Υπέρ Ρωσίας 50-45-5

Υπέρ Ρωσίας 50–45–5

Αυτή την εποχή γίνονται φοβερές παρασκηνιακές διεργασίες που θα αλλάξουν την παγκόσμια αρχιτεκτονική, όχι μόνο ασφαλείας αλλά και γενικότερα. Είναι μακράν το σημαντικότερο ζήτημα που θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ ούτε καν αναφέρονται σε αυτό το ζήτημα. Δεν μπορεί να αποτελέσει είδηση καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Μπορεί όμως να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού. Τα κανάλια και τα άλλα Νεοταξικά ΜΜΕ έχουν πολλούς σχολιαστές πέρα από την καθαρά ειδησιογραφία. Η Μέρκελ αναφέρθηκε στην νέα αρχιτεκτονική ασφαλείας στην οποία θα πρέπει να συμμετέχει και η Ρωσία. Ο Τραμπ προθυμοποιήθηκε να ηγηθεί της δυτικής διαμεσολάβησης με την Ρωσία.

Η Μέρκελ αναγκάζεται να πλησιάσει την επικρατούσα αντίληψη στην παγκόσμια κεντροδεξιά. Μην ξεχνάμε πως στους G8 (αν συμπεριλάβουμε την Ρωσία) η κεντροδεξιά είναι 7 – 1 κατά του σχεδίου ΕΕ – ΝΤΠ. Μόνο η κεντροδεξιά στην Γερμανία είναι υπέρ. Πρέπει και οι Γερμανοί κεντροδεξιοί να εναρμονιστούν με τις υπόλοιπες χώρες των G8 δηλαδή ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Ιαπωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ρωσία.

Το βέβαιο είναι πως το ηλίθιο σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει. Η τριχοτόμηση της Ευρώπης και η δημιουργία τουλάχιστον τεσσάρων πόλων παγκόσμια δεν είναι βέβαιο πως θα γίνει. Είναι όμως από τις πιθανότερες περιπτώσεις μιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης. Ένα άλλο θέμα που μας ενδιαφέρει πολύ είναι σε ποιο γκρουπ θα βρεθεί η Ελλάδα. Λοιπόν τα προγνωστικά είναι 50 – 45 – 5 για αντίστοιχα το γκρουπ Ρωσίας, ΗΠΑ – Βρετανίας, Γαλλίας – Γερμανίας.

Αυτή δεν είναι μόνο η δική μου εκτίμηση αλλά και πολλών άλλων που έχουν γνώσεις των καταστάσεων και δεν αρκούνται να χάφτουν ό,τι ψέμα σερβίρουν τα Νεοταξικά ΜΜΕ. Δηλαδή αυτό που ο κυρ-Γιάκος Μουτσουνάκης (γιατί κάνει συνεχώς μουτσούνες) και οι παρεμφερείς θεωρούν τελείως απίθανο είναι στην πραγματικότητα το πιο πιθανό, αν και έχει ελάχιστη διαφορά από την δεύτερη πιθανότητα, να βρεθούμε στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ – Βρετανία. Να δούμε που θα πάει ο Μητσοτάκης και όλοι οι Νεοταξίτες αν τελικά η Ελλάδα βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. 

Δίνω 5% να βρεθεί η Ελλάδα στο γκρουπ Γαλλίας – Γερμανίας γιατί τίποτε δεν είναι απίθανο στην ζωή. Γιατί όμως έχει ελαφρά μεγαλύτερη πιθανότητα να βρεθούμε στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία αντί για ΗΠΑ – Βρετανία; Γιατί οι αγγλόφωνοι δεν θέλουν να «τα σπάσουν» τελείως με τον γαλλογερμανικό άξονα. Οι ομογενείς στις ΗΠΑ έχουν κάποια δύναμη αλλά δεν κυβερνούν την χώρα. Επιπλέον γεωγραφικά είμαστε πολύ εγγύτερα στην Ρωσία και έχουμε στενούς ιστορικούς, θρησκευτικούς και πολιτισμικούς δεσμούς.

Ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία γενικά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Είναι με τον Μπάιντεν και όχι τον Τραμπ. Ο Μπάιντεν όμως για κακή τους τύχη βρίσκεται στην κεντροαριστερά ενώ η Νέα Δημοκρατία υποτίθεται στην κεντροδεξιά. Οι ΗΠΑ έχουν εξέχουσα θέση στους G8 καθώς είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και ισχυρότερη χώρα. Στην κεντροδεξιά των ΗΠΑ κυριαρχεί η φράξια του Τραμπ.

Όλη αυτή η ευρωμανής νεοταξική συμμορία που είναι διακομματική και όχι μόνο στην κεντροδεξιά, ανέβηκε και ευνοήθηκε από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σκηνικό. Με ψεύτικες υποσχέσεις, παραμύθια και πλύση εγκεφάλου είχαν κατορθώσει να πείσουν τους πολίτες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης πως η ΕΕ είναι κάτι καλό ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ κακό, ειδικά για την Ελλάδα που καταστράφηκε από την ευρωπαϊκή πορεία.

Ευτυχώς γίνεται αφύπνιση των πολιτών στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια και αντιλαμβάνονται τι πραγματικά είναι το σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ που αποσκοπεί και το αληθινό πρόσωπο των Νεοταξιτών. Όσο λοιπόν τους ευνοούσε το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο σκηνικό, η ελληνική νεοταξική συμμορία κυριαρχούσε. Τώρα σταδιακά θα περιθωριοποιηθούν και είναι το καλό σενάριο για αυτούς. Υπάρχουν χειρότερα όπως φυλάκιση και κατάσχεση όλης της περιουσίας τους. 

Ή θα αναδειχθούν άλλοι άνθρωποι στην ΝΔ με άλλες πολιτικές ή θα αναδειχθεί άλλο κόμμα στην πρώτη θέση της κεντροδεξιάς. Όλοι όσοι έχετε προσκολληθεί σε κάτι Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες και λοιπούς ευρωμανείς Νεοταξίτες, ψάξτε να βρείτε άλλους γιατί αυτοί τελειώνουν. Δύο επιλογές υπάρχουν. Ή θα τελειώσουν οι Έλληνες πολίτες αυτούς που αποδεδειγμένα καταστρέφουν την χώρα ή αυτοί θα τελειώσουν οριστικά την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Σταύρος

Scroll to Top