Στο ΚΙΝΑΛ

Στο ΚΙΝΑΛ!

grafeia kinalΗ Σύνοδος Κεντροδεξιών Κομμάτων της Δύσης είναι μια πολύ ήπια παγκοσμιοποίηση, απαραίτητη ως άμυνα στην ακραία παγκοσμιοποίηση που ετοιμάζουν οι αλήτες νεοταξίτες. Οι Μπαϊντενικοί δεν θα περάσουν καν την πόρτα γιατί ανήκουν σε άλλο χώρο. Είναι ανάγκη αλλά και μία ευκαιρία να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στην Νέα Δημοκρατία αλλά και στην κεντροδεξιά γενικότερα.

Ομοφυλόφιλοι, έκφυλοι, χρήστες ναρκωτικών, ακόλαστοι αμοραλιστές, διεθνιστές, ευρωπαϊστές, κρατιστές κλπ δεν έχουν θέση στην κεντροδεξιά. Δεν λέμε απαραίτητα ότι όλοι αυτοί είναι κακοί άνθρωποι. Όμως όσοι παριστάνουν τους κεντροδεξιούς είναι ή μεγαλοαπατεώνες και Δούρειοι Ίπποι του διεθνιστικού σοσιαλισμού στην πατριωτική κεντροδεξιά ή πάρα πάρα πολύ μπερδεμένοι.

Οι Καραμανλικοί δεν είναι πατριώτες αλλά υπέρ - διεθνιστές. Οι ψευτο πατριώτες Καραμανλικοί είναι τόσο μπολιασμένοι με την ηλίθια επιλογή του θείου Καραμανλή για την ΕΕ που δεν βλέπουν τίποτα άλλο μπροστά τους. Είναι βαθύτατα πορωμένοι. Ο Καραμανλής έφερε τους Κινέζους, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, δίπλα στην Αθήνα. Κινέζο λένε τον Σημίτη αλλά ο Καραμανλής είναι πιο Κινέζος από τον Σημίτη. Ο «Κινέζος» Σημίτης έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και ο θείος Καραμανλής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ανιψιός Καραμανλής την κράτησε με το ζόρι στην ΕΕ και την Ευρωζώνη οδηγώντας την στην καταστροφή. Τουλάχιστον ο Σημίτης δεν παριστάνει τον πατριώτη όπως οι Καραμανλήδες.

Οι Καραμανλικοί είναι πέρα από κάθε αμφιβολία πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες διότι παριστάνουν τους πατριώτες ενώ παραδίδουν την εθνική κυριαρχία σε μια απόμακρη ξένη γραφειοκρατία. Παριστάνουν τους συντηρητικούς ενώ η συμπεριφορά τους στο θέμα της ομοφυλοφιλίας δεν είναι καθόλου συντηρητική. Από την στιγμή που είναι αποδεδειγμένα πολιτικοί απατεώνες, δεν μπορεί κανείς να τους εμπιστευτεί σε τίποτα, απλά τους βάζει ένα Χ. Δεν ισχύει μόνο για αυτούς αλλά για όλους που παριστάνουν τους πατριώτες και υποστηρίζουν την ΕΕ, ειδικά μετά την χρεοκοπία και την υποδούλωση.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια είναι κατά μία άποψη το τρίπτυχο της κεντροδεξιάς. Σε ποια θρησκεία και σε ποια οικογένεια αναφέρονται οι ομοφυλόφιλοι; Είσαστε και ομοφυλόφιλοι, είσαστε και διεθνιστές, είσαστε και ναρκομανείς, είσαστε και κρατιστές. Ε τότε τι σκατά κεντροδεξιοί είσαστε; Να βγουν να δηλώσουν «ε ναι λοιπόν είμαστε ομοφυλόφιλοι», «ε ναι λοιπόν είμαστε διεθνιστές». Δεν μπορούν να πουν «ε ναι λοιπόν είμαστε χρήστες ναρκωτικών» γιατί είναι παράνομο.

Οι χρήστες ναρκωτικών που είναι αρκετοί, να πάρουν θέση υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών. Στην εποχή μας, ένας ομοφυλόφιλος και πρέπει να το δηλώνει και να παίρνει θέση υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων. Αυτό όμως δεν μπορεί να το κάνει ένας πολιτικός της κεντροδεξιάς. Αν ο καναλάρχης είναι ομοφυλόφιλος δεν μας ενοχλεί, αρκεί να μην ελέγχει το αδελφάτο το κόμμα. Εμάς μας ενδιαφέρει τι είναι ο Πρόεδρος του κόμματος, οι πολιτικοί πρώτης γραμμής και μετά δεύτερης, κατά σειρά. Και πάνω από όλα πια είναι η πραγματική ουσιαστική γραμμή του κόμματος και όχι η επιφανειακή.

Αν κάποιος ομοφυλόφιλος έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της κεντροδεξιάς, μπορεί να έρθει στο γνήσιο φιλολαϊκό κεντροδεξιό κόμμα. Να παραβλέψουμε ότι κάποιοι είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν μπορεί όμως το αδελφάτο να κάνει κουμάντο μέσα στο συντηρητικό κόμμα εξουσίας. Ίσως και οι ίδιοι να μην έχουν καταλάβει τι πραγματικά είναι. Τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας είναι ομοφυλόφιλοι. Ποιοι είναι; Οι ίδιοι το ξέρουν καλύτερα από όλους ότι είναι.

Επιπλέον διαφορετικά αντιμετωπίζουν οι κεντροδεξιοί τον σχεδιαστή μόδας, τον κομμωτή ακόμα και τον τραγουδιστή που είναι ομοφυλόφιλος και διαφορετικά τον πολιτικό που κυβερνάει την χώρα. Τους άλλους μπορεί να τους αντιμετωπίζουν αρνητικά η σκεπτικά αλλά είναι λίγο πιο ανεκτικοί. «Εντάξει, καλλιτεχνική φύση είναι, έτσι είναι αυτοί οι περισσότεροι» σκέφτονται. 

Μία καλή εναλλακτική για όλους αυτούς (ομοφυλόφιλους, έκφυλους, χρήστες ναρκωτικών, ακόλαστους αμοραλιστές, διεθνιστές, ευρωπαϊστές, κρατιστές κλπ) είναι το ΚΙΝΑΛ. Έχει γραφεία στο κέντρο που εξυπηρετεί όλες τις περιοχές. Η Πειραιώς εξυπηρετεί κάποιες περιοχές αλλά για αρκετές δεν βολεύει καθόλου. Βγαίνεις έξω από την Χαριλάου Τρικούπη και έχει τα πάντα, καφετέριες, ταχυφαγεία, βιβλιοπωλεία, δικηγορικά γραφεία. Στην Πειραιώς δεν έχει τίποτα. Μπορεί να σε πατήσει και κανένα φορτηγό, αν κατέβεις λίγο κάτω από το πεζοδρόμιο.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ είναι «Χαριλάου Τρικούπη 50, 10680, Αθήνα Τηλ.: 2103665000 Email: info@kinimaallagis.gr». Θα χαρούν πολύ να γράψουν αρκετούς από την Νέα Δημοκρατία και την κεντροδεξιά. Εναλλακτικά όλοι εσείς οι περίεργοι, κάντε ένα κόμμα μέχρι το κέντρο και πηγαίνετε στο γκρουπ του Μπάιντεν με Γεννηματά, Τσίπρα, Βαρουφάκη. Θα το πείτε Νέα Σοσιαλδημοκρατία, Νέο Ποτάμι, Νέα Δράση ή κάτι άλλο είναι πρόβλημα σας. Όσοι συμφωνούν με την γραμμή Τραμπ, μπορούν να έρθουν να φτιάξουμε ένα πατριωτικό κόμμα.

Μιχάλης

error: Content is protected !!
Scroll to Top