Υπέρ-Δούρειος Ίππος

Υπέρ-Δούρειος Ίππος

Η Ένωση του Διαβόλου

Δεν πρέπει να μας φαίνεται καθόλου παράξενο ότι τον Χίτλερ αρχικά ανέβασαν αυτοί στους οποίους αργότερα άσκησε διωγμό. Οι σύμμαχοι να γίνονται αντίπαλοι, είναι τόσο συχνό που σχεδόν αποτελεί τον κανόνα στην πολιτική, παρά την εξαίρεση. Μπορούμε να δούμε στην Ελλάδα τι έχει γίνει, σχετικά πρόσφατα. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Ο Σαμαράς έκανε την Πολιτική Άνοιξη, ο Στεφανόπουλος την ΔΗΑΝΑ, ο Καρατζαφέρης τον ΛΑΟΣ, ο Αβραμόπουλος το ΚΕΠ, η Μητσοτάκη την Δημοκρατική Συμμαχία, ο Καμένος τους ΑΝΕΛ, ο Λαφαζάνης την ΛΑΕ, ο Παπανδρέου το ΚΙΔΗΣΟ, ο Κρανιδιώτης την Νέα Δεξιά, ο Νικολόπουλος το ΧριΚΕ, ο Ζώης την Νέα Μέρα, ο Βαρουφάκης το ΜΕΡΑ25 κ.ο.κ. Πολλοί πρώην σύμμαχοι που έγιναν αντίπαλοι, ξαναγίνονται σύμμαχοι όπως ο Σαμαράς, η Μητσοτάκη, ο Αβραμόπουλος, ο Παπανδρέου.

Κόντρες υπάρχουν και μέσα στα κόμματα, μόνο που δεν βγαίνουν προς τα έξω. Όταν η εσωτερική αντιπαράθεση γίνεται μη διαχειρίσιμη, επέρχεται το διαζύγιο. Το θέμα είναι σε ποιο βαθμό μπορεί να φθάσει η αντιδικία πρώην συμμάχων. Ενίοτε φθάνει σε ακραίες καταστάσεις. Δεν το βλέπουμε μόνο στην πολιτική αλλά και στην ζωή. Κάποια διαζύγια ζευγαριών είναι πολύ ακραία, άλλα είναι ήπια. Η κόντρα Καμένου με την κλίκα μέσα στην οποία είναι οι Μητσοτάκηδες πήρε διαστάσεις, αν όχι ακραίες, σίγουρα όχι ήπιες.

Ο Στάλιν «καθάρισε» πάρα πολλούς πρώην συντρόφους του. Δεν το έκανε από μίσος αλλά είχε υποψίες ότι συνωμοτούσαν εναντίον του και σχεδίαζαν να απαλλαγούν από αυτόν, ενδεχομένως και να τον καθαρίσουν πρώτοι. Επομένως δεν είναι κάτι πέρα από κάθε λογική ότι τον Χίτλερ, αρχικά τον ανέβασαν Εβραίοι, Λουμινάτηδες, ομοφυλόφιλοι, μποέμ κύκλοι. Ίσως είχε υποψίες πως σχεδίαζαν να απαλλαγούν από αυτόν.  

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο θείος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Ναζί. Προκύπτει από έγγραφο της CIA και από στοιχεία που βγήκαν σε δίκες των Ναζί στο Ισραήλ. Στην Κατοχή είχαν φτιάξει την Σοσιαλιστική Ένωση, Καραμανλής, Μαύρος, Τσάτσος, Αγγελόπουλος, Γαρουφαλιάς, Ζολώτας. Όλοι αυτοί ήταν σοσιαλιστές όπως ο Χίτλερ. Δηλαδή ο σκοπός τους ήταν Ευρωπαϊκή και μετά Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία υπό τον Χίτλερ. Το ίδιο σκοπό έχει πάλι η Νέα Τάξη μόνο που το πάει στα μουλωχτά.

Στην Ελλάδα είχαμε κάτι επιπλέον, τον Εμφύλιο. Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το ΕΑΜ και οι κομμουνιστές ήταν στην πλευρά των νικητών και οι συνεργάτες των Ναζί σαν τον Καραμανλή και την Μελίνα με την πλευρά των ηττημένων. Μετά τον Εμφύλιο αυτό άλλαξε και οι συνεργάτες των Ναζί βρέθηκαν στην πλευρά των νικητών και το ΕΑΜ και οι κομμουνιστές στην πλευρά των ηττημένων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Καραμανλής σχεδίαζε την συμφωνία Σύνδεσης Ελλάδας - ΕΟΚ από το 1955 και τελικά υπογράφηκε στις 30 Μαρτίου 1961. Στις 25 Μαρτίου 1957, υπεγράφη η συνθήκη της Ρώμης, η αρχή της ΕΟΚ. Δηλαδή ο Καραμανλής σχεδίαζε την συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ, πριν ακόμη την ίδρυση της. Το φθινόπωρο του 1958 έγινε σύναψη δανείου 200 εκατομμυρίων μάρκων με την Γερμανία και αμέσως αποφυλακίστηκε από τον Καραμανλή ο Ναζιστής εγκληματίας πολέμου Μέρτεν.

Στην Ελλάδα αμέσως μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είχαμε τον Εμφύλιο, από τον Μάρτιο του '46 μέχρι τον Αύγουστο του ’49. Μέσα σε αυτό το διάστημα δεν μπορούσαν να γίνουν κάποιες ενέργειες. Λίγα μόλις χρόνια μετά το τέλος του Εμφυλίου, ο Καραμανλής ανέλαβε να συνεχίσει την Σοσιαλιστική Ένωση που δεν κατάφεραν οι Ναζί. Πρωτοστάτησε ο Ζολώτας στην Συμφωνία Σύνδεσης.

Ο θάνατος και οι φυλακίσεις της ηγεσίας κυρίως των Ναζί και κατά δεύτερο λόγο των Ιταλών φασιστών ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τα πανευρωπαϊκά κέντρα που ανέδειξαν και στήριξαν τον Χίτλερ, έμειναν ανέγγιχτα. Αυτά τοποθέτησαν τον ομοφυλόφιλο* σοσιαλιστή, διεθνιστή Καραμανλή ως Δούρειο Ίππο στον χώρο της πατριωτικής κεντροδεξιάς.

Αυτό που ξεκίνησε ο Καραμανλής, το ολοκλήρωσε ο Σημίτης και το διαφύλαξε «ως κόρη οφθαλμού», ο ανιψιός Καραμανλής. Ο πατέρας του Σημίτη ήταν συνεργάτης των Κατοχικών Δυνάμεων. Ήταν φίλος του θείου της Μελίνας Μερκούρη, αρχηγού του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος, του μοναδικού νόμιμου κόμματος επί Κατοχής. Τον διόρισε Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Ως γνήσιος καιροσκόπος, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Χίτλερ χάνει τον Πόλεμο, πήρε τα βουνά και έγινε αντάρτης. Ο πατέρας της Μελίνας δημοσίευσε άρθρο που σκυλόβριζε με λόγιο τρόπο τον πατέρα του Σημίτη.

Στην σημερινή εποχή, οι Γερμανοί έβαλαν στις καλύτερες θέσεις, τα παιδιά, τα ανίψια και τα εγγόνια των συνεργατών των Ναζί. Αν δεν είχαμε μπει στην Ένωση του Διαβόλου δεν θα μπορούσε αυτή η κ#λ%φάρα, οι Γερμανοί, να κουμαντάρουν την Ελλάδα μαζί με τους κ#λ%Γάλλους. Αυτές οι δύο κ#λ%φάρες έχουν πρωταγωνιστεί στην Ευρωπαϊκή (και μετά Παγκόσμια) Ένωση του Διαβόλου. Πήγαμε και βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας που πιστέψαμε τους προδότες τους Καραμανλήδες και τους Σημίτηδες, τους συνεργάτες των Ναζί.

* Σύμφωνα με έγκυρες απόψεις, προσωπικά δεν διαθέτω αποδεικτικά στοιχεία

Στέφανος

Scroll to Top