Εξάλειψη εμποδίων

Εξάλειψη εμποδίων

... η Μιμή

Τα Μνημόνια ήταν συνέπεια της χρεοκοπίας και δημιούργησαν ακόμη μεγαλύτερη υποδούλωση της χώρας, από αυτή που προϋπήρχε. Η χρεοκοπία προήλθε από την οικονομική καταστροφή που ήταν αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής πορείας. Η χρεοκοπία ήρθε μετά από δεκαπέντε χρόνια ευρώδουλων κυβερνήσεων, των κυβερνήσεων του γερμανόδουλου Σημίτη και του γαλλόδουλου Καραμανλή.

Στην ΕΕ μας έβαλε ο θείος Καραμανλής και στην Ευρωζώνη ο Σημίτης. Ο θείος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Χιτλερικών όπως και ο πατέρας του Σημίτη και του Ράλλη, ο θείος της Μελίνας και η ίδια σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο πατέρας του Ράλλη ήταν πρωθυπουργός της Κατοχής. Ο Ράλλης ήταν ο υπουργός Εξωτερικών που μας έβαλε στην ΕΕ και διαδέχθηκε τον Καραμανλή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Η Γαλλία θεωρείται λανθασμένα ότι στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν με τους Συμμάχους. Η στάση της ήταν ουδέτερη ή με τον Άξονα. Έπεσε μέσα σε χρόνο ρεκόρ. Δεν αντιστάθηκαν καθόλου στον Χίτλερ. Η κυβέρνηση του Βισύ ήταν φιλοχιτλερική. Βέβαια αρκετοί Γάλλοι πολίτες συμμετείχαν στην Αντίσταση. Εμείς κερδίσαμε τον Πόλεμο. Ήμαστε με τους Συμμάχους και τους Ρώσους που κέρδισαν τον Πόλεμο. Οι Γερμανοί έχασαν τον πόλεμο.

Όμως οι προδότες που έχει η χώρα στα σπλάχνα της, οι Καραμανλήδες, οι Σημίτηδες, οι Ράλληδες, οι Μερκούρηδες κλπ κατόρθωσαν τελικά κι εμάς τους νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, μας υποδούλωσαν στους Γερμανούς, τους ηττημένους. Τα Μνημόνια, η κατάντια της χώρας, ο πόνος και δυστυχία του ελληνικού λαού, οι αυτοκτονίες, η οικονομική καταστροφή είναι αιτία της ευρωπαϊκής πορείας. Είναι δουλειά των αιώνιων προδοτών που ανεχόμαστε. Πρέπει επιτέλους να τους ξεφορτωθούμε με κάθε τρόπο. Ότι συμβαίνει σήμερα έχει άμεση σχέση με ότι συνέβη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εμείς οι Έλληνες ήμαστε με τις αγγλόφωνες χώρες και την Ρωσία, ενάντια στην Γερμανία. Ο Παγκόσμιος Ελληνισμός είναι ισχυρός στις αγγλόφωνες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία). Η μισή Ορθοδοξία είναι στην Ρωσία. Η θέση της Ελλάδας θα είναι πάντοτε με τις αγγλόφωνες χώρες πρώτα και μετά με τις Ορθόδοξες όπως η Ρωσία. Η θέση της Ελλάδας δεν είναι ούτε με την Γαλλία ούτε με την Γερμανία. Οι γερμανόδουλοι και οι γαλλόδουλοι είναι και δούλοι και σκατάδες. Οι αγγλόφωνες χώρες θα κάνουν ένα άλλο γκρουπ διαφορετικό από του Άξονα (ΕΕ) και εκεί είναι η θέση της Ελλάδας.

Ακούγονται διάφορα περίεργα πως θα φύγουν οι Γερμανοί και θα έρθουν οι Αμερικάνοι. Όχι, θα φύγουν οι κατακτητές και θα έρθει η Απελευθέρωση. Το γκρουπ των Συμμάχων θα έχει μόνο οικονομικές σχέσεις. Οι χώρες θα διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους. Δεν θα υπάρχουν σατανικοί Κομισάριοι να βγάζουν ντιρεκτίβες. Τι ενοχλεί κάποιον να πουλάει λάδι, ελιές, κρασί στις αγορές της Αμερικής, της Βρετανίας της Αυστραλίας κλπ; Πάραυτα αν κανείς έχει πρόβλημα, δεν τον αναγκάζει κανένας να το κάνει, ας μην πουλήσει σε αυτές τις χώρες. Ας μην πουλήσει σε εξαγωγείς που εξάγουν σε αυτές τις χώρες. Ας μην αγοράσει αμερικανικό τζιν.  

Ο ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του 2015. Το ΟΧΙ έχει άμεση σχέση με την ευρωπαϊκή πορεία. Τα Μνημόνια ήταν αποτέλεσμα της Ευρωπαϊκής πορείας. Ευρωπαίοι και Έλληνες ευρώδουλοι έκαναν σαφέστατο πως το ΟΧΙ θα προκαλούσε την έξοδο της χώρας από την ΕΕ. Όμως ο ελληνικός λαός ψήφισε ΟΧΙ δηλαδή την έξοδο της χώρας.

Τελευταία στιγμή έγινε συμφωνία ώστε να καθυστερήσει η έξοδος και να έλθουν πιο ομαλά τα πράγματα. Τώρα έρχεται η ώρα, η Ελλάδα να αποκτήσει πάλι την Ανεξαρτησία της, μακριά από την Ένωση το Διαβόλου, μαζί με τους Συμμάχους. Η Ελλάδα θα είναι πάλι με τους νικητές διότι οι Σύμμαχοι θα κερδίσουν πάλι τον πόλεμο που αυτή την φορά θα είναι διαφορετικός, περισσότερο οικονομικός. Την Ελλάδα την περιμένει ευημερία και Ανεξαρτησία.

Υπάρχουν όμως κάποια εσωτερικά εμπόδια, όλοι οι ευρώδουλοι που επιδιώκουν την οικονομική καταστροφή και την υποδούλωση της χώρας.Τα εμπόδια είναι γνωστά: Καραμανλήδες, Μπακογιάννηδες, Βαρβιτσιώτηδες, Παυλόπουλος, Σακεραλοπούλου, Σημίτης, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Ιερώνυμος, Βαρθολομαίος, Ελπιδιφόρος κλπ. Οι εσωτερικοί εχθροί, τα εμπόδια στην ευημερία και στην ανεξαρτησία της χώρας πρέπει να εξαλειφθούν με κάθε τρόπο.

Σταύρος

Scroll to Top