Εφιάλτης για Νεοταξίτες

Εφιάλτης για Νεοταξίτες

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ θα πάρει από τους Νεοταξίτες όλα τα λεφτά τους, αν δεν δεχτούν να συνθηκολογήσουν. Η ΝΤΠ – ΕΕ θα ηττηθεί συνωμοτικά δηλαδή όπως δρα εδώ και δεκαετίες. Αν δεν συνθηκολογήσουν, κάποια στιγμή θα ηττηθούν. Τότε θα δικαστούν για όλα τα εγκλήματα τους. Τώρα που η ΝΤΠ – ΕΕ βρίσκεται στην εξουσία, δεν μπορούν να δικαστούν. 

Είναι σαν να λέγαμε, να δικαστούν οι Ναζί για εγκλήματα ή οι Έλληνες συνεργάτες τους για εσχάτη προδοσία, όσο υπήρχαν οι Δυνάμεις Κατοχής. Πρέπει να φύγουν οι Νεοταξίτες από την εξουσία, για να μπορέσουν να δικαστούν για τα πολλά και βαριά εγκλήματα τους. Η Αντίσταση δεν θα τους πάρει μόνο τα κλεμμένα ή όσα απέκτησαν με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Θα κληθούν να αποζημιώσουν τον ελληνικό λαό για την α) τεράστια εθνική καταστροφή που προκάλεσαν β) συνωμοσία σε βάρος του γ) συστηματική εξαπάτηση του. Το ποσό που θα εκδικαστεί θα είναι τεράστιο, πολλαπλάσιο του ΑΕΠ. Δεν ξέρω πόσο θα είναι αλλά μπορεί να είναι ένα η περισσότερα τρισεκατομμύρια ευρώ. Δεν θα εκδικαστεί για τον καθένα ξεχωριστά το ποσό.

Μπορεί στον καθένα ξεχωριστά να δοθεί διαφορετική ποινή. Όλοι από κοινού, θα είναι υπεύθυνοι να αποζημιώσουν τον ελληνικό λαού για την καταστροφή που προκάλεσαν, για την υποδούλωση, για τις αυτοκτονίες, για την Κόλαση που έζησαν οι Έλληνες στα Μνημόνια, για αυτούς που έτρωγαν στα συσσίτια, για όλους όσους είναι κατεστραμμένοι οριστικά.

Στην συνέχεια θα αρχίσει να γίνεται η κατάσχεση της περιουσίας των Νεοταξιτών δηλαδή όλων όσων συμμετείχαν στην συνωμοσία της Νέας Τάξης. Όπου βρίσκεται περιουσιακό στοιχείο Νεοταξίτη θα κατάσχεται. Δεν μπορώ να ξέρω αθροιστικά πόση είναι η περιουσία όλων των Νεοταξιτών. Ξέρω ή μάλλον πιστεύω με μεγάλη βεβαιότητα πως θα κατασχεθεί ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

Μάλιστα δεν θα φθάσει για να καλύψει το ποσό που θα έχει εκδικαστεί υπέρ του ελληνικού λαού για όσα υπέστη από τους Νεοταξίτες. Δηλαδή όλη η περιουσία όλων των Νεοταξιτών θα καλύψει μόνο ένα μέρος του ποσού και θα μείνουν να χρωστάνε και άλλα. Εκτός από τους πολιτικούς, θα είναι όλοι οι μιντιάρχες, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι που προπαγάνδιζαν υπέρ της Νέας Τάξης. Θα συμπεριληφθούν όλοι αυτοί οι δήθεν ειδικοί που εξαπατούσαν τον ελληνικό, επιχειρηματίες που τα έτρωγαν και πάρα πολλοί άλλοι.

Είπαμε πως θα δημιουργηθούν ειδικές φυλακές Νεοταξιτών. Εκεί θα έχουν την δυνατότητα να μειώσουν την ποινή τους, εργαζόμενοι σε αγροτικές ή εργοστασιακές εργασίες. Δηλαδή κοντά θα υπάρχουν καλλιεργήσιμοι αγροί ή εργοστασιακή μονάδα. Όσοι θέλουν να βγουν κάποτε από την φυλακή, αναγκαστικά θα δουλέψουν. Δηλαδή τα έργα δεν θα είναι καταναγκαστικά αλλά αναγκαστικά αν θέλουν να βγουν κάποτε από την φυλακή.

Σαφέστατα θα καταδικαστούν και πάρα πολλές γυναίκες που συμμετείχαν στην Νεοταξική συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού. Πολλές παρουσιάστριες και διάφορες πουτ@ν$ς τους θα βρεθούν να κάνουν σκληρές αγροτικές ή εργοστασιακές εργασίες. Η Αντίσταση δεν θέλει να τους πληρώνει στις φυλακές. Θα τους βάλει να δουλεύουν ώστε να πληρώνουν με την δουλειά τους, τα έξοδα διαμονής τους στις φυλακές Νεοταξιτών.

Όλες αυτές οι ενέργειες εναντίον των συνωμοτών και προδοτών του ευρώδουλου Νεοταξικού Καθεστώτος θα επικυρωθούν από τον ελληνικό λαό με δημοψήφισμα. Όταν θα βγουν από τις φυλακές άφραγκοι και ακόμα χρωστώντας, θα αντιμετωπισθούν πολύ εχθρικά από την ελληνική κοινωνία καθώς θα έχει αποδειχτεί η συνωμοσία, η εξαπάτηση, η προδοσία.

Η Αντίσταση τους δίνει πολλές ευκαιρίες. Κατ’ αρχάς δίνει συνολικά στους Νεοταξίτες την δυνατότητα να συνθηκολογήσουν. Οι μισοί θα παραμείνουν στις θέσεις τους αλλά οι μισοί θα αντικατασταθούν από άλλους, ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με την Αντίσταση. Επιπλέον πρέπει να γίνει αλλαγή πορείας της χώρας, μακριά από ΕΕ – Γαλλία – Γερμανία και προς AUKUS – Ρωσία.

Αν δεν δεχτούν συνολικά οι Νεοταξίτες την συνθηκολόγηση, θα έχουν οι Νεοταξίτες ατομικά άλλες δύο ευκαιρίες. Η μία είναι να διαφύγουν στο εξωτερικό και η άλλη να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης. Αυτό βέβαια δεν το κάνει η Αντίσταση για το καλό των Νεοταξιτών. Το πρώτο, η συνθηκολόγηση είναι ώστε να αποφευχθεί η Ανατροπή του Καθεστώτος ΝΤΠ – ΕΕ που θα είναι πολύπλοκη, δύσκολη και επώδυνη. Τα άλλα δύο τα κάνει ώστε η Ανατροπή των Νεοταξιτών να γίνει πιο εύκολη.

Να ξέρουν όμως οι Νεοταξίτες πως αν δεν εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δίνει η Αντίσταση, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. Αν δεν συνθηκολογήσουν συνολικά, όσοι δεν θα έχουν φροντίσει να διαφύγουν στο εξωτερικό ή να έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης, τους περιμένει εφιάλτης. Θα υπάρξουν εκτελέσεις. Όσοι γλυτώσουν την εκτέλεση, θα δουλεύουν για πολύ χρόνο σε αναγκαστικά έργα και μετά θα τους περιμένει η απόλυτη φτώχεια μαζί με την εχθρική στάση της ελληνικής κοινωνίας.

συνέχεια Καθένας το τομάρι του

Αντώνης

Scroll to Top