Κάτι πρέπει να γίνει

Κάτι πρέπει να γίνει

Σχέδιο ανατροπής

Ερχόμαστε στο πιο πρόσφατο, τα συμβόλαια θανάτου για τους Καθεστωτικούς που έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Δεν έχει αναφερθεί πουθενά πως αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου ανατροπής του Καθεστώτος. Είναι δική μου λογική εξήγηση πως αυτό θα έπρεπε να είναι μέρος ενός σχεδίου ανατροπής του Καθεστώτος, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα έθετε σε κίνδυνο όσους θα τα οργανώσουν και εκτελέσουν. Αυτό, αν συμβεί, θα είναι ακόμα ένα γερό κτύπημα στο Καθεστώς.

Επίσης έχουν αναφερθεί κάποιες άλλες ενέργειες (απόσυρση καταθέσεων, μποϊκοτάζ εδώ και τώρα, ολικό μποϊκοτάζ) που ενώ δεν εξηγείται ξεκάθαρα πως είναι μέρος του σχεδίου ανατροπής του Καθεστώτος, θα μπορούσαν να είναι και να αποσιωπάται καθώς κάποιες θα μπορούσε να ισχυριστεί το Καθεστώς πως είναι παράνομες. Επομένως είναι με ερωτηματικό αν αποτελούν μέρος του σχεδίου όπως είναι και ερωτηματικό τα συμβόλαια θανάτου.

Το πάω ένα βήμα ακόμα παραπέρα. Προσπαθώ να μαντέψω ποιο μπορεί να είναι το πιθανό σχέδιο ανατροπής του Καθεστώτος ή μάλλον μέρος του σχεδίου. Το στηρίζω σε αυτά που έχουν γραφτεί σε διάφορα άρθρα και σε τίποτα περισσότερο. Πέρα από αυτά δεν έχω οποιαδήποτε γνώση και ούτε γνωρίζω αυτούς που έγραψαν τα άρθρα.

Δεν υποστηρίζω όπως έχω εξηγήσει ακραίες ενέργειες, τουλάχιστον όχι πριν από πολύ σκέψη και επαρκή ενημέρωση. Όμως υποστηρίζω με κάθε τρόπο πως κάτι πρέπει να γίνει. Η κατάσταση είναι όχι μόνο πολύ ανησυχητική αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Απορώ με την βλακεία που υπάρχει σε αυτή την χώρα. Πόσες βλάκες είναι πραγματικά πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον τόπο;

Δεν βλέπουν την οικονομική καταστροφή γύρω τους; Δεν βλέπουν ανθρώπους να φυτοζωούν με χαμηλές συντάξεις και μισθούς; Δεν βλέπουν μακροχρόνια άνεργους; Δεν βλέπουν οικονομικά κατεστραμμένους μικρομεσαίους αλλά ακόμα και μεγάλους επιχειρηματίες; Δεν καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα; Δεν συνειδητοποιούν τα χιλιάδες προβλήματα που έχει δημιουργήσει το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ που έχουν γίνει βουνό; 

Δεν μπορούν να αντιληφθούν την τεράστια προπαγάνδα, την χειραγώγηση, την εξαπάτηση, την πλύση εγκεφάλου; Δεν καταλαβαίνουν πως αυτά που παρουσιάζουν τα κανάλια και τα περισσότερα ΜΜΕ δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα; Δεν βλέπουν πως οι καθεστωτικοί είναι μία κλίκα που ο ένας συγκαλύπτει τον άλλο;

Δεν έχουν καταλάβει πως μας κλέβουν με κάθε δυνατό τρόπο; Δεν βλέπουν πως ενώ μας έχουν κατακλέψει δεν έχει τιμωρηθεί κανείς; Δεν θυμούνται τα πολλά ψέματα που είπαν οι διάφοροι πολιτικοί για να εκλεγούν; Δεν θυμούνται τις ψεύτικες υποσχέσεις για την ευρωπαϊκή πορεία που αποδείχτηκαν όλες φούμαρα και μία καλοστημένη απάτη;

Τι περιμένουν λοιπόν όλοι αυτοί οι ηλίθιοι να γίνει; Γ@μ# την βλακεία τους. Μαζί με αυτούς τους βλάκες όμως την πληρώνουμε και εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε τόσο βλάκες και τα έχουμε καταλάβει όλα ή τα περισσότερα. Όμως υπάρχει δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό ηλιθίων σε αυτή την χώρα και αυτοί είναι που στηρίζουν το Καθεστώς.

Έπρεπε να είχε γίνει κάτι εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε τους Καθεστωτικούς να μας κλέβουν, να μας κοροϊδεύουν, να συνωμοτούν εναντίον μας, να μας καταστρέφουν. Ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων που πάνε και ψηφίζουν καθεστωτικό κόμματα και τι μυαλό κουβαλάνε; Έπρεπε να βγει ένας νόμος πως για να έχει κανείς δικαίωμα ψήφου, θα απαιτείται ένα ελάχιστο IQ.

Ακόμα και να σταματήσουν οι χαζοί να τους ψηφίζουν, χρειάζεται κάτι περισσότερο. Δεν αρκεί μόνο αυτό. Τι χρειάζεται; Ας προβληματιστεί καθένας μόνος του, από αυτούς που είναι λίγο πιο έξυπνοι. Από τους χαζούς δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά πράγματα αλλά σίγουρα πρέπει να πεισθούν να σταματήσουν να ψηφίζουν αυτούς που τους καταστρέφουν.

Δεν μπορεί να αφήσουμε μία κλίκα πολιτική - μιντιακή - οικονομική να μας καταστρέφει τις ζωές επειδή έχουν γαντζωθεί στην εξουσία με διάφορους τρόπους και ενεργούν για ίδιον όφελος και σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών. Αυτοί πρέπει να φύγουν από την εξουσία, πάση θυσία, ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Ξυπνήστε πρώτα τους βλάκες, εσείς που καταλαβαίνετε λίγα περισσότερα πράγματα. Κάντε το στον κύκλο σας τον οικογενειακό, τον φιλικό, τον κοινωνικό, τον επαγγελματικό. Κάντε το στους διαδικτυακούς φίλους που έχετε. Πρέπει επιτέλους οι βλάκες να αντιληφθούν τι γίνεται και να μην χάβουν ό,τι ψέμα και προπαγάνδα τους λένε και να μην πέφτουν θύματα πλύσης εγκεφάλου.

Για αυτούς ήδη ισχύει το «πήδα κουνελάκι τώρα». Τους έχουν κάνει πειθήνιους μεταλλαγμένους ανθρώπους που υπακούν πιστά τις εντολές του Καθεστώτος και των ΜΜΕ. Ο σκοπός τους είναι να μας κάνουν όλους πειθήνιους. Nα μας κουρδίζουν, να μας λένε «πήδα τώρα κουνελάκι» και να το κάνουμε. Αν δεν αντιδράσουμε, το μέλλον μας θα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.

Ανδρέας

Scroll to Top