Ας φύγουν οι Εβραίοι

Ας φύγουν οι Εβραίοι

Ειπώθηκε πολύ σωστά να φύγουν οι Αμερικάνοι. Δεν έχουν καμιά δουλειά οι Αμερικάνοι να διατηρούν στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα την άμυνα τους. Να πάρουν τις βάσεις τους και τα στρατεύματα τους και να τα εγκαταστήσουν στην χώρα τους. Θα τους έρχεται πιο φθηνά και θα είναι καλύτερα για τους στρατιωτικούς να είναι στην χώρα τους. Αν γίνει Παγκόσμιος Πόλεμος και ένας νέος Χίτλερ προσπαθήσει να καταλάβει τον κόσμο, ας τα φέρουν. Δεν έχουν καμία δουλειά Αμερικάνοι, Εβραίοι και Γερμανοί να βρίσκονται σε Ορθόδοξες χώρες.

Το βασικότερο και σημαντικότερο που θέλω να το τονίσω και για αυτό αφιερώνω ολόκληρο άρθρο είναι το εξής. Δεν έχουν κανένα λόγο να βρίσκονται Εβραίοι στην Ελλάδα. Τους έφτιαξαν δική τους χώρα το 1948. Για αυτό φτιάχτηκε το Ισραήλ, για να έχουν χώρα οι Εβραίοι. Δεν υπάρχει άμεσα κίνδυνος να καταργηθεί το Ισραήλ. Ας φροντίσουν να συνετίσουν οι Εβραίοι του Ισραήλ, τους Εβραίους της διασποράς ώστε να διατηρήσουν την χώρα τους.

Από το 1948, έχουν περάσει εβδομήντα πέντε χρόνια. Έπρεπε σε αυτό το πολύ μεγάλο διάστημα να έχουν φύγει όλοι οι Εβραίοι της Ελλάδας, κρυφοί και φανεροί. Η περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι όπως πχ των ΗΠΑ ή της Βρετανίας. Οι ΗΠΑ ανήκαν στους Ινδιάνους. Οι πρώτοι άποικοι ήταν από την Ευρώπη αλλά εν τω μεταξύ έχουν πάει άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Στην Βρετανική Αυτοκρατορία δεν έδυε ποτέ ο ήλιος. Έτσι στην Βρετανία βρέθηκαν να κατοικούν άνθρωποι από όλη την Αυτοκρατορία που δεν ήταν όλος ο κόσμος αλλά ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου.

Επίσης αυτές οι χώρες είναι πιο πλούσιες από την Ελλάδα. Το Ισραήλ είναι πιο πλούσια χώρα από την Ελλάδα. Σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, το μέσο εισόδημα είναι σχεδόν όσο και της Βρετανίας. Της Ελλάδας είναι πολύ χαμηλότερα. Ελλάδα και Ισραήλ είναι παραπλήσιες χώρες, με την έννοια ότι είναι και οι δύο μεσογειακές χώρες. Γιατί να μένουν σε μια φτωχή χώρα, όταν στην χώρα τους, το Ισραήλ, την χώρα των Εβραίων, θα μπορούν να έχουν ένα ψηλότερο βιοτικό επίπεδο;

Μεγάλες Εβραϊκές κοινότητες βρισκόντουσαν σε Λάρισα, Ιωάννινα, Καστοριά, Βέροια, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Πάτρα, Βόλο, Φλώρινα. Τότε δεν υπήρχε το Ισραήλ. Τώρα υπάρχει το Ισραήλ εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, τρία τέταρτα του αιώνα για την ακρίβεια. Απευθύνουμε έκκληση στους Εβραίους σε φιλικό τόνο, αν και δεν θα έπρεπε. Τους παρακαλούμε να φύγουν από την Ελλάδα, φανεροί και κρυφοί (τους γνωρίζουμε όλους) και να πάνε στην χώρα τους που έχει ψηλότερο οικονομικό επίπεδο. Θα αισθάνονται πιο ωραία, πιο άνετα, πιο ελεύθερα ανάμεσα σε άλλους Εβραίους.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το γεγονός πως έχουν διαφορετική θρησκεία από την δική μας που είναι ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Θεωρούμε πως συνολικά η παρουσία τους είναι αρνητική και γνωρίζουν οι ίδιοι πολύ καλά σε τι αναφερόμαστε. Το γνωρίζουν καλύτερα από εμάς γιατί δικές τους είναι οι ενέργειες και οι μεθοδεύσεις. Ας πάνε στην πατρίδα τους όπου δεν θα τους ενοχλούμε αλλά ούτε θα μας ενοχλούν. Δεν θέλουμε πλέον καθόλου σχέσεις με το Ισραήλ ούτε καλές ούτε κακές.

Αν θέλουν να έρχονται ως τουρίστες, θα είναι ευπρόσδεκτοι. Όλοι οι τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι από όλες τις χώρες του κόσμου. Πέρα από το γεγονός πως μας φέρνουν χρήματα, το επιβάλει η ελληνική φιλοξενία. Αντιλαμβανόμαστε πως μια τέτοια μετακίνηση δεν μπορεί να γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Τους παρακαλούμε, μέχρι να έρθει η ώρα να μετοικήσουν στην χώρα τους, να μην εμπλέκονται στις επιζήμιες για την Ελλάδα δραστηριότητες, τις οποίες γνωρίζουν καλύτερα από όλους.

Ας ετοιμαστούν με την ησυχία τους, να πάνε στην πατρίδα τους. Το ξέρουμε πως δεν πρόκειται να γίνει άμεσα και πως για αρκετό διάστημα, κάποιοι θα μείνουν, κρυφοί και φανεροί. Παρακαλούμε θερμά, ο αριθμός τους να βαίνει συνεχώς μειούμενος, μέχρι ουσιαστικά να εκλείψει. Επιπλέον κάτι που είναι πιο σημαντικό, παρακαλούμε θερμά, να σταματήσουν τις επιβλαβείς για την χώρα δραστηριότητες, τις οποίες οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά.

Αν δεν θέλουν να πάνε στο Ισραήλ και προτιμούν κάποια άλλη χώρα, είναι δική τους απόφαση. Από την στιγμή όμως που έχουν δική τους χώρα που μοιάζει με την Ελλάδα ως μεσογειακή και μάλιστα είναι πολύ πλουσιότερη, έχουν κάπου να πάνε καλύτερα. Δεν είναι σαν τους πρόσφυγες που φεύγουν από πόλεμο ή εχθρικά καθεστώτα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους Εβραίους διότι πιστεύουμε πως η παράκληση μας θα εισακουστεί. Θεωρούμε πως αν πάνε στην χώρα τους θα είναι και αυτοί καλύτερα και εμείς καλύτερα. Να ζήσουν και αυτοί καλά στην πατρίδα τους και εμείς καλά στην δική μας, χωρίς να έχουμε πολλά πολλά, πέρα από τουριστικές επισκέψεις.

Μάριος

Scroll to Top