Νενικήκαμεν!

Νενικήκαμεν!

Η κυκλωτική κίνηση Τραμπ είναι η περικύκλωση του Άξονα Γερμανίας - Γαλλίας - Κίνας, των δύο πρώτων στην Ευρώπη και της τρίτης στον Ειρηνικό ωκεανό. Δημιουργεί ένα πέταλο γύρω από Γαλλία - Γερμανία και Κίνα δηλαδή τους πυλώνες της ΝΤΠ. Για πολλούς είναι σίγουρα η πρώτη φορά που το πληροφορούνται αλλά δεν είναι μία καινούρια εξέλιξη. 

Εκτός της κυκλωτικής κίνησης Τραμπ, η ενδυνάμωση της Αντίστασης εγχώρια και παγκόσμια όπως επίσης η κατάρρευση της Νέας Τάξης είναι μία πραγματικότητα. Υπάρχει η πραγματικότητα και η εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ. Βέβαια πάντοτε κάποιες διαβαθμισμένες πληροφορίες δεν δημοσιεύονται. Αν τα ΜΜΕ έλεγαν την αλήθεια, η αντίληψη των ανθρώπων της πραγματικότητας, θα ήταν αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Με τον έλεγχο των ΜΜΕ, την προπαγάνδα, την πλύση εγκεφάλου, την χειραγώγηση, την λογοκρισία, των αποκλεισμό απόψεων, ανθρώπων και οργανώσεων από την Νέα Τάξη, η εικονική πραγματικότητα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα αλλά μόνο τον τρόπο που την αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι.

Θα ξυπνήσετε ένα πρωί και η πραγματικότητα που θα δείτε δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ. Η αλλαγή δεν θα έχει γίνει μέσα σε μία μέρα αλλά σε βάθος πολλών ετών. Αυτή την αλλαγή της πραγματικότητας, τα ΜΜΕ την αποκρύπτουν εσκεμμένα. Η νέα πραγματικότητα θα είναι σχετική με αυτά που περιγράφουμε. Όσοι τα διαβάζετε δεν θα εκπλαγείτε πολύ. Για τους υπόλοιπους θα είναι μία τεράστια έκπληξη.

Ο κόσμος αλλάζει, η πραγματικότητα δεν εμποδίζεται από την προπαγάνδα να εξελιχθεί παρά μόνο σε ένα μικρό βαθμό. Εμποδίζει όμως τους ανθρώπους να την καταλάβουν. Το νεοταξικό μιντιακό και πολιτικό σύστημα παραμένει κολλημένο στο νεοταξικό παραμύθι που έχει ξεπεραστεί τόσο εγχώρια όσο και παγκόσμια. Η νέα πραγματικότητα είναι περίπου όπως την περιγράφουμε και δεν έχει καμία σχέση με την εικονική πραγματικότητα των ΜΜΕ.

Ετοίμαζα αυτό το άρθρο για να το δημοσιεύσω και με πρόλαβαν οι εξελίξεις. Αυτό το πρωί που θα ξυπνήσετε και ο κόσμος θα είναι διαφορετικός, είναι σήμερα το πρωί, της 16ης Σεπτεμβρίου 2021. Από τις σημαντικότερες ειδήσεις των τελευταίων ετών είναι η στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ - Βρετανίας - Αυστραλίας με το βλέμμα στην Κίνα. Αυτά που λέμε εδώ και χρόνια επιβεβαιώθηκαν και επίσημα. Σας τα λέγαμε; Δεν σας τα λέγαμε;

Ο Μπάιντεν ίσως είχε λοξοδρομήσει λίγο στο παρελθόν αλλά μπήκε στον σωστό δρόμο και απέδειξε ότι ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα των ΗΠΑ, σε αντίθεση με τους Έλληνες πολιτικούς (για τα συμφέροντα της Ελλάδας). Η είδηση είναι τεραστίων διαστάσεων και αλλάζει κατά πολύ το παγκόσμιο σκηνικό με σημαντικές επιπτώσεις στην Ελλάδα.  Έχουμε γράψει τόσα πολλά γύρω από το θέμα που δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο. Απλά επιβεβαιώνονται όλα όσα λέγαμε.

Νενικήκαμεν! Η συμμαχία των αγγλόφωνων χωρών είναι γεγονός. Το επόμενο βήμα είναι να ηγηθούν παγκόσμια. Ελάχιστες χώρες προτιμούν το μοντέλο της Κίνας. Οι περισσότερες προτιμούν το Δυτικό μοντέλο και συγκεκριμένα των αγγλόφωνων χωρών που διαφοροποιείται κάπως από το Γερμανογαλλικό που είναι γραφειοκρατικό και κρατικίστικο. Θα περικυκλώσουν τον Άξονα Γερμανίας - Γαλλίας και θα τους αναγκάσουν να συμμορφωθούν.

Ελπίδα, πίστη και προσπάθεια χρειάζεται. Έχουμε δοκιμάσει να σας πείσουμε με την λογική και επιχειρήματα πως κάποια στιγμή το Κακό, η Νέα Τάξη, θα ηττηθεί. Υπάρχει όμως και μία μεταφυσική αιτία που δεν εξηγείται λογικά. Αυτοί που πιστεύουν σε κάποια θρησκεία, το λένε Θεό. Ο Θεός δεν θα αφήσει το Κακό να θριαμβεύσει.

Όσοι δεν πιστεύουν σε θρησκείες, ας το δουν αλλιώς αλλά μεταφυσικά. Το Σύμπαν είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος να θριαμβεύει το Καλό. Είναι τέτοιες οι δυνάμεις του Σύμπαντος που ευνοούν το Καλό σε βάρος του Κακού. Ισχύει όμως το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Χρειάζεται και προσπάθεια. Ο Θεός, το Σύμπαν βοηθούν αυτούς που προσπαθούν, όχι αυτούς που κάθονται παθητικά και περιμένουν.

Γιατί η Νέα Τάξη είναι το Κακό; Γιατί συνωμοτούν σε βάρος της ανθρωπότητας. Εκμεταλλεύονται, καταπιέζουν, κλέβουν, εξαπατούν, προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους ανθρώπους. Αν αυτό δεν είναι Κακό τότε τι είναι; Όμως οι δυνάμεις του Καλού δεν θα μπορέσουν να επικρατήσουν με τον «Σταυρό στο χέρι». Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Με τους ακόλαστους αμοραλιστές που δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό χρειάζεται επιλεκτικός αμοραλισμός. Κανένας ηθικός φραγμός μόνο στην αντιμετώπιση των Νεοταξιτών αλλά όχι γενικότερα.

Παναγιώτης

Scroll to Top