Νομική βοήθεια Αντίστασης

Νομική βοήθεια Αντίστασης

Να ξεκινήσω με ένα παράδειγμα. Σταματάει η Αστυνομία κάποιον που οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο και τον συλλαμβάνει ως ύποπτο της κλοπής του. Στην συνέχεια, σε έρευνα του αυτοκινήτου ανακαλύπτουν αίματα από άνθρωπο στο πορτ-παγκάζ. Τελικά αποδεικνύεται πως δεν είχε σχέση με την κλοπή του αυτοκινήτου που κάποιος άλλος την έκανε αλλά ήταν αυτός που διέπραξε δολοφονία.

Συλλαμβάνεται αρχικά για άλλο λόγο, την κλοπή του αυτοκινήτου. Για τον λόγο που συλλαμβάνεται αθωώνεται αλλά καταδικάζεται για κάτι που προκύπτει αργότερα, μια δολοφονία. Οι αρχικές κατηγορίες δεν ευσταθούν αλλά το κατηγορητήριο συμπληρώνεται με την διάπραξη ενός άλλου εγκλήματος, της ανθρωποκτονίας και για αυτό καταδικάζεται.

Οι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα. Κάποια από αυτά είναι του κοινού Ποινικού Κώδικα αλλά κυρίως είναι σε βάρος του ελληνικού λαού όπως εσχάτη προδοσία, συνωμοσία, συστηματική εξαπάτηση, καταστροφή εκ προμελέτης. Είναι πολύ αμφίβολο αν οι Νεοταξίτες παγκόσμια δεχτούν να συνθηκολογήσουν σε μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Αν συμβεί αυτό, μέρος της συμφωνίας θα είναι η μοίρα τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Δεν θα είναι σε όλες τις χώρες ίδια. Από μια μεριά, καλύτερα να μην συνθηκολογήσουν ώστε να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους και να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την καταστροφή που προκάλεσαν.

Αν δεν συνθηκολογήσουν θα ηττηθούν. Οι Αντινεοταξίτες ετοιμάζουν συνδυαστικά συντριπτικά πλήγματα που θα επιφέρουν την ήττα της ΝΤΠ – ΕΕ. Ποια είναι αυτά τα πλήγματα, πως και πότε θα γίνουν είναι επτασφράγιστο μυστικό μεταξύ λίγων ώστε να μην τα μάθουν οι Νεοταξίτες και προετοιμαστούν για να τα αντιμετωπίσουν.   

Όμως η ήττα της ΝΤΠ – ΕΕ θα είναι δύσκολη και με κόστος. Έτσι οι Αντινεοταξίτες τους δίνουν την δυνατότητα να συνθηκολογήσουν, κάτι που είναι πολύ αμφίβολο αν θα το κάνουν (οι Νεοταξίτες). Μετά την παγκόσμια ήττα της ΝΤΠ – ΕΕ, πολλοί Έλληνες Νεοταξίτες θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Κάποιοι θα το κάνουν και όταν αρχίσει να διαφαίνεται η ήττα τους.

Η ελληνική Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ τους δίνει την δυνατότητα να μετοικίσουν οικειοθελώς στο εξωτερικό τώρα, πριν την ήττα της ΝΤΠ – ΕΕ. Είναι για λόγους τακτικής και όχι για να τους βοηθήσει. Βαριά τιμωρία τους αξίζει και καμία βοήθεια. Όταν όμως ξεκινήσουν τα συνδυαστικά συντριπτικά πλήγματα ενάντια σε ΝΤΠ – ΕΕ, θα εμποδιστεί με κάθε τρόπο η διαφυγή τους.

Τα εντάλματα θα δημοσιευτούν στο Διαδίκτυο και με νόμο θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν στην σύλληψη των Νεοταξιτών για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα. Εδώ έρχομαι στο αρχικό παράδειγμα. Το ζητούμενο είναι να πραγματοποιηθεί η σύλληψη τους ώστε να μην διαφύγουν στο εξωτερικό και όχι να διατυπωθεί πλήρες κατηγορητήριο.

Αφού συλληφθούν, θα προστεθούν και άλλες κατηγορίες. Μπορεί τελικά να αθωωθούν για τον λόγο που αρχικά συνελήφθησαν. Σίγουρα όμως θα καταδικαστούν με βαριές ποινές για άλλα εγκλήματα που θα προστεθούν στο κατηγορητήριο μετά την σύλληψη τους. Δηλαδή στο ένταλμα σύλληψης δεν χρειάζεται να είναι το πλήρες κατηγορητήριο, κάτι που χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Θα πρέπει όμως να είναι μια βάσιμη κατηγορία. Ακόμη και να μην είναι βάσιμη η κατηγορία για την οποία θα συλληφθούν βάσει εντάλματος, μπορεί να καταδικαστούν για άλλα εγκλήματα που θα αποδειχθεί πως έχουν διαπράξει. Όμως σίγουρα είναι προτιμότερο να είναι βάσιμες οι κατηγορίες. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, θα γίνει μετά την σύλληψη τους.

Τότε η Αντίσταση σε ΕΕ – ΝΤΠ θα έχει στην διάθεση της τον κρατικό μηχανισμό καθώς θα βρίσκεται στην διακυβέρνηση. Δεν μπορούν όμως να χειριστούν τις υποθέσεις των Νεοταξιτών «δικοί τους» γιατί θα τα φτιάξουν έτσι ώστε ή να τους αθωώσουν ή να τους καταδικάσουν με την χαμηλότερη δυνατή ποινή. Θα πρέπει να αναλάβουν ή να συμμετέχουν στις υποθέσεις άνθρωποι της Αντίστασης.  

Η Αντίσταση χρειάζεται νομική βοήθεια στην σύνταξη εκατοντάδων ενταλμάτων σύλληψης. Ακόμη και φοιτητές Νομικής μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να μην είναι πρωτοετείς. Αυτοί που θα βοηθήσουν, θα συνεχίσουν να δουλεύουν στις υποθέσεις των Νεοταξιτών και μετά την ήττα ΝΤΠ – ΕΕ και την ανάληψη της διακυβέρνησης από την Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ.

Αρχικά θα είναι με μια σύμβαση αορίστου χρόνου που μπορεί μετά να γίνει μόνιμη. Η Αντίσταση χρειάζεται κάθε είδους βοήθεια, ακόμη και νομική. Διεξάγει ένα τιτάνιο αγώνα ενάντια στην εγκληματική συμμορία της ΝΤΠ – ΕΕ, για το καλό της χώρας και των πολιτών. Η εγκληματική συμμορία έχει κατακλέψει, κατακοροϊδέψει και καταστρέψει τους Έλληνες.

Είναι ανέντιμο, ανήθικο, αισχρό να αφήνετε τους άλλους να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα» δηλαδή να απαλλάξουν την χώρα από την εγκληματική Νεοταξική συμμορία. Εκτός αυτού, όλοι όσοι συνδράμουν στον αγώνα της Αντίστασης θα έχουν και άλλα οφέλη. Όμως χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότεροι να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Μόνο λίγοι γνωρίζουν το χρονοδιάγραμμα της παγκόσμιας ήττας της ΝΤΠ – ΕΕ αλλά μπορεί να μην είναι πολύ μακριά. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους Νεοταξίτες να διαφύγουν στο εξωτερικό. Πρέπει να συλληφθούν όλοι, να δικαστούν, να καταδικαστούν με βαριές ποινές και να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την καταστροφή που προκάλεσαν.

Μάρκος

Scroll to Top