Τα συμφέροντα μας

Τα συμφέροντα μας

Ασχολούμαστε όλοι με την υπόθεση της Καϊλή αλλά δεν το πάμε πάρα πέρα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο. Η ΕΕ είναι ένας διεφθαρμένος, παρακμιακός, αποτυχημένος θεσμός. Στην υπόθεση της Καϊλή είχαμε δωροδοκία από μια χώρα εκτός ΕΕ σε λομπίστες και ευρωβουλευτές εντός ΕΕ. Έχουμε όμως και πολλές περιπτώσεις δωροδοκίας εντός ΕΕ και στις δύο πλευρές.

Ό,τι έκαναν οι Καταριανοί, το έκαναν Γερμανοί, Γάλλοι και ΕΕ στην Ελλάδα επί δεκαετίες. Μην περιμένετε ποτέ να γίνει δημοσκόπηση αν τα έπαιρναν από την Siemens και την Novartis. Μπορείτε όμως να κάνετε εσείς μια δημοσκόπηση ρωτώντας συγγενείς, φίλους και γνωστούς. Θα διαπιστώσετε πως κοινή αποδοχή είναι πως όλοι τα έπαιρναν από την Siemens, τη Novartis και πολλές άλλες εταιρείες. Οι δύο αυτές, η Siemens και η Novartis είναι οι πιο γνωστές περιπτώσεις.

Ενώ η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών πιστεύει πως τα έπαιρναν όλοι από Siemens και Novartis δεν το εξετάζουν παρακάτω. Γιατί τα έπαιρναν; Γιατί και με αυτό τον τρόπο, Γερμανοί και Γάλλοι ελέγχουν τους πολιτικούς στην Ελλάδα. Γιατί είναι όλο το πολιτικό σύστημα τόσο πολύ υπέρ της ΕΕ; Γιατί τους ταΐζουν, τα παίρνουν από την Γερμανία, την Γαλλία και την ΕΕ.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε τα συμφέροντα μας ως χώρα. Πρέπει να καταλάβουμε πως τα συμφέροντα τους (του συστήματος) δεν είναι και συμφέροντα μας. Μάλιστα τα συμφέροντα τους είναι η καταστροφή μας. Επειδή ελέγχουν τα ΜΜΕ, κάνουν πλύση εγκεφάλου σε αρκετούς ευκολόπιστους και ανόητους και τους πείθουν πως τα συμφέροντα τους είναι και συμφέροντα μας ενώ τα συμφέροντα τους είναι η καταστροφή μας.

Όλοι το ξέρουν πολύ καλά πως η Ελλάδα καταστράφηκε από την ευρωπαϊκή πορεία. Δεν το λένε γιατί τους ταΐζουν όπως οι Καταριανοί τάιζαν κάποιους ευρωβουλευτές. Ο Παντζέρι και ο Τζιόρτζι δεν ήταν ευρωβουλευτές. Ήταν λομπίστες. Ο Παντζέρι ήταν παλαιότερα ευρωβουλευτής. Τα έπαιρναν για να τα μοιράσουν σε ευρωβουλευτές και αξιωματούχους της ΕΕ, κρατώντας βέβαια και ένα σημαντικό ποσό για λογαριασμό τους.

Πιθανότατα δεν ήταν μόνο αυτά τα λεφτά με τα οποία τους έπιασαν, το ενάμισι εκατομμύριο, τα μόνα που είχαν πάρει. Αυτά θα ήταν μια δόση. Τα έπαιρναν από το Κατάρ και το Μαρόκο και τα μοίραζαν εκεί που ήξεραν αυτοί καθώς γνώριζαν πολύ καλά τους διαδρόμους της ΕΕ. Παρομοίως Γερμανία και Γαλλία μοίραζαν λεφτά σε όλο το ελληνικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα μέσω Siemens, Novartis και πολλών άλλων τρόπων.

H Siemens και η Novartis ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το ό,τι δεν καταδικάζεται ποτέ κανένας σημαίνει απλώς πως ελέγχουν την Δικαιοσύνη. Για αυτό βγαίνουν όλοι και μας τα έχουν «πρήξει» με την ευρωπαϊκή πορεία όπως λένε κάποιοι ευρωβουλευτές πως τους τα είχε «πρήξει» η Καϊλή με το Κατάρ. Όσοι βγαίνουν και μας τα «πρήζουν» με την Ευρωπαϊκή πορεία, κατά πάσα πιθανότητα τα έχουν πάρει χοντρά από Γερμανία, Γαλλία και ΕΕ.

Η Καϊλή παρουσίαζε το Κατάρ ως χώρα υπόδειγμα στα εργασιακά δικαιώματα ενώ συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο. Παρομοίως διάφοροι πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρουσιάζουν την ευρωπαϊκή πορεία ως κάτι θετικό για την χώρα ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Δεν είχε απλώς αρνητική επίπτωση αλλά ήταν καταστροφική. Κάνουν το μαύρο άσπρο γιατί τα έχουν πάρει.  

Δεν το ξέρει ο Μπάιντεν πως η Ελλάδα καταστράφηκε από την ευρωπαϊκή πορεία; Δεν το ξέρει ο Ομπάμα; Δεν το ξέρει ο Τσούνης; Το ξέρουν πολύ καλά! Για τους δικούς τους λόγους όμως υποστηρίζουν το σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ. Βέβαια υπάρχει μια χαραμάδα αισιοδοξίας πως πιθανώς να είναι ανοιχτοί σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση όπως η τριχοτόμηση της Ευρώπης. Εύχομαι να ισχύει αλλά δεν είναι βέβαιο.

Εμείς πρέπει πρώτα να καταλάβουμε ποια είναι τα συμφέροντα μας. Σίγουρα δεν είναι τα συμφέροντα μας με την ΕΕ διότι από αυτό καταστραφήκαμε. Όλοι αυτοί οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι προδότες υποστηρίζουν την ευρωπαϊκή πορεία γιατί τους ταΐζουν Γερμανία, Γαλλία και ΕΕ. Μην τους πιστεύετε. Απλά δεν θέλουν να τελειώσει το φαγοπότι τους. 

Στην συνέχεια πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είναι οι σύμμαχοι μας. Αυτοί που είναι ενάντια σε ΕΕ – ΝΤΠ, είναι οι πραγματικοί εταίροι, οι σύμμαχοι μας, διότι από το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ καταστραφήκαμε. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί; Ήταν μάλλον ο Τζόνσον αλλά τον έφαγαν. Ίσως προσπαθήσει επάνοδο. Είναι ο Τραμπ και ο Πούτιν και κάποιοι άλλοι μικρότερης ισχύος. 

Μας έχουν βάλει ενάντια στην Ρωσία για ένα και μόνο λόγο, γιατί ΕΕ – ΝΤΠ τους ταΐζει όλους αυτούς που μας κυβερνούν. Με την Ρωσία έχουμε σύμπλευση συμφερόντων. Για δικούς τους λόγους που έχουν εξηγηθεί σε άλλα άρθρα, είναι κατά του σχεδίου ΝΤΠ – ΕΕ. Είναι κατά γιατί τους απομονώνει από όλους τους πρώην συμμάχους τους στην Ανατολική Ευρώπη με τους οποίους έχουν ιστορικούς, φυλετικούς, πολιτισμικούς και θρησκευτικούς δεσμούς.

Ο Πούτιν, ο Τραμπ το κάνουν για τα δικά τους συμφέροντα. Η Ρωσία έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα αλλά πρωτίστως κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα όπως όλοι. Αφού λοιπόν εμείς καθορίσουμε ποια είναι πραγματικά τα δικά μας συμφέροντα ως χώρα, θα πρέπει να διαπιστώσουμε με ποιους έχουμε σύμπλευση συμφερόντων και σίγουρα δεν είναι οι ψευτο-εταίροι της ΕΕ.

Τιμολέων

Scroll to Top