Φυλαχτείτε μη Νεοταξίτες

Φυλαχτείτε μη Νεοταξίτες

Ο απελευθερωτικός πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή. Η μόνη πληροφορία που έχουμε είναι πως γίνονται προετοιμασίες σε κάποιες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης για απελευθερωτικό πόλεμο. Δεν γνωρίζουμε αν η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές. Το λογικό συμπέρασμα είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Να δούμε ποιες είναι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, στις οποίες πιθανώς να διεξαχθεί απελευθερωτικός πόλεμος. Πρώτες είναι οι οκτώ χώρες της Ευρωζώνης : Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Σλοβενία, Σλοβακία, Λιθουανία, Λετονία Εσθονία. Μετά είναι οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ : Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία. Τέλος είναι οι χώρες εκτός ΕΕ : Λευκορωσία, Μολδαβία, Βοσνία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία.

Αυτή την στιγμή διεξάγονται δύο πόλεμοι, ένας στην Ουκρανία με την Ρωσία και ένας στο Ισραήλ με τους Παλαιστίνιους. Από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αυτές που είναι πιο κοντά σε πολέμους, είναι οι πιο επίφοβες. Στον πόλεμο του Ισραήλ, πιο κοντά είναι Ελλάδα και Κύπρος. Στον άλλο πόλεμο είναι πολλές χώρες αυτές που συνορεύουν με την Ουκρανία : Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Λευκορωσία.

Από αυτές, Σλοβακία, Ουγγαρία, Λευκορωσία έχουν τις λιγότερες πιθανότητες. Χώρες που έχουν αντινεοταξικές κυβερνήσεις όπως Σλοβακία, Ουγγαρία, Σερβία, Λευκορωσία έχουν τις λιγότερες πιθανότητες. Επομένως με το κριτήριο της εγγύτητας σε συρράξεις α) Ελλάδα και Κύπρος και β) Ρουμανία, Μολδαβία και Πολωνία είναι οι πιο πιθανές.

Όμως επιπλέον η Ελλάδα είναι στην πρώτη λίστα, των χωρών της Ευρωζώνης. Είναι το παλαιότερο μέλος της ΕΕ. Καταστράφηκε οικονομικά από το σχέδιο της ΝΤΠ. Έχει περάσει χρεοκοπία και Μνημόνια και η οικονομική κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έτσι συνολικά είναι η πιο πιθανή χώρα για να ξεκινήσει ο απελευθερωτικός πόλεμος της Ανατολικής Ευρώπης.

Βέβαια όλα αυτά είναι εκτιμήσεις και δεν βασίζονται σε πληροφόρηση. Όμως όλα δείχνουν πως ο απελευθερωτικός πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη είναι αναπόφευκτος. Η Αντί - ΝΤΠ έχει καταθέσει μια συμβιβαστική λύση που εξαλείφει τα περισσότερα, αν όχι όλα, από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ελαττωματικό σχέδιο της ΝΤΠ. Η ΝΤΠ δεν δέχεται τον συμβιβασμό και προχωράει ακάθεκτα στο σχέδιο της.

Ο πραγματικός σκοπός της είναι να εγκαθιδρύσει μια Παγκόσμια Νεοταξική Δικτατορία για να εξαπατά, καταπιέζει και εκμεταλλεύεται την ανθρωπότητα. Μια απειροελάχιστη μειοψηφία θέλει να κυβερνήσει τον κόσμο. Αυτό δεν θα καταστεί δυνατό με την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ και για αυτό η ΝΤΠ την απορρίπτει, αν και είναι καλύτερη από το σχέδιο της ΝΤΠ, σε όλα τα σημεία. Από την στιγμή που η ΝΤΠ δεν δέχεται να συμβιβαστεί, είναι αναμενόμενο η Αντί - ΝΤΠ να κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε να την εμποδίσει να εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Δικτατορία.

Σύμφωνα με την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ, η Ανατολική Ευρώπη θα είναι ξεχωριστό γκρουπ. Υπάρχει λεπτομερές σχέδιο για να φθάσει σε οικονομικό επίπεδο η Ανατολική Ευρώπη την Δυτική σε περίπου είκοσι πέντε με τριάντα χρόνια. Η ΝΤΠ θέλει την Ανατολική Ευρώπη αποικία της Δυτικής και πολύ χαμηλότερα οικονομικά και τεχνολογικά. Ο απελευθερωτικός πόλεμος στην Ανατολική Ευρώπη θα είναι αγώνας ανεξαρτησίας και ευημερίας. Μόνο ως ξεχωριστό γκρουπ θα μπορέσει να ευημερήσει η Ανατολική Ευρώπη και να φθάσει την Δυτική σε οικονομική και τεχνολογική ανάπτυξη. Στην συνέχεια είναι πιθανό να την ξεπεράσει.

Η Αντί - ΝΤΠ στην Δυτική Ευρώπη στηρίζει τα ξεχωριστά γκρουπ. Έτσι ο απελευθερωτικός αγώνας στην Δυτική Ευρώπη θα συνδυαστεί με προσπάθεια αντικατάστασης των νεοταξικών κυβερνήσεων στην Δυτική Ευρώπη από αντινεοταξικές. Κατ' αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα σταματήσει η Ανατολική Ευρώπη να είναι αποικία της Δυτικής και θα ξεκινήσει ο δρόμος προς την ευημερία αλλά επίσης θα εμποδιστεί και το σχέδιο της ΝΤΠ για Παγκόσμια Δικτατορία.

Οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που είναι μέλη της ΕΕ είναι πιο πολύ ενταγμένες στο σχέδιο της ΝΤΠ και από αυτές οι χώρες της Ευρωζώνης ακόμη περισσότερο. Δια μέσου της ΕΕ έχουν γίνει αποικίες της Δυτικής Ευρώπης. Η ΝΤΠ έχει εγκαταστήσει κυβερνήσεις ανδρείκελα που εξαπατούν τους πολίτες, κάνοντας τους να πιστεύουν πως η ΕΕ είναι κάτι πολύ καλό ενώ στην πραγματικότητα καθιστά την Ανατολική Ευρώπη αποικία της Δυτικής.

Συμφέρει ο απελευθερωτικός αγώνας να ξεκινήσει όσο είναι ανοιχτά τα μέτωπα σε Ουκρανία και Ισραήλ. Αν εφαρμοστεί η μέθοδος JIT (Just In Time) για τα κτυπήματα, πιθανώς να μην βρισκόμαστε μακριά από τα πρώτα κτυπήματα. Η Ελλάδα είναι η πιο πιθανή χώρα να ξεκινήσει ο απελευθερωτικός πόλεμος. Θα ήθελα να προσθέσω άλλο ένα σημείο. Υπάρχει το ενδεχόμενο τα πρώτα κτυπήματα να είναι πολλαπλά δηλαδή να γίνουν όχι ένα αλλά περισσότερα κτυπήματα την ίδια μέρα.

Πιθανώς κάποιοι να σκέφτονται πως θα περιμένουν να γίνει το πρώτο κτύπημα και ύστερα θα αρχίσουν να φυλάγονται. Κι αν είναι πολλαπλά τα κτυπήματα; Δεν το ξέρουμε πως θα γίνει έτσι αλλά δεν το αποκλείουμε. Κάθε περίπτωση έχει συν και πλην. Αν συμβεί ένα κτύπημα, αμέσως γίνεται συναγερμός και μπαίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες σε κατάσταση ψηλής ετοιμότητας. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα που μάλιστα σε κάποιες χώρες χαρακτηρίζονται από ονομασίες ή χρώματα.

Μπορεί πχ το κόκκινο να είναι το ψηλότερο επίπεδο και το πορτοκαλί αμέσως μετά. Αυτό γιατί συμβαίνει; Γιατί φοβούνται πως μετά το πρώτο κτύπημα ίσως ακολουθήσουν και άλλα. Έτσι στην συνέχεια δυσκολεύουν τα επόμενα κτυπήματα γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε συναγερμό. Από την άλλη δεν μπορεί να είναι συνεχώς η χώρα σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού. Αυτό κρατάει κάποιες μέρες και μετά πέφτει σε χαμηλότερα επίπεδα.

Έτσι ένα σενάριο προβλέπει πολλαπλά κτυπήματα εντός ενός χρονικού διαστήματος μέσα στο οποίο δεν προλαβαίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες να τεθούν σε ψηλότερο επίπεδο συναγερμού. Μετά θα ακολουθήσει ένα σχετικά μεγάλο διάστημα παύσης κτυπημάτων ώστε να επανέλθει η κατάσταση στα φυσιολογικά επίπεδα, από άποψη ετοιμότητας των αρμόδιων υπηρεσιών. Δηλαδή θα έχουμε κτυπήματα κατά κύματα όπως έχει εξηγηθεί, μόνο που τα κτυπήματα του κάθε κύματος θα συντελούνται μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα.

Σας παρακαλούμε πολύ, όσοι δεν είστε Νεοταξίτες φυλαχτείτε. Αν δεν είστε Νεοταξίτες δεν αποτελείτε στόχο, δεν είστε ο εχθρός. Είναι κρίμα από τον Θεό, μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά. Είναι κρίμα να την πληρώσετε και εσείς μαζί με τους Νεοταξίτες ενώ δεν φταίτε. Αυτά τα τέρατα έχουν κάνει φοβερά εγκλήματα. Εσείς γιατί να πληρώσετε αφού δεν έχετε διαπράξει εγκλήματα; 

Παναγιώτης

Scroll to Top