Η σημασία του Brexit

Η σημασία του Brexit

Ο συμβολισμός του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου, είναι παρόμοιος με τον συμβολισμό του Brexit. Το Brexit άλλαξε την ζωή εξήντα επτά (67) εκατομμυρίων Βρετανών ουσιαστικά. Όμως είχε τεράστιο  ψυχολογικό αντίκτυπο σε σχεδόν μισό δις καταπιεσμένους Ευρωπαίους. Δεν άλλαξε ουσιαστικά η ζωή τους αλλά η αντιμετώπιση των πραγμάτων. Το Brexit έδωσε ελπίδα στους καταπιεσμένους όλης της Ευρώπης από την τυραννία ΝΤΠ-ΕΕ.

Σε ένα μεγάλο μέρος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ναζί είχαν υπό την Κατοχή τους σχεδόν όλη την Ευρώπη. Όμως η Βρετανία και η Ρωσία ήταν ελεύθερες και τους πολεμούσαν. Στο τέλος απελευθερώθηκε όλη η Ευρώπη από την τυραννία του Άξονα. Οι καταπιεσμένοι της Ευρώπης μπορούν να ελπίζουν πως η μέρα της απελευθέρωσης από την Νεοταξική τυραννία θα έλθει.

Η Ρωσία θέλει και μπορεί να απελευθερώσει την Ευρώπη από την τυραννία των Βρυξελών. Αν όχι όλη, σίγουρα ένα τμήμα στην Ανατολική Ευρώπη, στο οποίο μπορεί να συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Το περίεργο είναι πως το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτό, το βάζει η Βρετανία μαζί με τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι ελεύθερες από την τυραννία. Οι ΗΠΑ ποτέ δεν ήταν υπό Κατοχή και η Βρετανία απελευθερώθηκε με το Brexit.

Αντί να απελευθερώσουν την Ευρώπη από τα Δυτικά και να αφήσουν την Ρωσία να απελευθερώσει το Ανατολικό τμήμα της Ευρώπης, εμποδίζουν την Ρωσία, βοηθώντας έτσι τους τυράννους της ΕΕ-ΝΤΠ. Είναι όπως πολύ σωστά γράφτηκε σαν να πολεμούσαν ο Τσώρτσιλ και ο Ρούσβελτ τον Στάλιν, βοηθώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τον Χίτλερ, αντί να κάνουν την απόβαση στην Νορμανδία.

Μπορεί να μην καταφέρουν να απελευθερώσουν όλη την Ευρώπη από την τυραννία. Ίσως ένα τμήμα να παραμείνει υπό την κυριαρχία των Βρυξελών, οδηγώντας έτσι σε τριχοτόμηση της Ευρώπης, αντί για την διχοτόμηση που είχαμε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να σταματήσουν να πολεμούν την Ρωσία στην Ουκρανία και να συμβάλλουν στην απελευθέρωση της Δυτικής και Νότιας Ευρώπης, όπως στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.  

Όσο και να έρχεται ο Σολτς στην Ελλάδα, όσο και να πηγαίνει ο Μητσοτάκης στον Μακρόν, η Ελλάδα θα καταλήξει να είναι στο ίδιο γκρουπ ή με ΗΠΑ – Βρετανία ή με Ρωσία. Όσο στρατιωτικό εξοπλισμό και να αγοράσουν από Γαλλία ή Γερμανία, θα πουληθεί σε χώρες της Ασίας, της Νοτίου Αμερικής και της Αφρικής όταν υλοποιηθεί το όνειρο ενός γνήσιου κεντροδεξιού κόμματος στην εξουσία. Η Ελλάδα θα προμηθεύεται εξοπλισμό αποκλειστικά ή από ΗΠΑ – Βρετανία ή από Ρωσία, ανάλογα σε ποιο γκρουπ θα βρίσκεται.  

Η συμβολική αξία του Brexit είναι τεράστια. Συμβολίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τον αγώνα κατά της τυραννίας και την επικράτηση των λαών απέναντι στους τυράννους. To Brexit δίνει μεγάλη ελπίδα σε όλους τους Ευρωπαίους που βρίσκονται κάτω από τον ζυγό της ΝΤΠ-ΕΕ πως ίσως κάποια μέρα θα έλθει και η δική τους σειρά να απελευθερωθούν και να ανεξαρτητοποιηθούν.

Η Ευρώπη έχει πληθυσμό επτακόσια πενήντα (750) εκατομμύρια αλλά το τμήμα που βρίσκεται υπό Κατοχή έχει πληθυσμό τετρακόσια πενήντα (450) εκατομμύρια. To Brexit δεν δίνει ελπίδα σε όλους αυτούς. Δυστυχώς ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό έχει πέσει θύμα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου των Νεοταξικών ΜΜΕ και των Νεοταξιτών πολιτικών.

Οι άνθρωποι χαμηλότερου πνευματικού επιπέδου δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι η ΝΤΠ-ΕΕ και θεωρούν πως η ΕΕ είναι κάτι θετικό. ΕΕ και ΝΤΠ πηγαίνουν μαζί. Η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα της ΝΤΠ. Θα ακολουθήσουν Ασιατική, Αμερικανική, Αφρικανική Ένωση κάτω από μία Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Δικτατορία όπου μια Νεοταξική ψευτοελίτ θα ελέγχει, εξαπατά, εκμεταλλεύεται, καταπιέζει την ανθρωπότητα.   

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους Νεοταξίτες να αντιστρέψουν το Brexit γιατί τότε θα χαθεί η ελπίδα από όλους τους καταπιεσμένους λαούς της Ευρώπης. To Brexit είναι αυτό που τους δίνει δύναμη να προχωρήσουν τον αγώνα για ελευθερία, ανεξαρτησία και τελική επικράτηση έναντι των τυράννων. Ως τελική λύση, μπορεί να οργανωθεί ανταρτοπόλεμος στην Βρετανία, για να φθείρει και να αποσταθεροποιήσει τις Νεοταξικές κυβερνήσεις που θα επιχειρήσουν την αντιστροφή του Brexit. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει γενικότερα κατά Νεοταξικών κυβερνήσεων.

Το Brexit έχει και διδακτικό χαρακτήρα. Σε Γαλλία και Ιταλία καταποντίστηκαν τα κόμματα της κεντροδεξιάς που είχαν εμμονή με ΝΤΠ-ΕΕ. Στην Γαλλία το κεντροδεξιό νεοταξικό κόμμα έπεσε κάτω από 5%. Στην Ιταλία διατηρήθηκε σε πιο ψηλά επίπεδα διότι σε σχέση με τα άλλα φιλοευρωπαϊκά είναι περισσότερο ευρωσκεπτικιστικό, αν και δεν κατατάσσεται στα ευρωσκεπτικιστικά.  

Στην Βρετανία η αλλαγή ήρθε εκ των έσω στο Συντηρητικό κόμμα. Πολιτικοί όπως ο Τζόνσον πήραν θέση υπέρ του Brexit, ευθυγραμμιζόμενοι με την βάση του κόμματος. Κάτι ανάλογο έγινε και στις ΗΠΑ καθώς οι πολιτικές διαδικασίες που επικρατούν, έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιον εκτός πολιτικού συστήματος όπως ο Τραμπ, να κερδίσει την υποψηφιότητα για τους Ρεπουμπλικάνους και στο τέλος να εκλεγεί Πρόεδρος.

Χρήστος

Scroll to Top