Μπουρδελοποίηση

Μπουρδελοποίηση

Ένα από τα «μεγαλύτερα επιτεύγματα» της ευρωπαϊκής πορείας είναι η μπουρδελοποίηση της χώρας. Ευρώδουλοι, Γαλλία και Γερμανία, ΕΕ - ΝΤΠ έκαναν την Ελλάδα μπουρδέλο κανονικό, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πίστευαν αρκετοί πως η ευρωπαϊκή πορεία θα έφερνε καλύτερη οργάνωση, λιγότερη διαφθορά, ψηλότερο οικονομικό επίπεδο. Συνέβη όμως το αντίθετο.

Ήρθε οικονομική καταστροφή, αποδιοργάνωση, ηθική κατάπτωση, κατακρήμνιση αξιών, τεράστια διαφθορά, αύξηση εγκληματικότητας. Κλέφτες, λωποδύτες, ψεύτες, απατεώνες, π@υτ@νες, διεστραμμένοι, εγκληματίες, πρεζόνια υπήρχαν ανέκαθεν και θα υπάρχουν πάντα. Ήταν όμως στο περιθώριο της κοινωνίας. Η ΝΤΠ - ΕΕ τους έβαλε στην κορυφή, επάνω από εμάς δηλαδή μας καβάλησαν. Η αύξηση της εγκληματικότητας που προσπαθούν να την αποδώσουν στις παραδοσιακές αξίες, οφείλεται ακριβώς στον αντίθετο λόγο, στην κατακρήμνιση αξιών, στην υπέρ - χαλάρωση των ηθών αλλά και στην παράνομη μετανάστευση που επέβαλλαν ΕΕ - ΝΤΠ.

Έχουμε γεμίσει π@υτ@νες. Δεν είναι μόνο παρουσιάστριες, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, μοντέλα που βγάζουν συνεχώς τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Πλέον π@υτ@να έχει γίνει και η κοπέλα της διπλανής πόρτας που δουλεύει πωλήτρια, γραμματέας, λογίστρια. Ένας λόγος είναι η οικονομική καταστροφή της χώρας που προκλήθηκε από την ευρωπαϊκή πορεία και τους ελεεινούς ευρώδουλους. Δεν είναι μόνο αυτός κι ούτε ο βασικός. Φτώχεια υπήρχε και στο παρελθόν αλλά δεν γινόντουσαν οι κοπέλες π@υτ@νες.

Ο βασικός λόγος είναι η υπέρ - χαλάρωση των ηθών και η κατακρήμνιση των αξιών που έφεραν ΕΕ - ΝΤΠ. Όταν η άλλη βγάζει με δέκα βίζιτες, μέσα σε δέκα ώρες, όσα θα έβγαζε δουλεύοντας ένα μήνα δηλαδή είκοσι δύο μέρες (τόσες είναι οι εργάσιμες) επί οκτώ ή δέκα ώρες. Με τον χρόνο μιας εργάσιμης μέρας δηλαδή βγάζει στις βίζιτες τον μισθό ενός μήνα. Και μιλάμε για την κατώτερη ταρίφα της βίζιτας.

Είναι γύρω στα εκατόν είκοσι και τα μισά τα παίρνει η κοπέλα. Δηλαδή με δέκα βίζιτες βγάζει περίπου εξακόσια ευρώ. Οι επώνυμες και ημιεπώνυμες παίρνουν παραπάνω. Αν βγάλουμε από την μέση τους ηθικούς φραγμούς, κάτι που προσπαθούν να πετύχουν οι Νεοταξίτες με τον ακόλαστο αμοραλισμό, τότε από οικονομική καθαρά άποψη συμφέρει. Η βίζιτα είναι ένα προσοδοφόρο επάγγελμα.

Θέλω να εξηγήσω στις κοπέλες και γυναίκες που κάνουν ή έκαναν βίζιτες πως δεν είναι το μυστικό τους αλλά ένα κοινό μυστικό που ξέρουν πολλοί. Το γεγονός πως δεν δημοσιεύονται τα ονόματα τους ή δεν πάει κανείς να τους το πει στα μούτρα τους, δεν σημαίνει ότι δεν το ξέρουν πολλοί. Αυτές που δουλεύουν στην Ελλάδα, έχουν πάει με πολλούς πελάτες. Καθένας το λέει σε μερικούς φίλους του και διαδίδεται.

Δεν δημοσιεύεται γιατί μπορεί να κάνει μήνυση η π@υτ@να και θα πρέπει να αποδειχθεί στο δικαστήριο. Άλλο να το λέει κανείς σε πέντε φίλους και άλλο να το καταθέτει στο δικαστήριο. Κανείς δεν θέλει να καταθέσει σε δικαστήριο γιατί εκτίθεται και ο ίδιος. Συνήθως είναι παράνομη η πορνεία, ειδικά των επώνυμων και ημιεπώνυμων. Εκτός των άλλων, γιατί να μπει στην διαδικασία και στην ταλαιπωρία; Τι έχει να κερδίσει; Τίποτα και μόνο μπλεξίματα θα του δημιουργήσει.

Βλέπω πολλές π@υτ@νες και βγαίνουν με έναν αέρα, ένα τουπέ και μία αυτοπεποίθηση στο γυαλί. Κορίτσια «ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι». Τις ξέρουμε όλες τις βίζιτες γιατί τις έχουν πάρει γνωστοί μας. Επειδή κάποιος δεν έρχεται στα μούτρα σας να σας το πει πως είσαστε βίζιτα δεν σημαίνει πως δεν το ξέρει. Το συζητούν κρυφά πίσω από την πλάτη σας. Μερικές κάνουν βίζιτες μόνο στο εξωτερικό για να μην μαθευτεί στην Ελλάδα.

Δηλαδή πάνε ένα ταξιδάκι για κάποιο διάστημα, κάνουν τις διακοπές τους και τις βίζιτες τους. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι πως αν τους τύχει και καμία καλή βίζιτα στην Ελλάδα, κάποιος που πληρώνει καλά, την κάνουν. Και για αυτές τελικά κυκλοφορεί αλλά σίγουρα λιγότερο. Αυτές οι κοπέλες δεν μπορούν και δεν θέλουν να κάνουν κανονική σχέση γιατί έχουν συνδέσει το σεξ με την πληρωμή. Αν δεν υπάρχει πληρωμή δεν βρίσκουν κάποιο λόγο να κάνουν την ερωτική πράξη. Απλά όταν τελειώσουν την καριέρα τους ως βίζιτες, βρίσκουν ένα κορόιδο να παντρευτούν.

Υπάρχει και μία άλλη κατηγορία που δεν κάνουν ακριβώς βίζιτες αλλά έχουν νοοτροπία π@υτ@νας. Δηλαδή θέλουν από το σεξ να προσκομίσουν κάποιο όφελος. Μπορεί να είναι καλή ζωή με έξοδα του συντρόφου, δώρα, οικονομική βοήθεια. Δεν κοιτάζουν αν τους αρέσει κάποιος κι αν τις ικανοποιεί ερωτικά - συναισθηματικά αλλά το όφελος που θα έχουν από την σεξουαλική πράξη ή την σχέση. 

Η Άννα Κανδαράκη, η Στέλλα Αργυρίου και οι παρεμφερείς Νεοταξίτες/ισες ψυχολόγοι δεν ασχολούνται καθόλου με το θέμα αυτό. Είναι μέρος της προπαγάνδας της Νέας Τάξης που παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Αυτοί που βγάζουν τις γυναίκες στην βίζιτα, είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν για την κακοποίηση των γυναικών και προσπαθούν να την αποδώσουν στις παραδοσιακές αξίες.

Είναι διπρόσωποι και απατεώνες γιατί οι ΝΤΠ - ΕΕ έχει τοποθετήσει στην κορυφή της κοινωνίας όλους αυτούς που παλαιότερα ήταν τα κατακάθια της κοινωνίας. Πρέπει να τους ξαναβάλουμε εκεί που τους αξίζει, στον πάτο και στο περιθώριο της κοινωνίας. Πρέπει να ξαναφτιάξουμε την κοινωνία με βάση τις δικές μας αξίες και όχι τις δικές τους νεοταξικές.

Γεράσιμος

Scroll to Top