Είμαστε με την αλήθεια

Είμαστε με την αλήθεια

Η υπόθεση Χρονοπούλου - Γεωργούλη εξελίσσεται σε μια πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι από αυτή καθαυτή την καταγγελία και την πιθανή εξέλιξη της αλλά από τον τραγικό επικοινωνιακό χειρισμό εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Τα έχουν κάνει όλα λάθος και αναρωτιέται κανείς αν είναι δυνατόν να είναι τόσο λάθος. Δεν μπορεί να είναι τόσο λάθος. Μάλλον η ΝΤΠ αποκτά τον πλήρη έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ, με αντάλλαγμα κάποια μιντιακή προβολή που θα τους προσφέρουν στα κανάλια.

Είχε δημιουργήσει απορίες η επιλογή της Τσαπανίδου στην θέση του εκπροσώπου Τύπου. Πέρα από το αν είναι συμπαθής ή αντιπαθής, δεν παύει να είναι άνθρωπος των καναλιών και τα κανάλια ελέγχονται από την ΝΤΠ. Το όνειρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα φιλικό κανάλι. Για αυτό έμπλεξε σε περιπέτειες ο Παππάς και τελικά καταδικάστηκε. Πιθανώς να εξασφάλισαν φιλικότερη στάση από τα κανάλια, παραδίδοντας σε αντάλλαγμα πλήρη έλεγχο του κόμματος στη ΝΤΠ, δια μέσου της αντιπροσώπου των καναλιών στον ΣΥΡΙΖΑ, της Τσαπανίδου.

Είναι εμετικό αυτό που επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια όλοι οι Συριζαίοι και Συριζαίες «είμαστε με τα θύματα». Είναι γραμμή του κόμματος που προέρχεται από το επικοινωνιακό επιτελείο. Τώρα αν είναι μόνη της η Τσαπανίδου που το αποφασίζει ή το κάνει μαζί με άλλους δεν το ξέρω. Ίσως έρχεται η γραμμή από την ΝΤΠ, δια μέσου της Τσαπανίδου και την αποδέχονται οι Συριζαίοι για να εξασφαλίσουν κάποια μιντιακή προβολή.

Το «είμαστε με τα θύματα» είναι μια κοροϊδία προς τον κόσμο. Όλοι είμαστε με τα θύματα, σε όλες τις περιπτώσεις, όχι μόνο της κακοποίησης γυναικών. Είμαστε με τα θύματα, αν είναι θύματα δηλαδή αν λένε την αλήθεια. Διότι αν δεν λένε την αλήθεια, τότε το θύμα είναι ο καταγγελλόμενος, ο υποτιθέμενος θύτης ενώ το υποτιθέμενο θύμα είναι στην πραγματικότητα θύτρια (το θηλυκό του θύτη, το βρήκα στο λεξικό).

Έχουμε δύο πολύκροτες υποθέσεις, μία στην Ελλάδα και μία στις ΗΠΑ που πήρε παγκόσμια προβολή. Στην Ελλάδα, ο Φιλιππίδης απηλλάγη μερικώς από τις κατηγορίες. Αθωώθηκε για τις κατηγορίες βιασμού και καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού. Ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση, θα δικαστεί και στο Εφετείο. Μπορεί να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες.

Στις ΗΠΑ, ο Johny Depp αθωώθηκε, σε μια δίκη που η πρώην του τον κατηγορούσε για παρόμοια αδικήματα, με αυτά που έχουν απαγγείλει κατηγορίες τα ΜΜΕ σε βάρος του Γεωργούλη. Διότι εφόσον δεν δίνουν την δικογραφία στους δικηγόρους του, για να διαπιστώσουν ποιες είναι οι κατηγορίες και αν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, οι κατηγορίες προς το παρόν παραμένουν επικοινωνιακές και όχι πραγματικές. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει δικογραφία, όλα είναι επικοινωνιακά.

Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί τον βουλευτή του, μας λένε με κάθε τρόπο πως είναι με τα θύματα δηλαδή πως είναι με το μέρος της Χρονοπούλου επειδή αυτό επιβάλλει η ΝΤΠ. Σύμφωνα με την ΝΤΠ, όποια γυναίκα καταγγέλλει κακοποίηση από άντρα δεν πρέπει να αμφισβητείται αλλά να γίνεται αμέσως αποδεκτή από την κοινή γνώμη η καταγγελία της, πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τόλμησαν να υπερασπιστούν τον Γεωργούλη στα social media, συμμαζεύτηκαν από τους Γκαιμπελίσκους και τις Γκαιμπελίσκες της Κουμουνδούρου. Οι δύο ήταν γυναίκες και ο ένας άνδρας. Ο άνδρας διαγράφηκε ενώ οι γυναίκες παραμένουν. Βέβαια ο Παππάς που είναι του στενού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, είχε διαφορετική αντιμετώπιση.

Αντί να υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον βουλευτή του, τον υπερασπίζονται έμμεσα ιστότοποι σαν τον δικό μας, λογαριασμοί στα social media και εφημερίδες όπως το Μακελειό. Από άλλο δημοσίευμα στο Μακελειό φαίνεται πως δεν έχει καμία συμπάθεια στον Γεωργούλη, όταν τον αποκαλεί μισότρελο χαπάκια. Εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορος ως άνθρωπος και δεν έχω συμπάθεια για βουλευτές κομμάτων που έχουν προσκυνήσει την ΝΤΠ και υπηρετούν τα σχέδια της, σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Το ζητούμενο μας είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό θα γίνει στα δικαστήρια, αν φθάσει σε δίκη. Αν δεν φθάσει σε δίκη σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ώστε να προχωρήσει η υπόθεση στα δικαστήρια. Αν ο Γεωργούλης είναι ένοχος, να τιμωρηθεί αυστηρά. Αν είναι αθώος, να τιμωρηθεί αυστηρά η Χρονοπούλου που έκανε ψευδή καταγγελία ή μήνυση. Είμαστε με όλα τα πραγματικά θύματα, όλων των υποθέσεων, όχι μόνο κακοποίησης.  Πρώτα από όλα όμως είμαστε με την αλήθεια.

Για να είμαστε με τα θύματα, πρέπει να αποδειχθεί πως είναι πραγματικά θύματα. Διότι αν τελικά δεν είναι θύματα, τότε είμαστε αδιαμφισβήτητα με τον καταγγελλόμενο που είναι το θύμα της υπόθεσης. Σαφώς ενθαρρύνουμε με κάθε τρόπο όλα τα πραγματικά θύματα κακοποίησης να το καταγγέλλουν ΑΜΕΣΩΣ. Σαφώς αποθαρρύνουμε με κάθε τρόπο όλες όσες κάνουν ψευδείς καταγγελίες, για οποιουσδήποτε λόγους. Αν είναι αληθείς ή ψευδείς, θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη και όχι η Πόπη Τσαπανίδου και τα Νεοταξικά ΜΜΕ.

Το νέο είναι πως η ΝΤΠ θα προσπαθήσει να φιμώσει το Διαδίκτυο με διάφορους τρόπους ώστε έτσι να φιμώσει την αλήθεια. Κακό στους εαυτούς τους κάνουν. Η τιμωρία τους θα είναι ακόμη πιο βαριά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ηττηθεί η ΝΤΠ. Τότε θα γίνουν μαζικές συλλήψεις Νεοταξιτών και θα πληρώσουν πολύ ακριβά για όλα όσα έχουν κάνει.

Απόστολος

Scroll to Top