Μόνο με Ορθόδοξους

Μόνο με Ορθόδοξους

Αυτά τα εκλογικά αποτελέσματα είναι από έναν άλλο κόσμο. Είναι πέρα από κάθε λογική. Για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εξήγηση. Για τα ποσοστά της ΝΔ δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Σε όλες τις χώρες, μια κυβέρνηση έχει φθορά. Μετά την πανδημία, τις παρακολουθήσεις, το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, την πολύ κακή πορεία της οικονομίας και όλα τα άλλα τα στραβά, ο Μητσοτάκης έχει άνοδο; Είναι τελείως τρελό! Μόνη λογική εξήγηση είναι η νοθεία. Δεν έχω αποδείξεις, απλά κάνω κάποιους λογικούς συσχετισμούς που νομίζω θα τους κάνουν και πολλοί άλλοι.

Ευτυχώς βγήκαν κάποια συμπεράσματα. Μακριά από Εβραίους - Ισραήλ και μακριά από ΗΠΑ. Η περίπτωση μας είναι σαν κάποιον που τον κυνηγάει μια αρκούδα και για να προφυλαχθεί μπαίνει στην φωλιά ενός λύκου. Μας είχαν λιώσει οι Γερμανοί. Στην απελπισία μας επάνω στραφήκαμε στις ΗΠΑ επειδή υπάρχουν οι ομογενείς. Η αρκούδα είναι οι Γερμανοί και η φωλιά του λύκου είναι οι ΗΠΑ και οι Εβραίοι. Τελικά μπλέξαμε χειρότερα γιατί όλοι αυτοί, Γερμανοί, Δημοκρατικό κόμμα ΗΠΑ, Εβραίοι είναι το ίδιο και το αυτό, η ΝΤΠ.

Σε προηγούμενα άρθρα δεν λέγονται καθαρά κάποια πράγματα. Πρέπει κανείς να «διαβάζει ανάμεσα από τις γραμμές». Η πιθανότητα νοθείας λέγεται καθαρά. Υπονοείται επίσης πως υπήρξε βοήθεια στον Μητσοτάκη από ΗΠΑ - Δημοκρατικό κόμμα και Εβραίους - Ισραήλ. Δεν είναι καθαρό αλλά υπονοείται πως αν έχει γίνει νοθεία, τότε εμπλέκονται αυτοί που βοήθησαν τον Μητσοτάκη.

Ο Ερντογάν, στις πολύ πρόσφατες εκλογές, ανοιχτά κατηγορούσε την κυβέρνηση των ΗΠΑ δηλαδή τους Δημοκρατικούς πως προσπαθούν να πετύχουν νοθεία και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ χτυπιότανε για πολύ καιρό πως έγινε νοθεία. Πήγαιναν σε δικαστήρια, έκαναν διαμαρτυρίες, οπαδοί του εισέβαλαν στο Καπιτώλιο. Δύσκολα γίνεται τόση μεγάλη φασαρία, αν δεν υπάρχει τίποτα.

Το λογισμικό με το οποίο η ΕΥΠ Μητσοτάκη παρακολουθούσε τους πάντες είναι Ισραηλινής κατασκευής. Μήπως εκτός από αυτές τις περιπτώσεις που έγιναν γνωστές, υπήρχαν και άλλες; Μήπως παρακολουθούσαν τον Τσίπρα και άλλους Συριζαίους πρώτης γραμμής για να τους εκβιάζουν; Μπορεί η νοθεία να είναι εν γνώσει των κορυφαίων Συριζαίων. Αν από παρακολουθήσεις έχουν στοιχεία εναντίον τους που μπορούν να τους κάψουν, τότε το βουλώνουν και δέχονται την νοθεία.

Να τελειώσουν οι τριμερείς με το Ισραήλ και οποιεσδήποτε τριμερείς είναι πρωτοβουλία των ΗΠΑ. Να πάρουν τις βάσεις τους και να φύγουν. Δεν είναι όλοι οι Αμερικάνοι κακοί αλλά όπως φαίνεται τους καλούς τους εξολοθρεύουν οι κακοί για να επικρατήσουν. Να φύγει ο Τσούνης γιατί μόνο κακό κάνει στην Ελλάδα. Θεωρούμε πως δεν πρέπει πλέον να νοιώθει ασφαλής σε αυτή την χώρα, των προγόνων του. Τελικά καταλήγουμε στο αυτονόητο, σε αυτό που ήταν πάντοτε μπροστά στα μάτια μας και δεν μπορούσαμε να το δούμε. Κατ' αρχάς όλοι κοιτάζουν τα συμφέροντα τους όπως και εμείς τα δικά μας.

Όμως οι καλύτεροι σύμμαχοι, οι καλύτεροι εταίροι, είναι οι Ορθόδοξες χώρες με τις οποίες μας συνδέει κοινή ιστορία αιώνων. Όταν μπλέξαμε στην μεγάλη περιπέτεια της ευρωπαϊκής πορείας, οι περισσότερες Ορθόδοξες χώρες ήταν κομμουνιστικές ενώ η Ελλάδα δεν ήταν. Μετά το 1990 άλλαξαν τα πράγματα. Το μέλλον μας είναι με τις Ορθόδοξες χώρες. Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή χώρα είναι Ορθόδοξη, η Ρωσία. Έχει τοποθετηθεί πολλές φορές το ερώτημα «με ΗΠΑ ή με Ρωσία;» στα πλαίσια της πιθανολογούμενης δημιουργίας 4 - 10 γκρουπ χωρών, σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Πλέον η απάντηση είναι τελείως ξεκάθαρη. Μόνο με Ορθόδοξους δηλαδή με την Ρωσία. Μην ξεχνάμε πως η Ρωσία έχει και την Κίνα από πίσω. Πρώτη στρατιωτική δύναμη είναι οι ΗΠΑ αλλά δεύτερη και τρίτη είναι Ρωσία και Κίνα. Η Κίνα είναι μεγαλύτερη οικονομία από τις ΗΠΑ, σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης. Ρωσία και Κίνα έχουν αναπτυγμένη τεχνολογία. Δεν κόβουμε δεσμούς με τους ομογενείς στις ΗΠΑ ή σε άλλες χώρες. Θέλουν να κάνουν συμμαχία με τους υπόλοιπους Ορθοδόξους στις χώρες που βρίσκονται; Είναι καλό για να ενδυναμωθούν.

Δεν θέλουν; Είναι πρόβλημα τους. Ας κάνουν συμμαχία με τους Εβραίους και με όποιους άλλους θέλουν. Εμείς οι Έλληνες της Ελλάδας θα δημιουργήσουμε μια γερή βάση με τις υπόλοιπες Ορθόδοξες χώρες που είναι οι καλύτεροι εταίροι. Δίπλα μας είναι και η Ρωσία λίγο παραπάνω. Οι ΗΠΑ είναι στην άλλη άκρη του κόσμου. Ας μεταφέρουν τις βάσεις τους στο Ισραήλ. Γερμανοί, Αμερικάνοι και Εβραίοι να φύγουν από τα Βαλκάνια και όλες τις Ορθόδοξες χώρες. Δεν έχουν καμία δουλειά να βρίσκονται σε Ορθόδοξες χώρες.

Με ποιους θα κάνει συμμαχία το Ισραήλ; Είναι πρόβλημα τους. Ας κάνουν συμμαχία με το Ιράν και ας κάνουν τριμερείς Ιράν - Συρία - Ισραήλ. Είχαν μια ευκαιρία αλλά μας την έφεραν και έχασαν την ευκαιρία. Έτσι είναι αυτά. Και οι ΗΠΑ είχαν μια ευκαιρία αλλά μας την έφεραν και έχασαν την ευκαιρία. Ας πάνε να βγάλουν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη στο Ισραήλ και ας στείλουν τον Τσούνη πρέσβη στο Ισραήλ.

Παράλληλα δημιουργείται μια ισχυρή Αντινεοταξική βάση σε Ρωσία, Γαλλία, Ιταλία. Εδώ θα παίξουμε εμείς, στη γειτονιά μας. Θα αγωνιστούμε για την ανεξαρτησία μας και την απελευθέρωση από την ΝΤΠ, μακριά από Γερμανία, ΗΠΑ, Ισραήλ. Μπορεί τελικά να δημιουργηθεί το γκρουπ ανεξάρτητων χωρών με Ρωσία, Ιταλία, Γαλλία.

Πάντως η γερή βάση που πρέπει να δημιουργήσουμε είναι με Ορθόδοξες χώρες και μετά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε δεσμούς με Ορθόδοξους σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν σχέση εξάρτησης με τους Εβραίους. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, οι Ορθόδοξοι θα έχουν κάποιο συντονισμό με τους άλλους Χριστιανούς. Ο Χριστιανισμός είναι η μεγαλύτερη θρησκεία του κόσμου και μετά ο Ισλαμισμός.

Καμιά φορά είναι καλό να συμβαίνουν αναποδιές γιατί μετά ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Το τοπίο ξεκαθάρισε μέσα σε μία μόλις ημέρα. Την Κυριακή το πρωί ήταν θολό. Την Δευτέρα το πρωί είναι τελείως ξεκάθαρο. Μακριά από Γερμανούς, ΗΠΑ και Εβραίους. Προσέγγιση με όλες τις Ορθόδοξες χώρες όπου εξέχουσα θέση έχει η Ρωσία.

Χρήστος

Scroll to Top