Η Ένωση του Διαβόλου

Η Ένωση του Διαβόλου

Οι Ολιγαρχικοί Σοσιαλιστές, έκαναν με τον Ναπολέοντα την πρώτη προσπάθεια για Ευρωπαϊκή και μετά Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Η δεύτερη ήταν με τον Χίτλερ. Ενδεχομένως να έγιναν και ενδιάμεσα προσπάθειες που δεν έφτασαν τόσο μακριά. Ίσως και ο πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος να ήταν μια προσπάθεια των Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών. Οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι ήταν λίγο μετά την Γαλλική Επανάσταση. Αυτές οι ιδέες δημιουργήθηκαν πριν και μετά την Γαλλική Επανάσταση αλλά κυοφορούνταν για αιώνες, τουλάχιστον από τις Σταυροφορίες, ίσως και πιο πριν.

Ο Χίτλερ ήταν ένας ομοφυλόφιλος μποέμ φτωχός ζωγράφος, με Εβραίο παππού. Αρχικά ομοφυλόφιλοι, Εβραίοι, Λουμινάτηδες, χρήστες ναρκωτικών, Ρομά ήταν μαζί. Αυτοί βοήθησαν τον Χίτλερ στα πρώτα του βήματα. Πρώτα και πάνω από όλα ήταν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. Στην συνέχεια α) του την έφεραν β) νόμισε ότι του την έφεραν γ) νόμισε ότι θα του την φέρουν και στράφηκε εναντίον τους συμμαχώντας με αντιπάλους τους. Ο Νέος Κόσμος που ονειρευόντουσαν αρχικά οι Ναζί είναι ο Νέος Κόσμος των νεοταξιτών, μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο άλλαξαν τα στρατόπεδα. Οι νικητές της Δύσης, Αμερικάνοι και Άγγλοι, άρχιζαν να φοβούνται τον κομμουνιστικό κίνδυνο που έγινε η νέα απειλή. Δεν τους θεωρούσαν πλέον τόσο επικίνδυνους, τους Ναζί και τους φασίστες, γιατί είχε πεθάνει ή φυλακιστεί όλη η ηγεσία τους. Ενέταξαν πολλούς χιτλερικούς στο αντικομουνιστικό στρατόπεδο. Έτσι προέκυψαν οι διάφοροι δήθεν δεξιοί τύπου Καραμανλή. Ήταν δηλαδή μεταλλαγμένοι σοσιαλιστές που αγωνίζονταν για την Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία υπό τον Χίτλερ.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με τον Χίτλερ, οι Ολιγαρχικοί Σοσιαλιστές άλλαξαν τροπάριο. Κατάλαβαν ότι εάν είχαν απέναντι τους όλη την πατριωτική κεντροδεξιά δεν θα πετύχαιναν κάτι. Έτσι χρησιμοποίησαν Δούρειους Ίππους στο πατριωτικό χώρο, ομοφυλόφιλους, έκφυλους, ναρκομανείς, αιρετικούς, αλλόθρησκους, εθνικές μειονότητες κλπ. Ο τελικός σκοπός είναι Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Η Νέα Τάξη είναι μια συνωμοσία εθνικών, θρησκευτικών, σεξουαλικών κλπ μειονοτήτων απέναντι στους υπόλοιπους. 

Αυτά όλα η ΕΣΣΔ, η ΕΕ είναι σοσιαλιστικές ουτοπίες. Δηλαδή κάποιοι σοσιαλιστές στοχαστές σκέφτονται κάποια πράγματα ή καταστάσεις που δεν υπάρχουν, εξ ου και το ουτοπία δηλαδή ου+τόπος, ένας τόπος που υπάρχει μόνο στην φαντασία κάποιων σοσιαλιστών. Θεωρητικά μπορεί να τους φαίνονται σαν Παράδεισος αλλά στην πράξη δεν είναι καθόλου. Όλοι οι γνήσιοι κεντροδεξιοί πρέπει να την πολεμήσουν σθεναρά (την Ένωση του Διαβόλου). Όμως και οι σοσιαλιστές και οι αριστεροί δεν πρέπει να χαίρονται γιατί δεν είναι ένας οποιοσδήποτε «καλός» Σοσιαλισμός αλλά συγκεκριμένος και «πολύ κακός».

Θα είναι δύο τάξεις, η τάξη της ολιγαρχίας δηλαδή της ψευτοελίτ και η πλέμπα. Η ψευτοελίτ θα έχει συγκεντρώσει τον πλούτο και την δύναμη για να ελέγχει την πλέμπα. Θα χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους, προπαγάνδα, λογοκρισία, καταπιεστική και άδικη νομοθεσία κλπ. Η πλέμπα δεν είναι σε θέση να σκεφτεί και να αποφασίσει (έτσι πιστεύουν) και θα επιβάλλουν τις απόψεις τους. Σύμφωνα με την δική τους άποψη, αυτός είναι ο Παράδεισος. Όμως κάνουν μεγάλο λάθος. Και οι κομμουνιστές πίστευαν ότι δημιούργησαν το Παράδεισο επί γης αλλά τελικά για τους περισσότερους αποδείχθηκε ότι δεν ήταν.

Επειδή είναι και ακόλαστοι αμοραλιστές, στο Παραδεισένιο κόσμο που ονειρεύονται δεν θα υπάρχει κακό και αμαρτία, όλα θα επιτρέπονται από ηθικής άποψης, παιδεραστία, βιασμός, κτηνοβασία, αιμομιξία, πορνεία, όργια, κοπρολαγνία, ουρολαγνία, ανταλλαγές συντρόφων, εξαπάτηση, κλεψιά, δολοφονία. Τα περισσότερα από αυτά θα επιτρέπονται και από νομική άποψη. Ποια θα είναι; Ότι τους κατέβει, τρελοί είναι ότι θέλουν κάνουν. Εξάλλου ήδη συμβαίνει αυτό, απλά θα προστεθούν και άλλα πολλά που θα είναι νόμιμα.  

Όποιοι λοιπόν δεν έχουν τις ίδιες απόψεις και έχουν ηθικούς φραγμούς ή δεν συμφωνούν με την παλαβομάρα τους, θα θεωρούνται ακατάλληλοι για τον Νέο Κόσμο και θα τους ξεφορτώνονται. Μας ετοιμάζουν μια Κόλαση, για εμάς την πλέμπα. Και γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα; Γιατί αν πουν ξεκάθαρα που πραγματικά το πάνε, όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνει αλλά θα ξεσηκωθεί η πλέμπα και θα τους σκοτώσουν και θα τους πάρουν τις περιουσίες (των Ολιγαρχικών Σοσιαλιστών). Για όσους έχουν διαβάσει καλά ιστορία και μπορούν και βλέπουν τα σημάδια, είναι ξεκάθαρο και πέρα από κάθε αμφιβολία που το πάνε πραγματικά.

Υπέρ-Δούρειος Ίππος

Στέφανος

Scroll to Top