Γερμανικός δάκτυλος

Γερμανικός δάκτυλος

Το παιχνίδι του ΛΑΟΣ

Στον ΛΑΟΣ πήγε και ο πατέρας Πλεύρης, ο οποίος είναι μάλλον γαλλόφιλος. Είναι επίσης προσωπικός φίλος του Γεωργίου και γνωστός του Καραβέλα της Siemens. Πολύ στενές σχέσεις με τον Χριστοφοράκο είχαν οι Μητσοτάκηδες, Κυριάκος και Θεοδώρα. Χριστοφοράκος, Μητσοτάκηδες και Δενδρινός είχαν κοινή ιδιοκτησία στην Τήνο.

Επίσης η γυναίκα του Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, είχε πολύ στενές σχέσεις με την γυναίκα του Δενδρινού. Ο Σέκερης είναι μπατζανάκης του Σαμαρά και έμενε δίπλα - δίπλα με Χριστοφοράκο, Μητσοτάκη. Ο Σαμαράς έμενε κοντά και τον επισκεπτόταν ο Σέκερης καθημερινά.

Μία κλίκα είναι που εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Siemens, στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, στα δομημένα ομόλογα κλπ. Επικρατεί η αντίληψη πως το ΠΑΣΟΚ ήταν διεφθαρμένο. Τα ίδια σκατά ήταν και είναι η Νέα Δημοκρατία και τα ίδια σκατά πάει να γίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται από τα Πολιτικά Ντοκουμέντα. Απλά το ΠΑΣΟΚ έκανε περισσότερα επειδή κυβέρνησε περισσότερο μέχρι την χρεοκοπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει λιγότερα επειδή έχει κυβερνήσει λιγότερο. Τα ίδια σκατά είναι και τα τρία κόμματα, αν τις κλεψιές που έχουν κάνει τις συγκρίνουμε σε ίδιο χρόνο διακυβέρνησης. Και όπως φαίνεται μπήκαν στο παιχνίδι δυναμικά και οι του ΛΑΟΣ.

Η Siemens ήταν ένας από τους τρόπους των Γερμανών να ελέγχουν την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι υποτιθέμενοι «εταίροι» είναι στην πραγματικότητα κατακτητές που δεν χρησιμοποιούν όμως όπλα αλλά διάφορες άλλες μεθόδους όπως η χρηματοδότηση από Siemens, Novartis κλπ. Χρηματοδοτώντας πολιτικούς τους ελέγχουν και ελέγχοντας πολιτικούς ελέγχουν την χώρα, την καταστρέφουν και την υποδουλώνουν, με τα λεφτά των Ελλήνων. Τα χρήματα που μοίραζε απλόχερα η Siemens, τα πλήρωναν στο τέλος οι Έλληνες φορολογούμενοι. Όσο πιο σύντομα απομακρυνθούμε από Γερμανία - Γαλλία και ΕΕ, τόσο πιο γρήγορα θα ευημερήσει η χώρα. 

Κυκλοφορεί η φήμη πως ο Γεωργιάδης πήρε τρία εκατομμύρια ευρώ όταν προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία. Μπορεί να είναι ψευδής αλλά είναι μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Ποιος όμως θα διερευνήσει αυτήν την καταγγελία; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Δεν λέω ότι τα πήρε αλλά αν τα πήρε, από που τα πήρε; Τα έβγαλαν ο Μητσοτάκης ή ο Σαμαράς από την τσέπη τους και του τα έδωσαν; Δεν γίνεται έτσι. Από την Siemens, την Novartis ή κάτι ανάλογο τα πήρε. Αν ισχύει αυτό (δεν λέω ότι ισχύει) καταλαβαίνετε πόσο πατριώτης είναι. Ένας «πατριώτης» ξεπουλημένος στην Γερμανία. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί ο μεγάλος ζήλος που υποστήριξε τα Μνημόνια και την ΕΕ.

Από δημόσιες πληροφορίες προκύπτουν στενές σχέσεις των τριών Μητσοτάκηδων (Θοδώρας, Κυριάκου, Μαρέβας), του Σαμαρά και του πατέρα Πλεύρη με κορυφαίους ανθρώπους της Siemens. O Σαμαράς τους έφερε στην Νέα Δημοκρατία και υποστήριξαν σθεναρά τα Μνημόνια και την ΕΕ. Ο Μητσοτάκης έκανε τον Γεωργιάδη αντιπρόεδρο για να εξισορροπήσει το κεντρώο/κεντροαριστερό προφίλ του.

Στην συνέχεια υπάρχει εμπλοκή με το σκάνδαλο Novartis. Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Δεν χρειάζεται ούτε εμπιστευτική πληροφόρηση ούτε τεράστια εξυπνάδα για να το καταλάβει κανείς. Κρύβεται γερμανικός δάκτυλος. Όλοι αυτοί υπηρετούν τα γερμανικά (και γαλλικά) συμφέροντα και την πολιτική Σημίτη. Τι να ψηφίζεις Μητσοτάκη, τι να ψηφίζεις Γεωργιάδη, τι να ψηφίζεις Πλεύρη, τελικά Σημίτη ψηφίζεις, το Γερμανικό Κόμμα Ελλάδας.

Δυστυχώς έτσι δουλεύουν τα πράγματα. Οι κατακτητές οι Γερμανοί χρηματοδοτούν όλο το πολιτικό φάσμα, ανάλογα με τις ανάγκες του ελέγχου. Όπως είναι στην κεντροαριστερά και στην αριστερά ξεπουλημένοι στους κατακτητές αλλά τόσο είναι στην κεντροδεξιά και στην δεξιά. Όταν ένας το παίζει πατριώτης, πρέπει να το ψάχνουμε πιο βαθιά. Δεν ισχύει ό,τι δηλώσεις είσαι. Πρέπει να εξετάζουμε την συνολική στάση και συμπεριφορά αν είναι πατριωτική.

Σίγουρα η υποστήριξη των Μνημονίων της υποδούλωσης και η ευρωπαϊκή πορεία της υποδούλωσης σε Γερμανία και Γαλλία δεν είναι καθόλου πατριωτική στάση. Όλοι αυτοί ένα κόμμα είναι, το Γερμανικό Κόμμα Ελλάδας του οποίου αρχηγός είναι ο Σημίτης. Το Γερμανικό Κόμμα Ελλάδας συνεργάζεται πολύ στενά με το Γαλλικό Κόμμα Ελλάδας στην υποδούλωση της χώρας. Αυτά τα ωραία λόγια που λένε για την «ευρωπαϊκή οικογένεια» είναι για τους πολύ - πολύ χαζούς.

Το σχέδιο Γερμανών και Γάλλων είναι να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και μαζί με την σύμμαχο τους την Κίνα να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Ευτυχώς ΗΠΑ και αγγλόφωνες χώρες κατάλαβαν την παγίδα που τους έστηναν και έχουν κάνει στροφή από το αρχικό σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Η Ρωσία ποτέ δεν ήταν από τους υποστηρικτές. Οι του ΛΑΟΣ όπως επίσης Μητσοτάκης, Βαρβιτσιώτης κλπ έχουν μείνει τελείως ξεκρέμαστοι, «στον αέρα». Θεωρούνται φερέφωνα Βρυξελλών, Παρισίου, Βερολίνου και τελείως αναξιόπιστοι για ΗΠΑ, αγγλόφωνες χώρες αλλά και Ρωσία. Αν δεν κάνουν στροφή 180ο πλησιάζει το πολιτικό τους τέλος και ίσως να βρεθούν στην φυλακή για πολλά χρόνια. 

Βασίλης

Scroll to Top