Συμπεράσματα εκλογών

Συμπεράσματα εκλογών

Από τις εκλογές του Μαΐου 2023 βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα. Το πρώτο είναι πως κανείς δεν μπορεί να εμπιστεύεται τους Εβραίους. Στο τέλος οι Εβραίοι πάντοτε την φέρνουν σε όλους, εκτός από αν είναι κανείς δικός τους. Επίσης δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί όσους έχουν πολλές παρτίδες με Εβραίους όπως πχ το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.

Πρέπει να καταλάβετε πως ο Μπάιντεν είναι μπροστινός ενός συστήματος, της συμμαχίας ΝΤΠ. Έβαλαν μπροστινό έναν λευκό θρησκευόμενο και από πίσω είναι Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι κλπ, αυτοί που ελέγχουν το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ. Αποτελεί τεράστια απογοήτευση πως χάσαμε πάρα πολλά χρόνια περιμένοντας κάτι καλό από τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν ένα υγιές τμήμα της κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος αλλά επίσης ένα κομμάτι πολύ σάπιο. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο τμήμα είναι μεγαλύτερο και ποιο θα επικρατήσει τελικά. Δεν είναι απαραίτητο να επικρατήσει το μεγαλύτερο τμήμα που ίσως είναι το υγιές. Ίσως επικρατήσει το μικρότερο. Αυτό που μετράει στο τέλος είναι ποιο τμήμα θα επικρατήσει, όχι ποιο είναι το μεγαλύτερο.

Αποτελεί τεράστια απογοήτευση πως ήρθε ένας Ελληνοαμερικάνος πρέσβης μετά από πολλές δεκαετίες και έχει τελικά αρνητική επιρροή στην Ελλάδα. Υπήρξαν πράγματι ελπίδες από την τοποθέτηση του Τσούνη, ενός Ελληνοαμερικάνου, ταπεινής καταγωγής, στην θέση του πρέσβη των ΗΠΑ. Το ταπεινής εκφράζεται με θετική απόχρωση, ο πατέρας του ήταν από χωριό, όπως πάρα πολλοί Έλληνες, τον Πλάτανο Ναυπακτίας. Δεν πήγαινε Κολλέγιο και μάλλον δεν ήταν Εβραίος. Είναι πλέον persona non grata για την πλειονότητα των Ελλήνων. Ας πάει στο Ισραήλ, του ταιριάζει καλύτερα. 

Κάποιοι έλεγαν και λένε το σύνθημα «έξω τώρα οι Αμερικάνοι». Τους θεωρούσαμε γραφικούς, παλαβούς, αλλόκοτους, βλαμμένους. Είναι μεγάλη πίκρα να διαπιστώνουμε πως εμείς που αγωνιστήκαμε για την βελτίωση των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων, αποδειχθήκαμε τελικά λάθος και αυτοί που θεωρούσαμε παλαβούς, αλλόκοτους και βλαμμένους, τελικά ήταν σωστοί. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τις πρόσφατες εκλογές. Ο νοών νοείτω.

Χάσαμε πολλά χρόνια περιμένοντας κάτι καλό από τους Αμερικάνους. Χάσαμε τον χρόνο μας και σπαταλήσαμε ενέργεια και προσπάθεια. Και όλα αυτά γιατί; Για να προωθούν τον Μητσοτάκη, την επιλογή των Εβραίων που υπηρετεί τα Εβραϊκά συμφέροντα. Δηλαδή εμείς αγωνιζόμαστε επί χρόνια για την βελτίωση των Ελληνοαμερικανικών σχέσεων, για να ωφεληθούν τελικά οι Εβραίοι.

Ένα άλλο συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως εκεί που φτύνεις δεν μπορείς να γλύφεις. Αυτό βέβαια, αν τα αποτελέσματα είναι αληθινά. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως έγινε νοθεία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτυνε την ΝΤΠ - ΕΕ και μετά τους έγλυφε. Τα Εβραϊκά - Νεοταξικά ΜΜΕ, παρόλο που τους έγλυφε ο ΣΥΡΙΖΑ, στήριζαν τον εκλεκτό των Εβραίων, τον Μητσοτάκη. Δηλαδή τζάμπα το γλύψιμο στην ΝΤΠ. Θα τα είχαν πάει πολύ καλύτερα, αν είχαν στην κόντρα τους Εβραίους και την ΝΤΠ όπως στην αρχή, αντί να τους γλύφουν.

Αν είναι αληθινά τα αποτελέσματα, κάτι για το οποίο πραγματικά αμφιβάλλω, πετύχαμε κατά το ήμισυ. Είχαμε πει πως είναι εφικτό να πέσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το 25% και στα χαμηλά του 20%. Στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ πέσαμε μέσα, αν είναι αληθινά τα αποτελέσματα. Επίσης βγαίνουν συμπεράσματα για τους Έλληνες ψηφοφόρους και πολίτες.

Μετά τα αποτελέσματα, αν είναι πραγματικά, οι Έλληνες είναι επίσημα οι πιο χαζοί άνθρωποι του κόσμου. Έδωσαν 40% στο κόμμα που τους κατέστρεψε για να τους καταστρέψει περισσότερο. Ισχύει βασικά για τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. Οι Έλληνες κεντροδεξιοί είναι οι πιο χαζοί άνθρωποι του κόσμου. Οι κεντροαριστεροί είχαν την εξυπνάδα να αλλάξουν το ΠΑΣΟΚ, όταν κατάλαβαν πως τους κορόιδευε και τους κατέστρεψε.

Επίσης είχαν την εξυπνάδα να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν άρχισε να γλύφει εκεί που αρχικά έφτυνε. Αν υποθέσουμε πως όλα αυτά που γράφαμε για πολύ καιρό στο Ίντερνετ είχαν κάποια επίδραση, τότε βγάζουμε άλλο ένα συμπέρασμα. Ένα μεγάλο μέρος των κεντροαριστερών ψηφοφόρων είναι όχι απλώς χρήστες του Ίντερνετ αλλά επηρεάζονται από το Ίντερνετ. Με άλλα λόγια το Ίντερνετ έχει επίδραση στους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους ενώ δεν έχει επίδραση στους κεντροδεξιούς.

Μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το Ίντερνετ αλλά αν η χρήση του Web δεν είναι σε μεγάλο βαθμό, τότε το Ίντερνετ δεν έχει επίδραση στην διαμόρφωση της άποψης του. Οι κεντροαριστεροί επηρεάζονται στην διαμόρφωση της άποψης τους σημαντικά από το Ίντερνετ ενώ οι κεντροδεξιοί είναι βόδια που κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση και πιστεύουν ότι τους λένε οι Εβραίοι και η ΝΤΠ.

Από την μία είναι πάρα πολύ λυπηρό για κάποιον που βρίσκεται στον χώρο της κεντροδεξιάς να ξέρει πως οι ομοϊδεάτες του είναι τα μεγαλύτερα βόδια του κόσμου. Από την άλλη είναι ενθαρρυντικό. Για να μη επηρεάζονται από το Ίντερνετ, είναι πιθανότατα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που κάποια στιγμή θα πεθάνουν. Έτσι υπάρχει ελπίδα.

Κάποια στιγμή θα απαλλαγούμε από Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και την ΝΔ, όταν πεθάνουν όλα αυτά τα βόδια που κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση και τους χειραγωγούν οι Εβραίοι και η ΝΤΠ. Ακόμη και να μην γίνει τίποτα άλλο πριν για να επικρατήσει η Αντί - ΝΤΠ, θα πεθάνουν όλοι αυτοί που χειραγωγούνται από την τηλεόραση. Εφιάλτης είναι, θα περάσει. Η Κατοχή της ΝΤΠ κάποια μέρα θα τελειώσει.

Παύλος

Scroll to Top