Σας έκλεψαν τη ζωή

Σας έκλεψαν τη ζωή

Η προδοσία της Ελλάδας από τον Σημίτη και τον Καραμανλή δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο. Η προδοσία της Ελλάδας είναι και προδοσία των Ελλήνων και γενικότερα των κατοίκων της Ελλάδας καθώς και τους ξένους «τους παίρνει η μπάλα». Η προδοσία της Ελλάδας έχει ως συνέπεια την καταστροφή και την υποδούλωση της Ελλάδας.

Η καταστροφή της Ελλάδας επίσης δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο. Η καταστροφή της Ελλάδας είναι καταστροφή ενός μεγάλου μέρους των Ελλήνων. Οι Έλληνες ψηφοφόροι τους ψήφιζαν για να υπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα. Αυτοί οι προδότες, έβαλαν τα γαλλογερμανικά συμφέροντα και την επιτυχία του πειράματος της ΕΕ πάνω από τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Δεν μας έχουν μόνο κατακλέψει, μας έκλεψαν όλη τη ζωή δηλαδή μας κατέστρεψαν τη ζωή. Ότι έχετε περάσει, περνάτε ακόμα και θα συνεχίσετε να περνάτε οφείλεται στο γεγονός πως Σημίτης και Καραμανλής έβαλαν τα γερμανογαλλικά συμφέροντα και την επιτυχία του πειράματος της ΕΕ πάνω από τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Η μεγάλη μείωση των μισθών και των συντάξεων, η ανεργία, η οικονομική δυσπραγία, τα συσσίτια, οι άστεγοι, οι αυτοκτονίες κλπ προκλήθηκαν από την προδοσία του Καραμανλή και του Σημίτη. Αν έβαζαν πρώτα τα συμφέροντα των Ελλήνων δεν θα φθάναμε ποτέ στην καταστροφή και στην υποδούλωση. Όμως οι Γάλλοι δεν τοποθέτησαν αχυράνθρωπο τον Καραμανλή και οι Γερμανοί δεν τοποθέτησαν αχυράνθρωπο τον Σημίτη για να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων αλλά τα δικά τους συμφέροντα.

Φταίνε μόνο ο Καραμανλής και ο Σημίτης; Όχι βέβαια. Φταίνε και όσοι πήραν μέρος στις κυβερνήσεις τους. Φταίει ο θείος Καραμανλής που μας έβαλε στην ΕΕ. Αυτός βέβαια έχει πεθάνει αλλά ο Καραμανλής και ο Σημίτης είναι ακόμα ζωντανοί. Είναι υψίστης σημασίας για το μέλλον της Ελλάδας, η θανάτωση του Σημίτη και του Καραμανλή. Αυτοί είναι οι βασικοί υπαίτιοι της καταστροφής.

Γιατί δεν αποδεικνύεται; Γιατί για να αποδειχθεί πρέπει να γίνει δίκη και το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ εξακολουθεί να είναι στην εξουσία. Έχουν μεταξύ τους τις διαφορές τους και τις κόντρες τους ακόμα και μέσα στο ίδιο το κόμμα αλλά το Καθεστώς δεν πρόκειται να καταδικάσει ποτέ έναν δικό τους ούτε σε ένα μήνα φυλακή με αναστολή ακόμα κι αν τους αξίζουν πολλές φορές ισόβια. Η προδοσία συνεχίστηκε και μετά τον Σημίτη και τον Καραμανλή και συνεχίζεται ακόμα.  

Τρεις είναι οι μοχθηροί λαοί της Ευρώπης Γάλλοι, Γερμανοί και Ιταλοί. Οι καλοί άνθρωποι από αυτές τις χώρες έφυγαν και πήγαν σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία. Υποτίθεται πως όλοι είναι σύμμαχοι αλλά στην πραγματικότητα Γαλλία - Γερμανία  (λιγότερο Ιταλία) έστηναν παγίδα και στους Βρετανούς και στους Αμερικάνους. Εξηγήθηκε πως οι εχθροί της Ελλάδας είναι Ιταλία Γαλλία Γερμανία. Δεν είναι μόνο εχθροί της Ελλάδας αλλά και εχθροί της Ευρώπης γιατί είναι τα μόνα έθνη που έχουν καταλάβει την Ευρώπη. Η ΕΕ είναι το όχημα για να καταλάβουν ξανά Γάλλοι, Γερμανοί (και Ιταλοί) την Ευρώπη.

Θα πει κάποιος ηλίθιος πως είναι τα μόνα ισχυρά έθνη. Δεν ισχύει. Βρετανία, Ρωσία και Ισπανία (στο παρελθόν) ήταν ισχυρές χώρες αλλά δεν κατέλαβαν την Ευρώπη. Σίγουρα οι αποικιοκράτες δεν φέρθηκαν άψογα. Οι αποικίες που είχαν οι Βρετανοί και οι Ισπανοί ήταν ηπιότερης μορφής και επίσης είχαν θετικά αποτελέσματα δηλαδή μετέδωσαν πολιτισμό και τεχνολογία στις υποανάπτυκτες χώρες. Εξάλλου τα τρία μοχθηρά έθνη της Ευρώπης είχαν επίσης αποικίες.

Οι ΗΠΑ είναι μία πανίσχυρη στρατιωτικά χώρα και θα μπορούσε εύκολα να καταλάβει όποια χώρα ήθελε. Στρατιωτικές παρεμβάσεις κάνουν σε άλλες χώρες κάτι που είναι από αρκετούς επιλήψιμο. Κατοχή όμως δεν έχουν επιβάλλει σε καμία χώρα όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι, ο Ναπολέοντας ή οι Ρωμαίοι. Επιπλέον Βρετανοί και Αμερικάνοι είχαν ανακτήσει την Δυτική Ευρώπη και οι Ρώσοι την Ανατολική από τον Χίτλερ.

Θα μπορούσαν άνετα να τις κρατήσουν υπό την Κατοχή τους αλλά τότε θα γινόντουσαν σαν τους Γερμανούς τους Ιταλούς και τους Γάλλους. Προτίμησαν να έχουν επιρροή, οι μεν στην Δυτική Ευρώπη και οι Ρώσοι στην Ανατολική. Έχει σχηματιστεί ένα τρίγωνο του Διαβόλου μεταξύ Γαλλίας - Ιταλίας - Γερμανίας. Η λύση είναι προφανέστατη και πανεύκολη να την συλλάβει κανείς.

Χρειάζεται μια νέα στρατιωτική απόβαση στην Νορμανδία των Συμμάχων για να διαλύσουν τα τρία διαβολικά έθνη. Ενώ είναι πανεύκολο να το αντιληφθεί κανείς, στην πράξη είναι δύσκολο να γίνει. Οι Σύμμαχοι θα επικρατήσουν με ευκολία στρατιωτικά του Διαβολικού τριγώνου Γαλλίας - Ιταλίας - Γερμανίας. Όμως στις εποχές που ζούμε που είναι πολιτικά σωστή η φιλειρηνική στάση, χρειάζεται ένας σοβαρός λόγος για μια νέα στρατιωτική απόβαση στην Νορμανδία. Θα μπορούσε να γίνει έμμεσα όπως περιγράφεται στην Ρωσοτουρκική επέλαση.

Διομήδης

Scroll to Top