Βοήθεια Συμμάχων

Βοήθεια Συμμάχων

Πρωθυπουργός ο Μπιλιράκης

Αυτό που γίνονται τώρα Παγκόσμια είναι πολύ σχετικά με αυτά που γινόντουσαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ο Χίτλερ όπως και οι Νεοταξίτες ήθελε να εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Ολιγαρχική Ναζιστική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είναι ένας διαφορετικός πόλεμος και μία διαφορετική Αντίσταση. Οι Έλληνες Αντιστασιακοί σήμερα δεν ανατινάζουν γέφυρες και ούτε πηδάνε σε καμιόνια.

Έχουν διεισδύσει μέσα στο Νεοταξικό σύστημα, το έχουν διαβρώσει και έχουν πάρει πολλούς Νεοταξίτες με το μέρος της Αντίστασης, οι οποίοι δίνουν πληροφορίες και στοιχεία. Η Αστυνομία ενίοτε μπορεί να έχει στοιχεία για κακοποιούς αλλά να τους αφήνει να συνεχίζουν την δράση τους ώστε να εξαρθρώσει όλο το κύκλωμα. Παρομοίως ένας λόγος που η ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος δεν έχει γίνει ακόμη, είναι για να συγκεντρώσει η Αντίσταση πληροφορίες και στοιχεία για όλη την σπείρα δηλαδή το Νεοταξικό σύστημα.

Υπάρχουν κάποια παρασκηνιακά προδοτικά κέντρα που δεν φαίνονται. Αυτά τα προδοτικά κέντρα υποστήριζαν τον Χίτλερ στην Κατοχή και στην συνέχεια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο σκοπός του Χίτλερ και ΝΤΠ - ΕΕ είναι ο ίδιος. Σε αυτά τα προδοτικά κέντρα συμμετέχουν και άνθρωποι που δεν είναι ευρέως γνωστοί όπως οι πολιτικοί πρώτης γραμμής και οι μιντιάρχες. Η Αντίσταση έχει διεισδύσει σε αυτά αλλά θέλει να γίνει πλήρης εξάρθρωση.

Πρέπει να προσέξουν πολύ κάποιοι Νεοταξίτες. Μπορεί να μην έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα ή το έγκλημα της προπαγάνδας σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού αλλά θα τους βαρύνει η συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Είναι όπως με την σύσταση συμμορίας. Βαρύνει όλους όσους συμμετέχουν ακόμα κι αν δεν διαπράξουν εγκλήματα αλλά έχουν βοηθητικό ρόλο στον οποίο δεν τελείται κάποιο έγκλημα. Να μην εφησυχάζονται λοιπόν πως δεν θα καθίσουν στο σκαμνί. Και αυτοί πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνει η Αντίσταση, να έχουν ασυλία αν συνεργαστούν μαζί της.

Ξεκίνησα από τον Μπιλιράκη και έφτασα στην ευκαιρία που δίνει η Αντίσταση σε όλους τους Νεοταξίτες, αν έρθουν με το μέρος της να την γλυτώσουν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Όμως όλα συνδέονται μεταξύ τους. Έχουμε πει ότι η Αντίσταση δεν είναι μία οργάνωση αλλά πολλές οργανώσεις, ομάδες, δίκτυα που βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα.

ΕΔΕΣ είναι το ψευδώνυμο ομπρέλα για τις σημερινές αντιστασιακές οργανώσεις της κέντρο + δεξιάς και ΕΛΑΣ για αυτές της κέντρο + αριστεράς. Υπάρχει μία στενότερη συνεργασία μέσα στον ΕΔΕΣ και στον ΕΛΑΣ και απλά ένας συντονισμός μεταξύ ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ. Η οργάνωση Τραμπ είναι διαφορετική από την Αντίσταση αλλά έχει επαφές με αντιστασιακές οργανώσεις - ομάδες - δίκτυα του ΕΔΕΣ δηλαδή της κεντροδεξιάς.

Ο Τραμπ είναι ξεκάθαρα κατά της Νέας Τάξης και επομένως η οργάνωση Τραμπ και ο Έλληνας Τραμπ είναι κατά της Νέας Τάξης. Ο Μπάιντεν ήταν με την Νέα Τάξη αλλά μάλλον το γυρίζουν όλοι στις αγγλόφωνες χώρες σε μία ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Ο Μητσοτάκης φαίνεται πως μένει τελείως ξεκρέμαστος όπως και οι από το ΛΑΟΣ προερχόμενοι. Το πολιτικό καντήλι τους σβήνει. ΗΠΑ και Βρετανία βρίσκονται πλέον σε αντίθετη κατεύθυνση.

Η ελληνική Αντίσταση έπαιξε ρόλο στην Απελευθέρωση κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά ο πόλεμος ήταν παγκόσμιος. Χωρίς την βοήθεια των Συμμάχων δεν θα είχε έρθει ποτέ η Απελευθέρωση. Αν δεν έμπαιναν οι ΗΠΑ στον πόλεμο ενδεχομένως να επικρατούσε ο Χίτλερ. Η ελληνική Αντίσταση στηρίζεται στην βοήθεια των αγγλόφωνων χωρών (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) και δευτερευόντως της Ρωσίας για να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη Απελευθέρωση από τον Άξονα.

Αναστάσιος

Scroll to Top