Ψεύτες – Άσχετοι – Θεωρητικοί

Ψεύτες-Άσχετοι-Θεωρητικοί

Σε προηγούμενο άρθρο, πριν αρκετό καιρό, είχε ανακοινωθεί πως θα ασχοληθούμε με οικονομικά θέματα, ανταποκρινόμενοι σε αίτημα αναγνωστών. Εκφράζεται μέσα από πολλές ερωτήσεις που διατυπώνονται σε οικονομικά ζητήματα. Ακόμη και να μην είσαστε ανάμεσα σε αυτούς τους αναγνώστες, καλό είναι να τα διαβάζετε και ό,τι καταλάβετε, για να μην σας κοροϊδεύει το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ. Δεν πρόκειται να γράψετε κάποιο διαγώνισμα.

Η ευρωπαϊκή πορεία βασίστηκε σε μια επικοινωνιακή απάτη, την υπόσχεση οικονομικής ευημερίας. Τα οικονομικά είναι αυτά που σωστά ενδιαφέρουν περισσότερο τους ψηφοφόρους. Η ζωή σας δεν επηρεάζεται αν η Ελλάδα έχει την καλύτερη ΕΜΑΚ, αν κέρδισε το Euro ή την Eurovision. Επηρεάζεται από το αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής των κυβερνώντων που αποτυπώνεται στη λίστα αγοραστικής δύναμης.

Αυτό αποδεικνύει πως η χώρα πηγαίνει κατά διαόλου από την α) ευρωπαϊκή πορεία β) συμμετοχή στην ευρωζώνη και γ) κακοδιαχείριση των ευρωπαϊστών. Όμως θα προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε λίγο περισσότερο, πέρα από την παράθεση ενός πίνακα και την εξήγηση πως αυτό που μετράει είναι το μέσο εισόδημα σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης.

Όπως υπάρχουν γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, έτσι υπάρχουν και οικονομολόγοι που τα έχουν σπουδάσει, τέσσερα, έξι ή οκτώ χρόνια, για να μπορούν να τα καταλαβαίνουν. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των οικονομικών και των υπόλοιπων επιστημονικών επαγγελμάτων. Πρώτον, έχουν μεγάλη σχέση με την πολιτική και δεύτερον είναι το πιο σημαντικό θέμα της πολιτικής, σύμφωνα με τους ψηφοφόρους.

Έτσι ενώ οι ψηφοφόροι δεν χρειάζεται να καταλαβαίνουν ιατρική, στατική ή μηχανολογία, νομικά, πρέπει να καταλαβαίνουν έστω και λίγα οικονομικά για να μην μπορεί να τους κοροϊδεύει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολύ μικρή απήχηση, σε σχέση με τα Νεοταξικά ΜΜΕ. Όμως προς το παρόν, αυτό μπορούμε, αυτό κάνουμε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όσο πιο πολύ μπορείτε. Μπορεί να φθάσει πολύ πιο μακριά από το σχετικά μικρό αναγνωστικό κοινό του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Κάποια στιγμή, θα πέσει το καθεστώς ΝΤΠ - ΕΕ. Τότε η αλήθεια θα εξηγηθεί σε όλα τα κανάλια και τα μεγάλα ΜΜΕ όπως και στα δικαστήρια όπου θα καταδικαστούν πολλοί ευρώδουλοι Νεοταξίτες για τα βαριά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού λαού. Προς το παρόν, βολευτείτε με αυτό τον ιστότοπο και άλλους παρόμοιους που ίσως να υπάρχουν. Διαδώστε τον ιστότοπο ή/και την αλήθεια που περιγράφεται, σε όσους περισσότερους μπορείτε.

Η Αντί - ΝΤΠ δηλαδή η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ θα υπερισχύσει γιατί είναι ανώτερη σε πολλά σημεία όπως έχει εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα. Επίσης έχει ανώτερους επιστήμονες γενικότερα και ειδικότερα οικονομολόγους. Μόνο που είναι αποκλεισμένη από τα συστημικά ΜΜΕ. Βασικό σημείο του σχεδίου της ΝΤΠ - ΕΕ είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ. Έτσι να μπορούν να δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα, αποκρύπτοντας την αλήθεια από τους ψηφοφόρους.

Οι επιστήμονες γενικότερα και οι οικονομολόγοι της ΝΤΠ - ΕΕ ανήκουν σε τρεις κατηγορίες. Μια κατηγορία είναι οι ψεύτες, αυτοί που ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει αλλά συνειδητά λένε ψέματα, κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους. Μια άλλη κατηγορία είναι οι άσχετοι. Δύο παραδείγματα είναι ο Χατζηδάκης και ο Γεωργιάδης, οι δύο αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας.

Βρίσκονται σε υπουργεία που απαιτούν γνώσεις οικονομικών και ανάθεμα αν ξέρουν τι τους γίνεται. Επειδή κάποιος θα έπρεπε να ξέρει καλά οικονομικά στην θέση που βρίσκεται ή παριστάνει πως ξέρει καλά οικονομικά δεν σημαίνει πως τελικά ξέρει. Αυτοί οι δύο, δεν είναι τα μόνα παραδείγματα, είναι και ήταν πολλοί άλλοι και σε άλλα κόμματα. Απλά σήμερα, αυτοί οι δύο κατέχουν τις ψηλότερες θέσεις.

Μια τρίτη κατηγορία είναι οι θεωρητικοί. Όταν κανείς έχει μεταπτυχιακό στα Οικονομικά δεν μπορεί να είναι άσχετος. Μπορεί να είναι ψεύτης. Όμως μπορεί να είναι και θεωρητικός δηλαδή να έχει καλές θεωρητικές γνώσεις αλλά να είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Και αυτός άσχετος είναι, όχι ως προς την θεωρία αλλά την οικονομική πραγματικότητα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι. Ξέρουν την θεωρία αλλά είναι στουρνάρια όσον αφορά την πραγματικότητα.

Όλοι έχουν θεωρητικές γνώσεις, ξεκινούν με τις σπουδές. Απλά κάποιοι μένουν κολλημένοι στην θεωρία, αγνοώντας την πραγματικότητα ενώ άλλοι χρησιμοποιούν τις θεωρητικές γνώσεις για να αντιληφθούν την πραγματικότητα. Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι αλλά δεν προβάλλονται από τα Νεοταξικά ΜΜΕ, λόγω της Νεοταξικής λογοκρισίας και προπαγάνδας. Όταν πέσει το καθεστώς ΝΤΠ - ΕΕ, θα διαπιστώσετε πόσο πολλοί είναι.

Σε όποια κατηγορία και να ανήκουν οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες, ένα είναι το συμπέρασμα. Δεν μπορείτε να τους εμπιστευθείτε είτε είναι ψεύτες είτε άσχετοι ή θεωρητικοί. Όποιος είναι ειλικρινής και αντιλαμβάνεται την οικονομική πραγματικότητα, δεν μπορεί να υποστηρίζει αυτή την τεράστια ηλιθιότητα, την ΝΤΠ - ΕΕ. Αναγκαστικά θα είναι με την Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Χαράλαμπος

Scroll to Top