Εκτέλεση Σαμαρά;

Εκτέλεση Σαμαρά;

Έχει γραφτεί σε πολλά άρθρα πως Σημίτη και Καραμανλή τους περιμένει πιθανότατα η θανατική καταδίκη, μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Αυτά που τους βαρύνουν είναι πάρα πολλά. Είναι οι βασικοί ύποπτοι για την οικονομική καταστροφή και την υποδούλωση της χώρας. Θα αποδειχθεί πως ο Σημίτης ήταν αχυράνθρωπος της Γερμανίας και ο Καραμανλής της Γαλλίας.

Επίσης σχετίζονται με την μεγαλύτερη ληστεία που έγινε στο νεοελληνικό κράτος, αυτή του Χρηματιστηρίου. Ο Σημίτης την ενορχήστρωσε μαζί με τον Παπαντωνίου και ο Καραμανλής την συγκάλυψε. Όχι μόνο την συγκάλυψε αλλά εξαπάτησε δέκα εκατομμύρια ψηφοφόρους, υποσχόμενος πως θα διαλευκανθεί η μεγάλη ληστεία και θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Ο Καραμανλής κατηγορούσε τον Σημίτη για διαπλοκή. Ξέχασε να πει πως δεν ήταν μόνο διαπλοκή του πολιτικού συστήματος με οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες αλλά γενικότερη πολιτικού - οικονομικού - μιντιακού συστήματος και μάλιστα υπεισέρχεται επιπλέον το οργανωμένο έγκλημα. Επίσης ξέχασε να πει πως κι αυτός σκόπευε να κάνει τα ίδια.

Το κατηγορητήριο για Καραμανλή - Σημίτη είναι τεράστιο και έχουν σχεδόν σίγουρα εξασφαλίσει την θανατική ποινή με έγκριση του ελληνικού λαού για την επαναφορά της θανατικής καταδίκης. Μετά τον Σημίτη και τον Καραμανλή ακολούθησαν και άλλοι, ο Παπανδρέου, ο Τσίπρας και ο Σαμαράς. Από αυτούς θεωρώ πως ο Σαμαράς έχει αρκετές πιθανότητες να καταδικαστεί σε θάνατο (αν ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ).

Η περίπτωση του είναι η χειρότερη από των άλλων δύο. Δεν μπορεί ο κάθε παλιάνθρωπος να εξαπατά τον ελληνικό λαό και να μένει ατιμώρητος. Σε μία εποχή που το σημαντικότερο θέμα που απασχολούσε τον ελληνικό λαό ήταν τα Μνημόνια, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους υποσχόμενος πως θα καταργήσει το Μνημόνια. Το ίδιο έκανε και ο παλιάνθρωπος ο Καραμανλής για το Χρηματιστήριο.

Τότε ήταν ένα θέμα που απασχολούσε ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων που είχαν χάσει τα λεφτά τους. Στα βήματα του ενός παλιανθρώπου, του Καραμανλή, βάδισε ο έτερος παλιάνθρωπος, ο Σαμαράς. Είδε πως ο παλιάνθρωπος ο Καραμανλής εξαπάτησε δέκα εκατομμύρια ψηφοφόρους και τη γλύτωσε και σκέφτηκε να κάνει και αυτός το ίδιο. Ο Καραμανλής τη γλύτωσε για πάντα; Η Δικαιοσύνη αργεί αλλά γ@μεί.  

Ο Τσίπρας δεν υποσχέθηκε το ίδιο πράγμα δηλαδή να καταργήσει τα Μνημόνια; Αυτό που τον σώζει τον Τσίπρα και δεν θα καταδικαστεί σε θάνατο είναι οι δεύτερες εκλογές που έκανε λίγους μήνες μετά τις πρώτες, τον Σεπτέμβριο του 2015. Αν δεν τις είχε κάνει θα βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση με τον Σαμαρά, με αρκετές πιθανότητες για θανατική καταδίκη. Με τον Παπανδρέου τι γίνεται;

Ήταν ο ίδιος ή οι σύμβουλοι του αρκετά έξυπνοι να πει το «λεφτά υπάρχουν». Είναι γενικό και αόριστο και παίρνει πολλές ερμηνείες ενώ η κατάργηση των Μνημονίων είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρα ο Σαμαράς εξαπάτησε δέκα εκατομμύρια ψηφοφόρους όπως και ο προκάτοχος του Καραμανλής. Παπανδρέου, Σαμαράς και Τσίπρας δεν μπορούν να κατηγορηθούν για την οικονομική καταστροφή όπως ο Σημίτης και ο Καραμανλής αλλά για την κακή διαχείριση της μεγάλης κρίσης που προκάλεσαν οι δύο προκάτοχοι τους. Επομένως δεν είναι απίθανη η φυλάκιση τους.

Ο Σαμαράς όμως «φλερτάρει» και με την θανατική ποινή, αντίθετα με τους άλλους δύο που κινδυνεύουν μόνο με φυλάκιση. Βέβαια με θανατική ποινή «φλερτάρουν» και μεγαλο- υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σημίτη με «πρώτο και καλύτερο» τον Παπαντωνίου όπως και οι καναλάρχες. Μπορεί όμως σε αυτούς να προστεθεί και ο Σαμαράς ενώ δεν θα προστεθούν Παπανδρέου, Τσίπρας. Το κατηγορητήριο για τον Σαμαρά περιλαμβάνει την θέσπιση του ΕΝΦΙΑ και της ανεξάρτητης φορολόγησης ενοικίων, ανάμεσα σε διάφορα άλλα. 

Είναι παράνομο αυτό; Θα έπρεπε να είναι παράνομο και αντισυνταγματικό η φορολόγηση πέρα από τα όρια της φοροδοτικής ικανότητας και με τους δύο φόρους αυτό έγινε για πολλούς φορολογούμενους. Θα γίνει παράνομο όταν θα αλλάξουν οι νόμοι και θα υπηρετούν την βούληση και  τα συμφέροντα των πολιτών και όχι μιας ψευτοελίτ ελεεινών παλιανθρώπων.

Το βασικό ζήτημα είναι η αυτοκάθαρση και στην κεντροαριστερά και στην κεντροδεξιά. Να σταματήσουν πια να μας κυβερνούν οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που έχει βγάλει αυτή η χώρα αλλά άνθρωποι έντιμοι και ικανοί. Όλοι αυτοί οι παλιάνθρωποι πρέπει να φύγουν από την διακυβέρνηση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για όσα έκαναν γιατί αλλιώς θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια αιώνια.  

Τον Μητσοτάκη δεν τον συμπεριέλαβα γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει η θητεία του. Το σίγουρο είναι πως κάθε μέρα, το κατηγορητήριο σε βάρος του μεγαλώνει. Ενδεχομένως να καταφέρει και αυτός να πετύχει την θανατική ποινή με όλα αυτά που κάνει. Δυστυχώς δεν είναι μόνο παλιάνθρωποι αυτοί αλλά είναι και παλιάνθρωποι όλοι όσοι υποστηρίζουν αποδεδειγμένα παλιανθρώπους.

Άρης

Scroll to Top