και ενημερωμένοι έχουν την πλήρη εικόνα. Ανάμεσα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι. Τελικά υπάρχουν εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια Νέες Τάξεις γιατί κάθε άνθρωπος έχει δημιουργήσει την δική του άποψη για την Νέα Τάξη που συνήθως είναι κάπου ανάμεσα σε αυτά που λένε και στην πλήρη εικόνα. Όσο πιο έξυπνος και ενημερωμένος είναι κανείς, τόσο πιο κοντά η άποψη του για την Νέα Τάξη είναι στην πραγματικότητα. Επομένως τα ποσοστά αφορούν την στάση των ψηφοφόρων για την Νέα Τάξη, σύμφωνα με την άποψη που έχει δημιουργήσει καθένας και είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο.

Οι αλήτες νεοταξίτες, όχι μόνο λένε ένα πολύ μικρό μέρος της αλήθειας αλλά έχουν ανακατέψει και πολλά ψέματα. Ισχυρίζονται ότι οι ανοιχτές αγορές και κατ’ επέκταση τα ανοιχτά σύνορα είναι win - win όπου δηλαδή υπάρχουν μόνο κερδισμένοι. Αυτό είναι τεράστιο ψέμα γιατί υπάρχουν πράγματι αρκετοί κερδισμένοι αλλά πολλοί χαμένοι και επίσης κατεστραμμένοι. Στην Ελλάδα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες κατεστραμμένους από αυτή την αλητεία, την συνωμοσία που λέγεται Νέα Τάξη.

Παρεμφερές με το win - win είναι πως στην ΕΕ θα έχουμε οικονομική σύγκλιση και ισότητα μεταξύ χωρών. Η ΕΕ είναι μέρος της Νέας Τάξης και το παραμύθι της ΕΕ μέρος ολόκληρου του παραμυθιού της Νέας Τάξης. Τα ψέματα είναι πολλά, αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα. Δηλαδή στο story της Νέας Τάξης έχουμε ένα μικρό μέρος της αλήθειας ανακατεμένο με πολλά ψέματα.

Κανένας από τους Νεοταξίτες δεν ανήκει στα επικρατούντα δόγματα των διαφόρων θρησκειών. Ανήκουν σε αιρέσεις ή είναι παγανιστές, δωδεκαθεϊστές και σατανιστές. Είναι Καρποκρατιανοί, Βορβορίτες, Αδαμίτες. Είναι Σαββατιανοί, Φρανκιστές, Σουφιστές, Τάντρα Ταοϊστές κλπ. Στην αρχή του 21ου αποτελεί αυτό πρόβλημα; Δεν αποτελεί απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δικαίωμα τους να είναι Μαρκιονίτες, Φοιβιονίτες και να βρίσκονται σε άλλες σέκτες του ακόλαστου Γνωστικισμού. Γιατί δεν το λένε ανοιχτά; Γιατί δεν λένε ότι τους αρέσει η παρτούζα, η ναρκωτικούρα και η αλλαξοκωλιά; Γιατί παριστάνουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ενώ δεν είναι; Μην τα μπερδεύουμε. Δεν κατακρίνουμε πως είναι Βογομίλοι, Παυλικιανοί ή Καθαροί (ακάθαρτοι επί της ουσίας) αλλά το γεγονός ότι εξαπατούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς ψηφοφόρους.

Δεν είναι όμως μόνο η υποκρισία. Όταν όλοι αυτοί συνωμοτούν εναντίον μας και μας καταστρέφουν, τότε γίνονται εχθροί μας. Αυτό συμβαίνει, όχι γιατί είναι αιρετικοί αλλά επειδή συνωμοτούν εναντίον μας και μας εκμεταλλεύονται, μας καταπιέζουν, μας βασανίζουν. Έχουν σκοπό να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Δικτατορία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους με το ζόρι. Θα μας θυμώσουν κάποια μέρα τόσο πολύ (αν δεν ακούσουν τον Τραμπ *) που θα τους τα βγάλουμε στη φόρα με αποδείξεις.

Έχουν γνώσιν οι αληθινοί φύλακες. Όσο δεν βγαίνουν αποδείξεις, αυτά που γράφουμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από κάτι που λέει κάποιος. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει. Αν δεν ισχύει, μπορεί να λέει εσκεμμένα ψέματα ή απλά να κάνει λάθος. Αυτοί που τα έχουν κάνει, γνωρίζουν πολύ καλά αν είναι αλήθεια ή ψέματα. Όταν βγουν οι αποδείξεις, δεν θα υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία αλλά θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό.

Τέλος, έχω και μία ερώτηση. Γιατί στις παρτούζες σας δεν έχετε μπάζα αφού κι εσείς είσαστε μπάζα; Έχω και την ερώτηση, έχω  και την απάντηση. Γιατί είσαστε άρρωστοι σεξομανείς που βάζετε την φιλοσοφία ή το μεταφυσικό ως προκάλυμμα για να ικανοποιείτε όλες τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις σας. Άντε ρε λαμόγια από εδώ, παριστάνετε τους φιλοσοφημένους και τους ψαγμένους, ανώμαλοι ε ανώμαλοι!

* Γιατί ο Έλληνας Τραμπ δεν έχει εμφανιστεί και δεν υπάρχει κανένας αντίστοιχος ακόμη.   

Άρης

Scroll to Top