ET go home

ET go home

Οι ασκοί του Αιόλου

Η Τουρκία θα πάει στο φεγγάρι και η Ελλάδα θα γίνεται ολοένα και πιο ασήμαντη και πιο αδύναμη. Υποβαθμίζεται διαρκώς και εξασθενεί προς όφελος Γαλλίας Γερμανίας και Κίνας. Η Γαλλία παίζει πολύ βρώμικο παιχνίδι. Ο σκοπός της Γαλλίας είναι να κυριαρχήσει στην Ευρώπη μαζί με την Γερμανία και μαζί με την Κίνα να κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Οι Έλληνες γαλλόδουλοι και γερμανόδουλοι υπηρετούν τα συμφέροντα της Γαλλίας και της Γερμανίας σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας. Αυτό έκαναν όλοι όσοι υποστήριξαν την συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας. Η Γαλλική αμυντική βιομηχανία κινδύνευε με χρεοκοπία μετά την ακύρωση Αυστραλίας και Ρουμανίας. Έσπευσε να την σώσει ο Μητσοτάκης.  

Επί τη ευκαιρία το αμόκ του ET (Δένδια) ήταν στο επεισόδιο με τον Μπογδάνο. Τον εγκαταλείπουν τον Μητσοτάκη και οι δικοί του. Ήξερε ο Μπογδάνος πως με τις δηλώσεις του κινδυνεύει να διαγραφεί αλλά το συνέχισε για να διαγραφεί. Όποιος προσπαθεί να είναι με όλους, στο τέλος δεν του μένει κανένας. Τα ίδια έκανε και ο πατέρας του, Κωνσταντίνος. Στο τέλος τον έριξαν οι δικοί του.

Δεν μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι και με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΛΑΟΣ και με την Δράση και με το Ποτάμι και με τους Αμερικάνους και με τους Γερμανούς και με τους Γάλλους και με τους διεθνιστές και με τους πατριώτες και με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό και με τον Παγκόσμιο Ελληνισμό. Αν γινόταν θα το έκαναν όλοι. Δεν είναι μόνο αυτοί (οι Μητσοτάκηδες) οι έξυπνοι.

Μετά την διαγραφή Μπογδάνου κάποιο Κυρανάκι δήλωσε πως θα πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις. Αυτό (το Κυρανάκι) εγώ δεν το ήξερα αλλά έμαθα πως λέγανε τάχαμου πως μπορεί να φτιάξει δικό του κόμμα και να πάνε μάλιστα Βορίδης και Γεωργιάδης μαζί του. Το έψαξα λοιπόν το Κυρανάκι. Πιο ευρώδουλο από αυτό δεν υπάρχει. Έχει γεννηθεί στο Λουξεμβούργο. Ήταν πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και συμμετείχε στην καμπάνια του Γιούνγκερ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δηλαδή για να το πούμε απλά να το καταλάβει ο κόσμος είναι φερέφωνο των Βρυξελλών, Δούρειος Ίππος του ουτοπικού διεθνιστικού σοσιαλισμού στον πατριωτικό χώρο. Η ευρωπαϊκή πορεία είναι αντίθετη με τον πατριωτικό δρόμο. Ο Δένδιας ξυπνάει και κοιμάται με την σκέψη της ΕΕ. Όλη την μέρα σκέφτεται την ΕΕ και το βράδυ στον ύπνο του την ονειρεύεται.

Δένδιας και Κυρανάκι είναι ευρώδουλοι σε σημείο αηδίας δηλαδή προκαλούν εμετό με την τόσο ευρώδουλη στάση τους. Δένδιας, Μπογδάνος, Κυρανάκι είναι αντίζηλοι σε αυτό που κάποιοι ονομάζουν δεξιά πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ενώ άλλοι ονομάζουν γνήσια κεντροδεξιά. Αυτό αφορά τους ψηφοφόρους. Γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι γνήσιος κεντροδεξιός. Βασικό χαρακτηριστικό της κεντροδεξιάς είναι ο πατριωτισμός.

Ή θα είναι διάδοχοι του Μητσοτάκη ή θα διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία σε κεντρώο και δεξιό τμήμα και μετά θα ορίσουν πρωθυπουργό κοινής υποδοχής, ενδεχομένως μαζί με άλλα κόμματα όπως ΚΙΝΑΛ ή Ελληνική Λύση. Βέβαια η δημιουργία δύο σχημάτων, ενός προς το κέντρο και ενός προς τα δεξιά, πιθανώς να μειώσει την εκλογική δύναμη Ελληνικής Λύσης και ΚΙΝΑΛ, διότι θα έχουν πιο καθαρές ιδεολογικές θέσεις.

Κάτι τέτοιο ανέφερε ο Μπογδάνος σαν να προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει. Ο Μπογδάνος είναι μάλλον αγγλόφιλος αλλά μέχρι πρόσφατα ευρώδουλος. Ενδέχεται να το γυρίσει καθώς η Βρετανία, εκτός από το Brexit κάνει και στροφή σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση με την AUKUS. Οι βασικοί δρόμοι είναι δύο, ΕΕ - ΝΤΠ ή AUKUS και εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Η ΕΕ - ΝΤΠ είναι μία σοσιαλιστική ουτοπία, δημιούργημα της σκέψης του Ανρί ντε Σαιντ Σιμόν. Δεν έχει σχέση καμία με τον πατριωτισμό. Χρησιμοποιούν διάφορους Δούρειους Ίππους στον πατριωτικό χώρο που σκοπό έχουν να εξαπατήσουν τους γνήσιους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και να τους παρασύρουν εν αγνοία τους να υποστηρίξουν την δημιουργία μιας Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Νεοταξικής Ολιγαρχικής Δικτατορίας.  

Όλες αυτές οι ευρώδουλες σκατόφατσες που φιγουράρουν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αύριο δεν θα είναι. Θα πολεμήσουμε αλύπητα όλους τους Δούρειους Ίππους του ουτοπικού διεθνιστικού σοσιαλισμού στον γνήσιο κεντροδεξιό πατριωτικό χώρο. ET go home στον χώρο του ουτοπικού διεθνιστικού σοσιαλισμού που ανήκεις και πάρε μαζί σου όλους τους ευρώδουλους.

Διομήδης

Scroll to Top