Σχέδιο ανατροπής

Σχέδιο ανατροπής

Μέρος σχεδίου

Αυτό που κάνω στη συνέχεια, θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε. Δεν το έχει κάνει κανένας ακόμη οπότε ας το κάνω εγώ. Από τα διάφορα άρθρα που αναφέρονται στην ανατροπή του Καθεστώτος, έχω βρει τα διάφορα σημεία, τα ενώνω και τα παρουσιάζω. Τώρα πέρα από αυτά μπορεί να υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν δημοσιευτεί. Για αυτό είναι πιθανό ΜΕΡΟΣ του σχεδίου ανατροπής του Καθεστώτος και όχι ολόκληρο το σχέδιο.

Μας έχουν ενημερώσει πως οι Αντικαθεστωτικοί (Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ) έχουν διεισδύσει σε διάφορους χώρους (κόμματα, κανάλια, άλλα ΜΜΕ, κρατικές υπηρεσίες, καθεστωτικές εταιρείες κλπ). Από αυτή την διείσδυση ενημερώνονται για τις ενέργειες και τα σχέδια του Καθεστώτος. Όσον αφορά τα κόμματα προσπαθούν δύο εναλλακτικές, οι Αντικαθεστωτικοί. Η μία είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόμματος. Η άλλη είναι οι σαμποτέρ της Αντίστασης να καταστρέψουν το κόμμα εκ των έσω και να μεταπηδήσουν σε ένα νέο σχήμα που θα το αντικαταστήσει. Ειδικά αν μιλάμε για κόμματα εξουσίας, το νέο σχήμα θα αποτελέσει το πρώτο κόμμα της παράταξης, κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς.

Επιπλέον μας έχουν ενημερώσει για μία βόμβα μεγατόνων που θα σκάσει. Αυτά θα δημοσιευτούν σε κάποιο ιστότοπο του εξωτερικού, στην κατάλληλη χώρα που δεν θα είναι εφικτό στο Καθεστώς να τα «κατεβάσει». Αν η δημοσίευση γινόταν στην Ελλάδα ή ακόμη στην Ευρώπη, πιθανώς το Καθεστώς να μπορούσε γρήγορα να τα «κατεβάσει». Αυτά τα ντουκουμέντα θα επιβεβαιώσουν πολλές φήμες και υποψίες που υπάρχουν για το πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Θα είναι σε μορφή εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο, ηχητικών κομματιών. Το γεγονός πως ο ιστότοπος και ο server θα βρίσκονται στο εξωτερικό δεν θα καταστεί εμπόδιο να μαθευτεί σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε λίγες ώρες από την δημοσίευση τους θα το έχει μάθει όλη η Ελλάδα.

Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με τα άρθρα, η Αντίσταση έχει πάρει με το μέρος της πολλούς Καθεστωτικούς. Αυτό το έχει πετύχει με διάφορους τρόπους που περιγράφονται με λεπτομέρειες στα σχετικά άρθρα. Αυτοί οι Καθεστωτικοί είναι πλέον «διπλοί πράκτορες». Οι Καθεστωτικοί τους θεωρούν μέρος του Καθεστώτος και δεν υποπτεύονται πως δουλεύουν πλέον για την Αντίσταση. Έχουν δώσει πολλές πληροφορίες και στοιχεία για άλλους Καθεστωτικούς. Αυτοί οι Καθεστωτικοί που είναι τώρα με την Αντίσταση, θα επιβιώσουν της ανατροπής του Καθεστώτος

Ενδέχεται μάλιστα να ενδυναμωθούν καθώς θα πάρουν μερίδιο αγοράς ή την θέση των υπόλοιπων Καθεστωτικών που δεν έχουν έρθει με την Αντίσταση και τους περιμένει πολύ άσχημη μοίρα. Αυτά αναφέρονται σε διάφορα άρθρα. Είναι πιθανό να μου έχει ξεφύγει και κάτι άλλο. Ας προχωρήσω με αυτά και να κάνω την δική μου πλέον αξιολόγηση. Τα ντοκουμέντα που θα βγουν θα «τελειώσουν» πολλούς πολιτικούς και μιντιακούς. Μπορεί να είναι για κλεψιές, παρανομίες ή προσωπικές αδυναμίες.

Το να είναι ένας συντηρητικός πολιτικός ομοφυλόφιλος δεν είναι παράνομο αλλά σίγουρα αν αποδειχτεί με στοιχεία, μπορεί να αποτελέσει το τέλος της πολιτικής του καριέρας. Η παιδεραστία από την άλλη, το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο κλπ είναι βαριά αδικήματα. Η χρήση ναρκωτικών δεν είναι τόσο βαρύ αδίκημα για έναν κανονικό άνθρωπο. Για έναν πολιτικό όμως ειδικά του συντηρητικού χώρου μπορεί επίσης να είναι το τέλος της πολιτικής του καριέρας, αν αποδειχθεί με στοιχεία.

Το ίδιο ισχύει και για σεξουαλικές συμπεριφορές που θεωρούνται από μεγάλο μέρος των πολιτών διαστροφές. Ο κόσμος θα κρίνει τι είναι διαστροφή, τι είναι αποδεκτό και τι δεν είναι. Ή θα τους τελειώσει στην συνείδηση του πολιτικά ή σε κάποιους μπορεί να δώσει άλλη μία ευκαιρία. Πάντως το δεύτερο δεν είναι πολύ πιθανότερο από το πρώτο, ειδικά για την συντηρητική παράταξη.  

Εκτός από την προσωπική ζημιά που θα κάνει στον καθένα,  θα κάνει και συνολική στο Καθεστώς καθώς πολλοί από αυτούς και αυτές είναι «μεγάλα ονόματα» του Καθεστώτος. Το Καθεστώς θα κλυδωνιστεί πολύ και η αξιοπιστία του θα καταρρεύσει τελείως. Αυτά μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί ως σημεία της ανατροπής του Καθεστώτος στα οποία έχω δώσει την δική μου ερμηνεία.

Κάτι πρέπει να γίνει

Ανδρέας

Scroll to Top