Η αιτία των κακών

Η αιτία των κακών

Το πρόβλημα της μετανάστευσης

Τα προβλήματα της Ελλάδας είναι ατέλειωτα, αμέτρητα. Δεν είναι μόνο η οικονομική καταστροφή. Στην Ελλάδα ζείτε, τα αντιμετωπίζετε από το πρωί ως το βράδυ. Πρέπει να σας το πουν τα κανάλια; Μα δεν πρόκειται να σας το πουν τα κανάλια. Πρέπει να το καταλαβαίνετε από μόνοι σας. Δεν είναι κάτι δύσκολο που να χρειάζεται πολύ εξυπνάδα και μόρφωση.

Ακόμα και να παρουσιάσουν τα κανάλια ή το πολιτικό σύστημα κάποια προβλήματα, το κάνουν με τρόπο παραπλανητικό και προπαγανδιστικό. Πρέπει να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως δουλεύει η πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν και να αντιστέκεστε. Το πρώτο βήμα είναι να καταλαβαίνετε την χειραγώγηση, την προπαγάνδα, την πλύση εγκεφάλου. Αν πέσετε θύματα χειραγώγησης, προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, συστηματικής εξαπάτησης είναι σε βάρος σας.

Διότι σκοπό έχουν να σας κάνουν να σκέφτεστε, να αποφασίζετε, να ενεργείτε ενάντια στα συμφέροντα σας. Δηλαδή να σας κάνουν να βλέπετε τον γκρεμό μπροστά και να προχωράτε ακάθεκτοι. Μην πιστεύετε ό,τι λέει ο κάθε ψεύτης/ρα, ο κάθε απατεώνας/ισσα, ο κάθε προπαγανδιστής/ρια επειδή έχει ένα μικρόφωνο και ίσως συμφωνείτε ιδεολογικά ή σε κάποια βασικά πράγματα. Πρέπει να το ψάχνετε και αλλού δηλαδή στο Ίντερνετ γιατί από τα περισσότερα κανάλια και ΜΜΕ η άλλη άποψη, η αντίθετη από αυτή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ έχει εξαφανιστεί.

Μία τεχνική εξαπάτησης των Καθεστωτικών είναι να αναφέρουν τα προβλήματα αλλά να μην επιρρίπτουν τις ευθύνες σε κανένα ή να τις επιρρίπτουν σε κάτι ασαφές και αόριστο όπως οι παθογένειες του παρελθόντος. Μία άλλη τεχνική εξαπάτησης είναι να επιρρίπτουν την ευθύνη και στους πολίτες ή μόνο στους πολίτες. Μία τρίτη είναι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να παρουσιάζουν διαφορετικά το πρόβλημα από ό,τι είναι. Να δώσω κάποια πρόσφατα παραδείγματα.

Θυμάστε το «μαζί τα φάγαμε». Δεν τα φάγαμε μαζί! Μαζί τα έφαγαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Μαζί τα έφαγαν με κάποιους γαλάζιους και πράσινους κομματικούς. Δεν τα έφαγαν μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες αλλά μόνοι τους. Με το «μαζί τα φάγαμε» θέλουν να σας πείσουν πως έχετε και εσείς ευθύνη. Γιατί αν κατορθώσουν να σας πείσουν, τότε αποδέχεστε ως κάτι που σας αξίζει τα πάνδεινα που περάσατε και εξακολουθείτε να περνάτε. «Ε αφού φταίω και εγώ γιατί μαζί τα φάγαμε, τότε καλά να πάθω να τα τραβάω τώρα όλα αυτά» σκέφτονται πολλά θύματα πλύσης εγκεφάλου.

Αλλιώς μπαίνετε σε άλλο ειρμό σκέψεων που δεν εξυπηρετεί καθόλου το Καθεστώς. «Εγώ δεν φταίω σε τίποτα! Γιατί να την πληρώνω; Να την πληρώσουν αυτοί που φταίνε. Να βρούμε αυτούς που φταίνε, να τους τιμωρήσουμε πολύ αυστηρά και να μας αποζημιώσουν για όλα όσα περνάμε». Έτσι σκέφτονται όσοι έχουν καταφέρει να αντισταθούν στην πλύση εγκεφάλου των καναλιών και των ΜΜΕ.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η προπαγάνδα για τις γυναικοκτονίες. Εδώ έχουμε παραποίηση του προβλήματος. Το πραγματικό πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα είναι η εκτόξευση της εγκληματικότητας. Οι γυναικοκτονίες είναι μέρος του προβλήματος. Έχει εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα για τις γυναικοκτονίες. Μία από τις αιτίες είναι η οργή που αισθάνονται κάποιοι άνθρωποι για την καταστροφή της ζωής τους και δεν μπορούν να την διαχειριστούν, ξεσπώντας σε αυτούς γύρω τους. Οι Καθεστωτικοί απατεώνες εστιάζουν στο μέρος του προβλήματος, αντί για το όλον.

Το κάνουν για να ρίξουν πάλι την ευθύνη στους πολίτες, τις ελληνικές οικογένειες που δήθεν μεγαλώνουν με λάθος τρόπο τα αγόρια τους. Δηλαδή πάλι προσπαθούν να περάσουν στους χαζούς που πέφτουν εύκολα θύματα εξαπάτησης πως «εσύ φταις τελικά». Τους δίνουν έτοιμη την απάντηση για να μην αρχίσουν να σκέφτονται «ποιος φταίει για όλα αυτά τα αμέτρητα και ατέλειωτα προβλήματα που υπάρχουν». Η απάντηση είναι εύκολη και απλή αλλά δεν πρόκειται να σας την πουν τα κανάλια.

Για τα χίλια μύρια προβλήματα που έχουν γίνει βουνό, πέρα από την οικονομική καταστροφή που είναι ίσως το μεγαλύτερο, φταίνε αυτοί που κυβερνούσαν και εξακολουθούν να κυβερνούν, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Αυτοί είναι η αιτία όλων των κακών. Αυτοί δημιουργούν όλα τα προβλήματα. Είναι παντελώς ακατάλληλοι για διακυβέρνηση. Τώρα το γιατί είναι δευτερεύον και μικρής σημασίας. Μπορεί να είναι προδότες, πουλημένα τομάρια, άσχετοι και άχρηστοι, συνεχώς σκέφτονται πως θα κλέψουν και πως θα κοροϊδέψουν αντί πως θα κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Το θέμα είναι πως για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για την δουλειά αυτή. Σε όλες τις δουλειές, όποιος δεν κάνει, φεύγει. Εδώ έχουμε ένα Καθεστώς που έχει προκαλέσει οικονομική καταστροφή και υποδούλωση, έχει φορτώσει τους πολίτες με το μεγαλύτερο χρέος στον κόσμο ως ποσοστό, έχει δημιουργήσει άπειρα και ατέλειωτα προβλήματα που έχουν γίνει βουνό και αντί να φύγουν, εξακολουθούν να κυβερνούν. Είναι γιατί έχουν συνωμοτήσει μαζί με το μιντιακό σύστημα που είναι η συνεργοί τους στην προδοσία, την εξαπάτηση και την εκμετάλλευση του ελληνικού λαού.

Το μιντιακό σύστημα τους κρατάει. Αν το μιντιακό σύστημα έκανε σωστά την δουλειά του παρουσιάζοντας την αλήθεια και ενημερώνοντας σωστά, όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι δεν θα είχαν φύγει μόνο με τις κλωτσιές αλλά θα ήταν στην φυλακή και θα είχε κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Για αυτό προσπαθήσετε να καταλάβετε πως δουλεύει η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου που κάνουν ώστε να μη πέφτετε θύματα.

Απόστολος

Scroll to Top