Κακομαθημένοι Γάλλοι

Κακομαθημένοι Γάλλοι

Οι Γάλλοι κάνουν αυτά τα αίσχη που κάνουν και μετά θυμώνουν κι από πάνω, αν οι άλλες χώρες κοιτάζουν τα δικά τους συμφέροντα. Δηλαδή κατά την δική τους άποψη, όλες οι χώρες θα έπρεπε να υποστηρίζουν τα γαλλικά συμφέροντα, σε βάρος των δικών τους συμφερόντων. Είναι σαν τα κακομαθημένα παλιόπαιδα που κάνουν ζαβολιές συνέχεια και μετά θυμώνουν κι από πάνω όταν οι άλλοι που (οι Γάλλοι) τους ρίχνουν κάνουν δικές τους παρέες.

Οι Γάλλοι κάνουν τους καλούς αλλά από πίσω την φέρνουν σε όλους. Εμάς μας κατέστρεψαν την βιομηχανία/βιοτεχνία μας για να την συγκεντρώσουν αυτοί μαζί με τους Γερμανούς και να ευνοήσουν τους φίλους τους, τους Κινέζους. Κάνουν τους φίλους στους Αμερικάνους αλλά είναι κλίκα με Γερμανία και Κίνα που η Κίνα είναι πλέον ο μεγάλος ανταγωνιστής των ΗΠΑ.

Δεν λέω ότι οι Γερμανοί είναι καλοί. Και η Γερμανία έχει κάνει φρικτά πράγματα. Είναι η χώρα που ξεκίνησε δύο Παγκοσμίους πολέμους. Είναι η χώρα που ανέδειξε έναν Χίτλερ. Ο Χίτλερ δεν αναδείχθηκε σε οποιαδήποτε χώρα αλλά στην Γερμανία. Κι αυτά από μόνα τους αρκούν αλλά έχουν κάνει πολύ περισσότερα και πολύ χειρότερα.

Υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως στην 17Ν είχαν εμπλοκή γαλλικές (και γερμανικές;) μυστικές υπηρεσίες στις δολοφονίες Αμερικανών. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το αποδείξω αλλά είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Αυτό δεν στρέφεται κατά των Αμερικάνων μόνον αλλά και κατά της Ελλάδας. Γιατί παγκόσμια θεωρούμαστε για δεκαετίες χώρα με πρόβλημα τρομοκρατίας και αυτό είχε αρνητικές συνέπειες στον τουρισμό, τις επενδύσεις και στην εικόνα της χώρας.

«Γιατί δεν είχαμε τουρισμό;» θα πει κανείς. Είχαμε αλλά θα είχαμε πολύ περισσότερο, ειδικά από τις ΗΠΑ, αν δεν συνέβαιναν οι δολοφονίες,. Πολλοί Αμερικάνοι φοβόντουσαν να έρθουν για διακοπές αλλά και για δουλειές στην Ελλάδα. «Να πάω διακοπές ή να επενδύσω και να με σκοτώσουν;» Κάπως έτσι σκεφτόντουσαν αρκετοί.

Εμάς μας διέλυσαν την βιομηχανία και την βιοτεχνία και μας άφησαν μόνο τον τουρισμό. Δεν μπορεί να σταθεί χώρα μόνο με τον τουρισμό. Ειδικά σε περιόδους κρίσης, ο τουρισμός πλήττεται πάρα πολύ και έτσι η οικονομία μιας χώρας που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό. Μας κατέστρεψαν, γιατί κακά τα ψέματα, μέσα στην ΕΕ Γερμανοί και Γάλλοι έκαναν κουμάντο. Στους Βρετανούς έκαναν διάφορα «νούμερα» όσο ήταν μέσα στην ΕΕ και περισσότερα όταν θέλησαν να βγουν.

Αν οι Αυστραλοί έμπαιναν στην Ασιατική Ένωση όπως ήθελαν οι Γάλλοι, θα εξαφανιζόντουσαν από τους Κινέζους. Θα υπήρχε η Αυστραλία αλλά δεν θα υπήρχαν Αυστραλοί. Θα ήταν η Αυστραλία σαν την Κίνα. Οι βρωμογάλλοι είχαν την απαίτηση οι Αυστραλοί να δεχτούν τον αφανισμό τους επειδή έτσι θέλουν αυτοί οι κακομαθημένοι γιατί τους βολεύει. Στους Αμερικάνους έστηναν παγίδα επί δεκαετίες.

Στην Ευρώπη υπάρχουν τέσσερις περίπου ισοδύναμες χώρες Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία. Ο πληθυσμός τους είναι περίπου 60 εκατομμύρια. Της Γερμανίας ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια μετά την προσάρτηση της Ανατολικής Γερμανίας. Οι Γάλλοι είχαν την απαίτηση να ηγηθούν αυτοί μαζί με τους Γερμανούς της ΕΕ ενώ είναι περίπου ισοδύναμοι με Βρετανία και Ιταλία. Είναι πάρα πολύ κακομαθημένοι.

Το θράσος τους όμως δεν σταματάει εκεί. Είχαν την απαίτηση να ηγηθούν και της Δύσης και παγκόσμια μέσω της ΕΕ. Συγγνώμη που θα χρησιμοποιήσω τέτοια λέξη αλλά οι Γάλλοι είναι μεγάλα καθίκια. Εντάξει δεν εννοώ ότι ισχύει για τον κάθε Γάλλο. Παντού σε όλες τις χώρες υπάρχουν καλοί και κακοί. «Ρε βρωμεροί Γάλλοι, ελεεινοί και τρισάθλιοι, οι Αμερικάνοι τι ρόλο παίζουν;»

Έχουν σχεδόν εξαπλάσιο πληθυσμό. Μπορούν να τους λιώσουν. Μία μόνο πολιτεία τους, η Καλιφόρνια έχει οικονομικό μέγεθος όσο σχεδόν και η Γαλλία. Επιπλέον όπως έχει υποστηριχτεί πολλές φορές, ο πολιτισμός τους είναι πανευρωπαϊκός καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τους προήλθε από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Επίσης είναι πιο αναπτυγμένη χώρα οικονομικά, επιστημονικά και τεχνολογικά. Οι Γάλλοι όμως ήθελαν να τους ρίξουν και να ηγηθούν αυτοί της Δύσης και παγκόσμια χωρίς να έχουν τα προσόντα.

Σαν αυτόν που δεν ξέρει καλό ποδόσφαιρο αλλά θέλει να είναι αρχηγός μόνο και μόνο επειδή είναι τεράστιος εγωϊστής κι όχι επειδή έχει τα προσόντα. Θέλουν δηλαδή τα κακομαθημένα τα παλιόπαιδα οι Γάλλοι να γίνεται το δικό τους και αν δεν γίνεται παρεξηγούνται και θυμώνουν. Όσο πιο μακριά από την Γαλλία και την Γερμανία μείνουμε, τόσο το καλύτερο. Την Ελλάδα την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον αν μπορέσει να απαγκιστρωθεί από την ΕΕ και τον θανατηφόρο εναγκαλισμό Γαλλίας - Γερμανίας.

Γιώργος

Scroll to Top